Dodaj firmu

Koja god svečana prilika da je u pitanju, cvetni aranžmani predstavljaju jedinstven ukras, lepu dekoraciju ili poklon. Oni su sačinjeni od različitih kompozicija cvetova, ukrasnih listova, raznih dekorativnih korpica, kao i pomoćnih elemenata. 

Na taj način čine jedinstvenu sliku i predstavljaju malo remek delo. Svaki prostor, u kome budu postavljeni cvetni aranžmani delovaće otmeno, prefinjeno, veselo i oplemenjeno. 

Cvetni aranžmani – kako se izrađuju?

Cvetni aranžamni se formiraju u interesantne ukrasne oblike, različitih dimenzija i kolorita.

Bez obzira za koju prigodu su vam potrebni cvetni aranžmani, da li je u pitanju neka proslava ili možda svadba, u odabranim cvećarama ćete naći već gotove modele, pa izabrati šta vam najviše odgovara i šta se najbolje uklapa u vaše zamisli o idealno ukrašenom prostoru. 

Ukoliko spadate u grupu veoma zahtevnih i probiriljivih kupaca sa naglašenim istančanim ukusom za estetiku i dekoraciju, i imate vaš cvetni aranžman već sačinjen u vašoj mašti, možete svoje želje preneti stručnim licima u cvećari, koji će izraditi cvetne aranžmane po vašoj narudžbini.

Možda želite da poklonite cvetni aranžman? U tom slučaju, izabrana cvećara izvršiće dostavu na željenu adresu. Povod ne mora uvek biti neka prigoda ili svečanost, jednostavno možete odlučiti da svojoj dragoj ulepšate dan.

Cvetni aranžmani za svadbe

Cveće je uvek bilo i ostalo simbol radosti, sreće, pa se u atmosferu venčanja i svadbenog veselja savršeno uklapa. Prostor restorana u kome se vesele gosti, svakako nije potpun bez ovih divnih cvetnih ukrasa. U dekoraciji za svadbe ne postoje granice. 

Kod cvetnih aranžmana za svadbe, poseban akcenat se stavlja na sklad boja, oblika i dodatnih ukrasa. 

Cilj je da dan venčanja i svadbe ostane zauvek u lepom sećanju mladencima i svim gostima, stoga dekoracija cvetnim aranžmanima samo će zaokružiti priču koja će mnogo godina kasnije, biti prepričavana čak i praunucima.

Cvetni aranžmani – cena:

Cene se kreću od 1500 do 15000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate cvećare ispod teksta.

Idi na vrh strane