Dekoracija za svadbe je nesto bez cega se svadba ne moze ni zamisliti. Venčanje je nešto o čemu svaka mala devojčica sanja, čekajući svog princa na belom konju. Taj dan, mora izgledati savršeno. Svi će biti lepi i elegantni, nasmejani, a ceo prostor u kome se održava svadbeno veselje biće okićen, dekorisan, da podseća na bajku.

Takve snove zaista možete ostvariti. Odabrane cvećare i firme specijalizovane samo za dekoraciju, mogu vam pomoći u tome. Na vama je samo da odaberete i uživate u svojoj bajci u realnosti.

Dekoracija za venčanja

Dekoracija venčanja bi značila kompletno ukrašavanje same sale za venčanje ali i pratećih elemenata. To podrazumeva dekorisanje automobila, stolova i stolica, kao i dekoracije salveta. Odabrana firma će se pobrinuti i za najsitnije detalje, jer je njihova inspiracija upravo vaš najznačajniji dan u životu. A svako venčanje je drugačije, te će sve biti prilagođeno vašim zahtevima i željama.

Bidermajer je neizostavni deo svakog venčanja. To su buketi manje ili srednje veličine, sastavljeni od kompaktno poređanih istorodnih ili različitih cvetova dajući jednu skladnu celinu. Oni odišu elegancijom i lepotom, baš kao i mlada na venčanju. Bidermajer sačinjen od ruža zrači radošću i toplotom, kao i sam čin venčanja. Biseri, satenske trake, til i slično, detalji su koji bidermajeru daju poseban sjaj.

Sa druge strane, mladoženja nosi ukrasne cvetiće na reveru. Oni moraju da upotpune utisak i da se uklapaju sa odelom za venčanje. Možete izabrati ruzmarin sa kalicom i satenskom trakom, ili možda vam se više sviđa varijanta sa kalicom i tilom ili organdin trakom.

Dekoracija cvećem

Cvetni aranžmani su neizostavni deo svakog svadbenog veselja. Prostor restorana u kome je prisutna atmosfera radosti, sreće i u kome se vesele vaši gosti, zaista nije upotpunjen bez dekorativnog cveća. 

Kod cvetnih aranžmana za svadbe, poseban akcenat se stavlja na sklad boja, oblika i dodatnih ukrasa. Sve mora činiti jednu harmoničnu celinu, kako bi ovaj dan ostao u najlepšem sećanju najpre mladencima, a onda i svim prisutnim gostima. Dekoracija cvetnim aranžmanima samo zaokružuje priču oko celokupne organizacije vaše svadbe.

Cvetna dekoracija

Za svadbe, samo je vaša mašta granica. Često se dešava da mladenci dođu u izabranu cvećaru ili firmu koja se bavi dekoracijom, i prepričaju svoje davnašnje želje kako bi voleli da njihov veliki dan izgleda. Sve je moguće ispuniti i još više od toga!

Ipak, pravilo je da se biraju cvetni aranžmani prema boji same svečane sale, stolnjaka, draperija, zavesa... Ovakvi aranžmani trebalo bi da budu efektni ali ne previše upadljivi. Na primer, vrlo je efektna slika kada se aranžmani uklope sa mladinim dekorativnim detaljima. Obratite pažnju i na ukrasni portal (vrata, kapija...) gde će se slikati mladenci sa gostima i na taj način ovekovečiti taj divan dan. 

Dekoracija za svadbe – cena:

Cene cvetnih aranžmana, kreću se od 1500 do 15000 dinara. 

Bidermajeri, od 35 do 60 evra.

Cvetići za kićenje, od 25 do 100 dinara po jednom cvetiću. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Idi na vrh strane