Dodaj firmu

Ko to tamo pakuje

“Ko to tamo pakuje” je kreativna firma za pakovanje vaših poklona ali i osmišljavanje završnog pakovanja, kao i kombinacijom balona, igračaka, čestitki, čokoladica i drugih važnih sitnica.
Pročitaj više

MIlentija Popovića 18
Novi Beograd, Beograd

Cvećara Ivona

Cvećara Ivona nalazi se na nekoliko lokacija u Beogradu. Bavi se prodajom cveća i cvetnih aranžmana kao i dekoracijom proslava.
Pročitaj više

Dr Milutina Ivkovića 2a
Savski venac, Beograd

Gyftich poklon shop

Gyftich dizajn i štampa personalizovanih notesa po Vašoj želji kao unikatan poklon dragoj osobi.
Pročitaj više

Miroslava Antića 19
Zemun, Beograd

Bleki Kolor štamparija

“Bleki Kolor” d. o. o štamparija bavi se različitim štamparskim tehnikama, sito štampom, digitalnom štampom, sublimacijom, štampom na tekstilu
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Polje suncokreta - Cvećara

Cvećara “Polje suncokreta” nalazi se na Paliluli. Veliki izbor unikatnih buketa od prirodnog cveća, poklon buketa sa slatkišima i drugim sitnicama, al ii prelepih poljskih buketa.
Pročitaj više

Majora Ilica 5
Palilula, Beograd

Čar na dar Aranžmani

Aranžmani Čar na dar nalaze se u Zemunu. Za Vas pripremaju unikatne aranžmane od različitih poklona, čokoladica, pića, plišanih životinja,voća, za sve prilike.
Pročitaj više

Gospodska 5A
Zemun, Beograd

Dar Gift Shop

Dar gift shop je idealno mesto na kojem ćete naći poklon za svaku priliku. Iz naše ponude izdvajamo: poklon setove, keramičke šolje, setove za vino, slavske setove, svećnjake, ukrasne kutije i figure, albume za slike, peškire,čajnike
Pročitaj više

Prvomajska 59
Zemun, Beograd

Online cvećara Ruže i Radost

Online cvećara Ruže. rs nudi veliki izbor jedinstvenih aranžmana za sve prilike koji se mogu dostaviti bilo gde u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Sa željom da na najlepši mogući način izrazi Vaša osećanja, naš tim predlaže izbor ...
Pročitaj više


Beograd

Teleflora dostava cveća

Dostava cveća Teleflora prenosi Vaše najlepše želje upakovane u jedinstvene cvetne aranžmane u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Kreativno dekorisani aranžmani od različitog cveća u skladu sa prilikom i osobom, glavna su prepoznatl...
Pročitaj više

Svetogorska 11
Stari grad, Beograd

Proizvodnja i Popravka Nakita Papillon

SZR Papillon je prava adresa kada Vam zatreba brza i efikasna popravka nakita. Pored toga, bavimo se ručnom izradom unikatnih komada nakita, ukrasnih jastučića, drvenih ramova i drugih jedinstvenih predmeta kojima možete ulepšati Vaš dom il...
Pročitaj više

Bežanijska 13
Zemun, Beograd

Suveniri Jevremović flower shop

Shop i online cvećara, prodaja unikatnih aranžmana, flower boxa, xxxl buketa, bidermajera, buketa za sve prilike.
Pročitaj više

Kajuhova 13k
Palilula, Beograd

Sunce na tufne

Za sve vas koji želite da dragim osobama poklonite nešto unikatno, kreativni kutak Sunce na tufne je pravo mesto za vas. U našoj ponudi se nalaze posteljine za bebe, dekorativni jastuci za decu i odrasle, vezene čestitke, haljinice za devojč...
Pročitaj više

Vojvode Stepe bb
Beograd

Umetničke flaše, tegle i čaše

Umetničke flaše, tegle i čaše su idealan poklon za Vama drage osobe, poslovne partnere ili goste iz inostranstva. Nalazimo se u Zemunu, u blizini KBC Bežanijska kosa.
Pročitaj više

Joze Šćurle 36
Zemun, Beograd

Suveniri su neke od najlepših uspomena koje ponesemo sa raznih putovanja u druge zemlje i gradove. Kada se vratimo svom domu, suvenire odložimo na neko posebno mesto, pa nam svaki pogled na njih budi emocije na lepo provedene trenutke na moru, planini, ili u nekoj evropskoj ili svetskoj prestonici.

