Teleflora dostava cveća

3.7 | 7 ocena
Ulica: Svetogorska 11
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Teleflora dostava cveća
Telefon: 011/
Mobilni: 062/
teleflora.rs

O nama

Dostava cveća Teleflora više od 20 godina uspešno posluje kao deo međunarodnog lanca za slanje cveća Teleflor International. Pored Beograda i Srbije, isporuka najlepših cvetnih aranžmana vrši se u svim državama bivše Jugoslavije, kao i u 185 zemalja širom sveta.

Spajanjem filozofije, umetnosti i zanata, nastala je Teleflora Srbija preduzeće za cvetni dizajn, organizaciju i dekoraciju venčanja i dostavu cveća. Osnovna misija našeg rada jeste da širimo radost, budimo i prenosimo najlepše emocije i ulepšamo život našim sugrađanima.

Prepoznatljivost Teleflore ogleda se u jedinstvenim i kreativno dekorisanim aranžmanima od pažljivo odabranog cveća u skladu sa prilikom i osobom, dostavljeni u pravo vreme na bilo koju adresu u svetu. Zato što verujemo da cveće budi najlepše u nama, briše sve granice, spaja nespojivo i gvozdena vrata otvara.

Iskažite Vaša najiskrenija osećanja ljubavi, prijateljstva, zahvalnosti ili obožavanja pretočene u fantastične bukete i aranžmane koji se izdvajaju po svojoj estetici i gracioznosti. Kombinacijom pojedinačnih cvetova iste ili pak različite vrste i nijanse, Teleflorini aranžeri osmisliće živopisne cvetne kreacije za sve prilike: svadbe, rođendani, krštenja, slave, godišnjice, rođenja...

Kada poželite nešto elegantno, avangardno ili šik, Teleflora preporučuje cvetne aranžmane u unikatnim italijanskim posudama i vazama koji predstavljaju odličan izbor za sve prilike. Svaki Vaš aranžman može biti obogaćen prefinjenim šampanjcem ili vinom, plišanim igračkama, bombonjerama, tortama i drugim slatkišima.

Dostava cveća Teleflora vrši se profesionalno, posvećeno i sa iskrenim zadovoljstvom što smo deo Vaše priče. U Beogradu cena dostave se određuje u zavisnosti od dela grada gde se isporuka vrši, a u našoj ponudi su aranžmani različitog raspona cena: osnovni, srednji i bogati.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa našim saradnicima širom Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, za Teleflorine cvetne dekoracije nema granica. Svi naši saradnici prošli su organizovane obuke, seminare i uvođenje standarda, što podrazumeva učlanjenje u Teleflora Srbija. Kao deo lanca Teleflor International, posredujemo u isporuci cveća iz naše zemlje u inostranstvo, kao i iz inostranstva u našu zemlju.

Pored dostave cveća, Teleflora se bavi organizacijom i dekoracijom venčanja, svečanosti, tematskih večeri, promotivnih događaja, proslava firmi, izložba i sajmova. U skladu sa tematikom događaja, naš kreativni tim dizajnera za svaku priliku predlaže stil dekoracije, definiše cveće, boje i propratne detalje.

Onda kada reči nestanu neka cveće govori...

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09 – 19h
subota od 09-16h
nedelja od 10-16h

Dostava cveća Teleflora, Svetogorska 11, Beograd


Radno vreme:
ponedeljak – nedelja od 09 – 22h

Dostava cveća Teleflora, Bulevar Umetnosti 4, TC Novi Merkator, Novi Beograd


Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook:
Instagram:
Twitter: telefloraserbia

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Goran Tomić
  18.12.2018 11:58

  Pohvalio bih firmu Teleflora kako za prelep izbor i asortiman cveca , tako i za njihovu poslovnost. Iskustvo koje sam imao sa cvecarom Teleflora je zaista bilo bez greske. Porucili smo za buket cveca za rodjenje deteta drugarici iz Amerike i u tacno dogovoreno vreme i datum cvece tj aranzman je bio isporucan. Tacno vreme, tacna adresa, tacno dogovorena cena i bez dodatnih troskova. Preporucujem svima da probaju dostavu cveca preko Teleflore za bilo koju destinaciju širom sveta.

  Firme u blizini

  Butik cveća Biljana, Ruzveltova 23a, Palilula, Beograd
  Merci Flower and Gift shop, Njegoševa 2, Beograd, Vračar, Beograd
  Cvećara Quince Flower, Sarajevska 45, Savski venac, Beograd
  Cvećara NECA, Bulevar Kralja Aleksandra 63-I, ( preko puta pravnog fakulteta ), Zvezdara, Beograd
  Cvećara Leptir, Džordža Vašingtona bb, lok 33, Stari grad, Beograd
  Cvećara Afrodita, Maksima Gorkog bb, Vračar, Beograd
  Cvećara Čiča 1960, Miloša Pocerca 27, Savski venac, Beograd
  Polje suncokreta - Cvećara, Majora Ilica 5, Palilula, Beograd
  City Flora cvećara, Džordža Vašingtona bb, lokal 34 (Bajloni pijaca), Dorćol, Stari grad, Beograd
  Atelje Snova cvećara, Patrijarha Gavrila 14, Vračar, Beograd