Veštačko drveće jako je popularno kako za interni tako i za eksterni prostor. Većina nas živi u urbanim sredinama gde generalno nedostaje dašak prirode, pa se oslanjamo na parkove koji se nalaze u sred gradske vreve i betonskih solitera. Ipak, parkovi nisu sasvim dovoljni jer želimo da prirodu osetimo i u svom domu, u svom dvorištu, u kancelariji gde provodimo barem osam radnih sati...

Ukoliko nismo u mogućnosti da posadimo pravo, prirodno drveće, možemo da pribegnemo alternativi i da se odlučimo za takozvano dekorativno zelenilo, ili veštačko drveće.

O čemu se tačno radi, i zbog čega bi to mogla biti vaša dobra odluka, pročitajte u tekstu koji je pred vama.

Dekorativno drveće

Ako vas zanima ova ideja, onda svakako želite da saznate od čega se izrađuje dekorativno drveće. Naime, ono se pravi na prirodnom drvetu, od pažljivo izabranih grana, a koristi se veštačko lišće. Ovakvo drveće može da bude u visini u kojoj vi želite, kao i u odabranom obliku.

Nećete morati dugo da čekate na izradu, pošto su rokovi veoma kratki i iznose od tri do šest dana (eventualno 10-ak dana za veće i komplikovanije porudžbine) da se napravi veštačko drveće po vašim zahtevima.

Veštačko drveće za kancelarije

Kancelarije su prostori koji bi trebalo da motivišu na rad, ali u isto vreme i da pružaju relaksaciju od stresa koju taj isti rad donosi. Taj efekat se najbolje postiže unošenjem prirode u okruženje, pa je dobra odluka da izaberete dekorativno drveće za poslovne prostorije.

Možda ste u nedoumici šta izabrati, koje tačno drveće, ali o tome ne morate brinuti, jer firme koje se bave prodajom veštačkog zelenila imaju uvek u ponudi barem pedesetak komada modela koji su već napravljeni.

Ako želite da vidite širu ponudu, možete da posetite lepo osmišljene web prezentacije, gde je veštačko drveće predstavljeno kroz fotografije i kratki tekstualni opis.

Veštačko drveće za poslovne prostore

Ipak, ni na sajtovima ponekad ne postoji kompletna ponuda upravo iz razloga što je izbor zaista raznovrstan. Zbog toga je savet, da ukoliko želite da svoj poslovni prostor ulepšate dekorativnim drvećem, da se obratite putem elektronske pošte ili telefona, nakon čega će vam biti poslat mejl sa svim modelima drveća uz priložen cenovnik.

Uređenje prostora veštačkim drvećem

Urediti svoj prostor veštačkim drvećem je uvek dobra odluka, zbog toga što ovo zelenilo ne zahteva nikakvu posebnu negu kao prirodno, ali vam ipak pruža svu lepotu koju očekujete.

Kao što smo naveli, možete da zahtevate da se izradi drvo po vašim potrebama i zahtevima, dakle da bude određene visine i oblika, a ukoliko ste neodlučni, najbolje je da se posavetujete sa stručnim licima koja će vam dati prave smernice da bi vaš prostor izgledao što atraktivnije i lepše.

Vaš izbor može biti lisnato drveće, loptasto ili bonsai drveće.

Veštačko drveće cena:

Cena veštačkog drveća zavisi od više faktora kao što je materijal izrade, koja visina drveta je u pitanju, da li je sa saksijom ili bez saksije i slično. U proseku, cena se kreće od deset do dvanaest hiljada dinara i naviše, u zavisnosti od zahteva kupca.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane