O nama - DOSTAVA CVEĆA TELEFLORA


Dostava cveća Teleflora više od 20 godina uspešno posluje kao deo međunarodnog lanca za slanje cveća Teleflor International. Pored Beograda i Srbije, isporuka najlepših cvetnih aranžmana vrši se u svim državama bivše Jugoslavije, kao i u 185 zemalja širom sveta.

Spajanjem filozofije, umetnosti i zanata, nastala je Teleflora Srbija preduzeće za cvetni dizajn, organizaciju i dekoraciju venčanja i dostavu cveća. Osnovna misija našeg rada jeste da širimo radost, budimo i prenosimo najlepše emocije i ulepšamo život našim sugrađanima.

Prepoznatljivost Teleflore ogleda se u jedinstvenim i kreativno dekorisanim aranžmanima od pažljivo odabranog cveća u skladu sa prilikom i osobom, dostavljeni u pravo vreme na bilo koju adresu u svetu. Zato što verujemo da cveće budi najlepše u nama, briše sve granice, spaja nespojivo i gvozdena vrata otvara.

Iskažite Vaša najiskrenija osećanja ljubavi, prijateljstva, zahvalnosti ili obožavanja pretočene u fantastične bukete i aranžmane koji se izdvajaju po svojoj estetici i gracioznosti. Kombinacijom pojedinačnih cvetova iste ili pak različite vrste i nijanse, Teleflorini aranžeri osmisliće živopisne cvetne kreacije za sve prilike: svadbe, rođendani, krštenja, slave, godišnjice, rođenja...

Kada poželite nešto elegantno, avangardno ili šik, Teleflora preporučuje cvetne aranžmane u unikatnim italijanskim posudama i vazama koji predstavljaju odličan izbor za sve prilike. Svaki Vaš aranžman može biti obogaćen prefinjenim šampanjcem ili vinom, plišanim igračkama, bombonjerama, tortama i drugim slatkišima.

Dostava cveća Teleflora vrši se profesionalno, posvećeno i sa iskrenim zadovoljstvom što smo deo Vaše priče. U Beogradu cena dostave se određuje u zavisnosti od dela grada gde se isporuka vrši, a u našoj ponudi su aranžmani različitog raspona cena: osnovni, srednji i bogati.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa našim saradnicima širom Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, za Teleflorine cvetne dekoracije nema granica. Svi naši saradnici prošli su organizovane obuke, seminare i uvođenje standarda, što podrazumeva učlanjenje u Teleflora Srbija. Kao deo lanca Teleflor International, posredujemo u isporuci cveća iz naše zemlje u inostranstvo, kao i iz inostranstva u našu zemlju.

Pored dostave cveća, Teleflora se bavi organizacijom i dekoracijom venčanja, svečanosti, tematskih večeri, promotivnih događaja, proslava firmi, izložba i sajmova. U skladu sa tematikom događaja, naš kreativni tim dizajnera za svaku priliku predlaže stil dekoracije, definiše cveće, boje i propratne detalje.

Onda kada reči nestanu neka cveće govori...


Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09 – 19h
subota od 09-16h
nedelja od 10-16h

Dostava cveća Teleflora, Svetogorska 11, Beograd


Radno vreme:
ponedeljak – nedelja od 09 – 22h

Dostava cveća Teleflora, Bulevar Umetnosti 4, TC Novi Merkator, Novi Beograd


Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: TelefloraSerbia
Instagram: @teleflora_serbia
Twitter: telefloraserbia

Iskustva i preporuke posetilaca

18.12.2018 11:58
Goran Tomić

Pohvalio bih firmu Teleflora kako za prelep izbor i asortiman cveca , tako i za njihovu poslovnost. Iskustvo koje sam imao sa cvecarom Teleflora je zaista bilo bez greske. Porucili smo za buket cveca za rodjenje deteta drugarici iz Amerike i u tacno dogovoreno vreme i datum cvece tj aranzman je bio isporucan. Tacno vreme, tacna adresa, tacno dogovorena cena i bez dodatnih troskova. Preporucujem svima da probaju dostavu cveca preko Teleflore za bilo koju destinaciju širom sveta.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Cvecare
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Teleflora dostava cveća
  • Teleflora,
  • Teleflora Srbija,
  • Dostava cveća Beograd,
  • dekoracija proslava Teleflora,
  • Teleflora Beograd,
  • TELEFLORA Dostava cveća sirom sveta