Kontakt podaci za vašu firmu

Cvećara Magnolija J

  • 2
5.0 | 6 ocena
Cvećara Magnolija J iz Novog Sada pravi za Vas sve vrste cvetnih aranžmana kojima možete iznenaditi dragu osobu ili ukrasiti prostor za proslavu svih vrsta svečanosti....
Pročitaj više
Bože Kuzmanovića 5, Novi Sad
Novi Sad

Cvećara Dragana - S

  • 1
5.0 | 5 ocena
Ulepšajte svaki Vaš dan, ali i posebne trenutke u životu, originalnim cvetnim aranžmanima iz cvećare Dragana-S, koja je otvorena 24 časa dnevno. Sa radom smo počeli davne 1985. godine u Novom Sadu, vođeni željom da Vam ponudimo savršen buk...
Pročitaj više
Bulevar cara Lazara 85
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Ruze u kotiji mogu da budu jako lep poklon i detalj. Naravno pre nego sto kupite ruzu u kutiji, vazno je da dobro pogledate njen sadrzaj i da se uverite da je sve u redu.
Marina Zivkovic
U svakom pogledu su ruze u kutiji idealan poklon za 8.mart. Cene po kojima se one u globalu mogu kupiti su kako god da okrenete veoma posebne i definitivno zasluzuju svaku paznju.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju morjau one da se lepo plate. Sve drugo moze da bude samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Jovana Milinkovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to ruze u kutiji.
Mihajlo Nastasovic
Naravno da svaka ruza moze da vas ubode. Samo je veoma vazno da ne bude otrovna.
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ove ruze su zaisat nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Po meni su naravno one nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Sto se tice ovih ruca, sigurno je pre ili kasnije kvalitet veoma vazan.
Janko Zivanovic
One su po meni potpuno identicne kao i sve druge ruze.
Marta Dencevic
Licno mislim da je sto se tice ovih ruza meni sve tako nesto ruzno. Najvise volim kada je cvece ono sto jeste - nesto potpuno prirodno.
Petar Jankovic
Licno mislim da je najvaznije da sto se tice ruza, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ostalo zaista nije nista vise toliko vazno.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju ovih vrsta ruza, ako mene pitate, samo treba da se opredelite za kvalitet i ako to budete uradili u tom slucaju se sigurno necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Ipak su ruze u kutiji nesto sto moze da bude bas onako od neke velike koristi. Narocito to moze da bude i onako lepo. Sve naravno zavisi od toga, za sta vam je potrebno.
Nikolina Pantelic
ruz u kutiji zaista mogu da budu jedan veoma lep detalj. Ukoliko se opredelite da ruze kupite na ovaj nacin onda je najbolje da posetite cvecaru Nocna frajla.
Biljana Brankovic
Po meni su ruze u kutiji idealan poklon za 8. mart.
Marko Petrovic
Koliko je meni poznato, ruze u kutiju su iste kao i sve druge ruze s tim da je jedina razlika u tome da to budu ruze u koje mozete da imate puno poverenje da ce biti jedan prigodan i lepo upakovan poklon.
Dusan Markovic
Ovo bi trebalo po pravilu da bude prirodna ruza koja je potpuno identicna kao i normalan ruza.jedina je razlikau tome sto se nalazi u odredjenoj kutiji kako bi na neki nacin bila lepo dekorisana.
Jana Stankovic
Ruze u kotiji mogu da budu jako lep poklon i detalj. Naravno pre nego sto kupite ruzu u kutiji, vazno je da dobro pogledate njen sadrzaj i da se uverite da je sve u redu.