Suveniri Beograd

Isti je slučaj i kada stranci dođu u naš grad, oni žele da sa sobom ponesu razne detalje koji će ih podsećati na gostoljubivost, mentalitet i toplinu našeg naroda.

Postoje zaista različiti suveniri i oni su obično u vezi sa istorijom i kulturom, običajima našeg naroda. U ponudi se nalaze mnogobrojne sitnice sa grbom ili raznim motivima glavnog grada Srbije.

Suveniri Srbija

Kada stranci navrate u našu zemlju, Beograd svakako nije jedina destinacija koja ih zanima, jer naša zemlja obiluje prelepim planinama, banjama, etno selima...

U svakom tom mestu, nalaze se suveniri koji se mogu kupiti i poneti kao drago sećanje na lepe trenutke. Ovi ukrasi su često urađeni ručno, što im povećava vrednost i daje autentičnost.

Suveniri od drveta

Suveniri od drveta su izuzetno popularni, i mnoge od njih možete pronaći i putem interneta, na prezentacijama firmi koje se bave prodajom ovih predivnih sitnica.

Oni se nalaze sortirani u rubrikama, tako da možete da birate suvenire od drveta, ali i podmetače za čaše, magnete za frižidere, razne setove... Putem e-shopa moguće je završiti kompletan postupak naručivanja i kupovine, i to tako što artikal dodajete u korpu, potvrđujete naručivanje, a zatim uplaćujete i očekujete isporuku na adresu koju ste naznačili.

Suveniri od drveta su često ručne izrade, što im dodatno daje na vrednosti.

Suveniri od keramike

Takođe su zanimljivi i suveniri koji su izrađeni od keramike. To mogu biti razne pepeljare, kutije za nakit, kašike, figure... a sve to sa prelepim motivima Srbije, ili nekog određenog grada, sela, planine...

Suveniri od stakla

Kada govorimo o suvenirima od stakla, najčešće ćemo susresti čaše, odnosno čašice za rakiju, čokanje i flaše.

Naravno, svi na sebi imaju motive Srbije, a ponekad i zanimljive i duhovite poruke ili slike.

Magneti za frižider

Magneti za frižider postoje verovatno u svakom domaćinstvu, a izuzetno su praktični, jer osim toga što ukrašavaju kuhinju, oni služe i da se zakači neka važna poruka koja je namenjena ukućanima, na primer, deci.

Posebno je zanimljivo kada imamo magnete za frižider koje smo mi sami doneli sa nekog lepog putovanja, ili nam je neko poklonio magnet koji je kupio na nekoj udaljenoj destinaciji.

Prodaja suvenira

Kao što smo već naveli, suvenire možete da poručite online putem, dakle preko web prezentacija, ali i odlaskom u prodavnice ovih sitnica, gde na licu mesta možete da pogledate kompletnu ponudu.

Izrada suvenira

U celom našem tekstu se vidi da se suveniri mogu izrađivati od različitih materijala, kao što je staklo, drvo, keramika, gips, ili to mogu biti magneti za frižider i sl.

Magneti za suvenire

Suveniri su posebno zanimljivi kada ih možemo staviti na neko vidno mesto, kao što je frižider, na primer, da nam uvek budu na oku, i da nas podsećaju na lepo provedene trenutke. Da bismo ih postavili na takva mesta, moramo kupiti suvenire koji na sebi imaju magnet.

Suveniri – cena:

Cene suvenira zavise od kog materijala su napravljeni, da li je to staklo, drvo, keramika... Takođe, bitan je i oblik suvenira kao i motivi koji se nalaze na njemu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane