Dodaj firmu

Flowers cvećara buket ruza

Cvećara na Novom Beogradu sa velikim izborom cvetnih aranžmana za sve prilike.Online poručivanje i dostava na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Nikole Dobrovića 25v
Novi Beograd, Beograd

Kuća Cveća D&A cvećara buket ruza

Cvećara i cvetni aranžmani u Zemunu. Dostava cvetnih aranžmana, unikatni buketi i pokloni.
Pročitaj više

Episkopa Nikolaja 1a
Zemun, Beograd

Cvećara Ivona

Cvećara Ivona nalazi se na nekoliko lokacija u Beogradu. Bavi se prodajom cveća i cvetnih aranžmana kao i dekoracijom proslava.
Pročitaj više

Dr Milutina Ivkovića 2a
Savski venac, Beograd

EVENT Cvećara

Novootvorena Event cvećara nalazi se na Paliluli. U ponudi ima inovativne aranžmane od cveća, XXL bukete, saksijsko cveće, aranžmane, box pakete.
Pročitaj više

Vojvode Micka Krstićа 3a, Karaburma
Palilula, Beograd

Cvećara Esperanca-T

Cvećara Esperanca-T trudi da sve Vaše želje i ideje upakuje u originalne i autentične cvetne aranžmane. Pored unikatnih buketa od različitih vrsta uvek svežeg i kvalitetnog cveća, domen našeg rada obuhvata dekoraciju venčanja i drugih vrsta proslava.
Pročitaj više

Makenzijeva 60
Vračar, Beograd

Buket ruza City Flora

City Flora cvećara nalazi se na opštini Stari Grad. U njoj možete naručiti sve vrste cvetnih aranžmana, poklon paketa, aranžmana za sahrane, dekoraciju za proslave, kao i za sve druge prilike
Pročitaj više

Džordža Vašingtona bb, lokal 34 (Bajloni pijaca), Dorćol
Stari grad, Beograd

Polje suncokreta - Cvećara

Cvećara “Polje suncokreta” nalazi se na Paliluli. Veliki izbor unikatnih buketa od prirodnog cveća, poklon buketa sa slatkišima i drugim sitnicama, al ii prelepih poljskih buketa.
Pročitaj više

Majora Ilica 5
Palilula, Beograd

Cvećara Afrodita

Cvećara Afrodita Vam nudi najkvalitetnije i najmirisnije cveće, raznovrsne bukete i aranžmane za sve radosne trenutke. Kod nas možete naći i cveće za ne tako lepe događaje. Nalazimo se u srcu Vračara, na Kalenićevoj pijaci.
Pročitaj više

Maksima Gorkog bb
Vračar, Beograd

Online cvećara Ruže i Radost

Online cvećara Ruže.rs nudi veliki izbor jedinstvenih aranžmana za sve prilike koji se mogu dostaviti bilo gde u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Sa željom da na najlepši mogući način izrazi Vaša osećanja, naš tim predlaže izbor cveća, forme, stila, kartice za poruku
Pročitaj više


Beograd

Teleflora dostava cveća

Dostava cveća Teleflora prenosi Vaše najlepše želje upakovane u jedinstvene cvetne aranžmane u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Kreativno dekorisani aranžmani od različitog cveća u skladu sa prilikom i osobom, glavna su prepoznatljivost našeg rada.
Pročitaj više

Svetogorska 11
Stari grad, Beograd

Cvećara Diva Art

Ulepšajte sve Vaše trenutke jedinstvenim aranžmanima u kombinaciji cveća, vina i slatkiša koji Vas očekuju u cvećari Diva Art. Iz naše ponude izdvajaju se originalni aranžmani od slatkiša Raffaello ili Rochero Ferrer. Takođe, vršimo dekoraciju svih vrsta svečanosti.
Pročitaj više

Salvadora Aljendea 16a, ( Karaburma, blizu okretnice auobusa 16,23 i 25 )
Palilula, Beograd

Cvecara Flower party

Uživajte u najlepšoj cvetnoj čaroliji, posetite cvećaru Flower Party. Svakodnevno u našoj ponudi očekuju Vas najlepši cvetni aranžmani izrađeni po Vašoj želji. Takođe, bavimo se dekkoracijom svih vrsta proslava.
Pročitaj više

