Dodaj firmu

Cvetići za kićenje, najčešće se vezuju za kićenje svatova, kumova, mladenaca. Svojom lepotom i veselošću, doprinose da izgledate svečano, baš kako i dolikuje prilici kao što je venčanje ili svadba.

           

Ova dekoracija je obično prva stavka nakon odabira venčanice, što samo govori u prilog njenom značaju. Ona pokazuje vašim gostima ukus i stil, eleganciju, a potrebno je prilikom odabira cvetića obratiti pažnju da se oni uklope i budu u tonu sa svim ostalim detaljima.

Cvetići za kićenje svatova

Ovakvi cvetići se često mogu izraditi po želji. Za dekoraciju se koriste trake od satena, organdina, čipke. Takođe, utisak upotpunjuju perle, biseri, cirkoni i to sve u bojama koje se vama najviše dopadaju. 

Ako se izrađuju po porudžbini, potrebno ih je naručiti nešto ranije, u dogovoru sa izabranom cvećarom. Zaista, moguće ja napraviti bezbroj prelepih kombinacija, kako biste izgledali što svečanije. Rađeni su od najfinijih materijala, jer svima je važno da se na goste ostavi dobar utisak i da ovaj poseban dan ostane svima u lepom sećanju. Veliki izbor boja i kvalitetna završna obrada, zadovoljiće vaše želje da budete posebni, jedinstveni i prelepi.

Uvek možete birati cvetiće koji su već u asortimanu cvećare. Može se dodati nešto novo i originalno, kao što je zamena boje traka, kako bi se i cvetići za kićenje uklopili u celokupan stil svadbene dekoracije, jer oni su ipak taj mali, ali neizostavni detalj.

Cvetići za kićenje mladoženje

Posle mlade, mladoženja privlači najviše pažnje. Cvetići koje nosi na reveru, moraju da upotpune utisak i da se uklapaju sa odelom koje nosi. 

Svi modeli i kombinacije cvetića za kićenje se prave tako da imaju odgovarajuće ukrase za rever. Ukrasi za rever mogu biti sa špenadlama ili na lepljenje. 

Cvetići za kićenje mladenaca

Sve trake od kojih se ukrasi proizvode prethodno se peglaju, dok se ivice traka koje su šire od tri milimetara, posebno obrađuju kako ne bi izgledale neuredno, što niko ne želi. 

Možete izabrati ruzmarin sa kalicom i satenskom trakom, ili ruzmarin sa ružicom i trakom, možda vam se više sviđa varijanta sa kalicom i tilom ili organdin trakom.

Ako se radi o narukvicama, one se nose vezivanjem oko ruke, dok po vašoj želji mogu biti i na navlačenje, takozvane, lastiš narukvice.

Cvetići za kićenje – dostava

Cvetići za svadbe su unikatni, jer je svako venčanje drugačije, i stručno osoblje cvećare biva inspirisano upravo vašom svadbom. Gotovi cvetići se pakuju u kutije i isporučuju na željenu adresu a uvek možete doći u vašu cvećaru i lično preuzeti cvetiće za kićenje.

Cvetići za kićenje – cena:

Cene se kreću u rasponu od 25 dinara do 100 dinara po jednom cvetiću.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate cvećare ispod teskta.

Idi na vrh strane