Ružina 18a, Kaludjerica
Beograd

Merci Flower and Gift shop

Uređen u prepoznatljivom francuskom stilu, Merci Flower and Gift shop nudi Vam veliki izbor cveća, poklona, kao i elegantno dizajniranih predmeta za uređenje Vašeg doma…
Pročitaj više

Njegoševa 2, Beograd
Vračar, Beograd

Buket ruza Cvecara Karma

Nudimo izradu cvetnih aranžmana za sva prigodna dešavanja od svežeg prirodnog i svilenog cveća. U ponudi imamo bogat izbor saksijskog cveća, buketa, bidermajera, suza i venaca
Pročitaj više

Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo, Beograd

Happy World Cvećara

Dostava cvetnih aranžmana i drugog cveća u Zemunu. Unikatni buketi, sveže rezano cveće, flower box i još mnogo toga.
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 5g
Zemun, Beograd

Buket ruza je sigurno najlepsi poklon dragoj osobi. Ruža je, po mišljenju mnogih ljudi, najlepši cvet i cvet koji simbolizuje najlepšu emociju, a to je – ljubav. Nekada nam je veoma teško da voljenoj osobi izgovorimo reči naklonosti, da gajimo simpatije, da neprekidno mislimo na nekog, da volimo... Buket ruža će to učiniti umesto nas, na najsenzualniji način.

Na primer, buket od 101 crvene ruže, šta može značiti nego da je dotična dama jedina za vas. I ona će to tako i razumeti, a to je ono što ste želeli, ali niste mogli da izgovorite, ili da odaberete prave reči.

Ruže  – značenje boja

Verovatno ste se mnogo puta zapitali, šta koja boja simbolizuje? Jer, nije isto pokloniti buket crvenih ruža, belih, žutih... U tome je i suptilnost poruke koja se prenosi.

Pođimo od crvene ruže. Buket crvenih ruža je jedan od najuniverzalnijih simbola ljubavi. Crvena ruža predstavlja vaša iskrena osećanja i naklonost.

Žute ruže se dovode u vezu sa simbolom sunca, pa buket žutih ruža ima nameru da oraspoloži ljude. Ukoliko biste za strastvena i vatrena osećanja izabrali crvene ruže, onda je jasno ako birate žute, da se radi o simpatiji prema nekom, platonskim osećanjima, bez romantičnog konteksta. Žuta boja predstavlja i zadovoljstvo i radost. 

Roze ruže su posebno nežne i lepe. Roze boja ima konotaciju elegancije i milosti, poetične romantike. Tamno roze boja govori o zahvalnosti, ovo je tradicionalan način da nekome kome poklanjate buket roze ruža kažete „Hvala“. Svetlija nijansa roze ruža, znači da prema nekoj dami gajite iskrene simpatije i divljenje. 

Postoje ljudi za koje su bele ruže ipak najlepše. Bela boja asocira na čednost, nevinost ali i jedinstvo i radost nove ljubavi. Bele ruže možete pokloniti i ako prema nekoj dami osećate izuzetno poštovanje. Ova boja ruža je čest izbor za pravljenje bidermajera za venčanja.

Narandžaste ruže, su odraz opčinjenosti, fascinacije, mogu govoriti da ste ponosni na svoju dragu koliko je lepa. Ovakve ruže i po boji i po značenju, su miks crvene i žute.

I na kraju, ljubičaste ruže. Njih viđamo nešto ređe, ali im je značenje jako interesatno. Ljubičasta je kraljevska, plemićka boja. Ukoliko poklanjate ruže boje lavande, to znači da o odabranoj dami mislite sve najlepše, divno i uzvišeno.

Sve nabrojane poruke koje prenosite ružama su lepe, i za koju god boju da se odlučite, znajte da su buketi ruža mnogo rečitiji od bilo kog pesnika, i ovakvim jezikom ljubavi govori svako od nas.

Buket ruža – cena:

Cene variraju u zavisnosti koliko ruža želite u svom buketu, na primer, cena za buket od 35 ruža sa dekoracijom je 9200 dinara, dok za korpu od 101 ruže, potrebno je izdvojiti u proseku oko 10000 dinara. 

Cena takođe zavisi od tipa ruža, njihove svežine, veličine i sorte,  te zemlje porekla.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate cvećare ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane