Dodaj firmu

Polje suncokreta - Cvećara

Cvećara “Polje suncokreta” nalazi se na Paliluli. Veliki izbor unikatnih buketa od prirodnog cveća, poklon buketa sa slatkišima i drugim sitnicama, al ii prelepih poljskih buketa.
Pročitaj više

Majora Ilica 5
Palilula, Beograd

Online cvećara Ruže i Radost

Online cvećara Ruže.rs nudi veliki izbor jedinstvenih aranžmana za sve prilike koji se mogu dostaviti bilo gde u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Sa željom da na najlepši mogući način izrazi Vaša osećanja, naš tim predlaže izbor cveća, forme, stila, kartice za poruku
Pročitaj više


Beograd

Teleflora dostava cveća

Dostava cveća Teleflora prenosi Vaše najlepše želje upakovane u jedinstvene cvetne aranžmane u Srbiji, regionu i 185 zemalja širom sveta. Kreativno dekorisani aranžmani od različitog cveća u skladu sa prilikom i osobom, glavna su prepoznatljivost našeg rada.
Pročitaj više

Svetogorska 11
Stari grad, Beograd

Cvećara Ivona

Cvećara Ivona nalazi se na nekoliko lokacija u Beogradu. Bavi se prodajom cveća i cvetnih aranžmana kao i dekoracijom proslava.
Pročitaj više

Dr Milutina Ivkovića 2a
Savski venac, Beograd

Kuća Cveća D&A cvećara dekorativni kamenčići

Cvećara i cvetni aranžmani u Zemunu. Dostava cvetnih aranžmana, unikatni buketi i pokloni.
Pročitaj više

Episkopa Nikolaja 1a
Zemun, Beograd

Top Blok betonska galanterija i dekorativni kamenčići

Proizvodnja, veleprodaja i maloprodaja betonskih ivičnjaka, behaton ploča, žardinjera, betonsksih kanalica u Železniku
Pročitaj više

Stevana Filipovića bb
Čukarica, Beograd

Cvecara Flower party

Uživajte u najlepšoj cvetnoj čaroliji, posetite cvećaru Flower Party. Svakodnevno u našoj ponudi očekuju Vas najlepši cvetni aranžmani izrađeni po Vašoj želji. Takođe, bavimo se dekkoracijom svih vrsta proslava.
Pročitaj više

Ružina 18a, Kaludjerica
Beograd

Dekorativni kamenčići Cvet Express

Cvećara "Cvet express" nalazi se u ulici Rajka od Rasine broj 28, na Banovom brdu, na Čukarici. Pripremili smo Vam bogatu ponudu najraznovrsnijeg cveća, cvetnih aranžmana, buketa i dekoracija za Vaš dom, poslovni prostor
Pročitaj više

Rajka od Rasine 28
Čukarica, Beograd

OGISTONE - Betonski dekorativni blok

Veliki prodajni asortiman betonskih konstrukcija, Behaton ploče, roštilj, pečenjare, česme, dekorativni blok u više dezena i veličina. Isporuka na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Ibarski put bb
Čukarica, Beograd

Verovatno ne postoji nijedan čovek na svetu koji ne želi da ima lepo opremljen i dekorisan dom, a u tome nam mogu pomoci dekorativni kamenčići. Dom predstavlja našu oazu mira, spokoja, relaksacije i odmora, nakon stresnog dana koji provodimo na poslu i izvršavanju raznih obaveza.

Sitnice često znaju da doprinesu da celina deluje veoma lepo, odnosno da je sasvim promene. Probajte na delu ovo što upravo čitate i to tako što ćete nabaviti dekorativne kamenčiće i ukrasiti svoj stan, kuću ili poslovni prostor.

Kamenčići za dekoraciju

Počećemo od dekorativnog kamena u enterijeru koji se može zalepiti za deo zida ili na ceo zid. Na ovaj način dobijate dah prirode i određenu dinamiku, a sve zahvaljujući posebnom izgledu ovih kamenčića.

Ovo je trend koji vlada već više godina unazad, u mnogim poslovnim i stambenim objektima, koji su opremljeni na savremen način.

Ukrasni kamenčići

Umesto pravog, prirodnog kamena, može da se koristi veštački kamen, koji veoma liči na autentičan. Ovakvi kamenčići mogu biti prisutni kao detalji u dnevnoj sobi, na primer, trpezariji ili spavaćoj sobi. Zgodno mesto za postavljanje dekorativnih kamenčića je i hodnik, zbog čega će prostor delovati prefinjeno i luksuzno.

Ukrasni kamenčići za cveće

Cveće je već samo po sebi lepo, ali to ne znači da ne može biti još lepše i dekorativnije. Verovatno ste viđali saksije koje imaju u sebi dekorativni kamen, u raznim bojama, što doprinosi jednom sasvim novom utisku i ambijentu.

Dekorativni kamenčići u boji

Kamenčići mogu biti izrađeni od raznih materijala, kao što su staklo, razni gelovi, stiropor, kristal, gips... Takođe se prave i od pečenog kamena i peska.

Uz malo mašte, možete da osvežite svoj prostor i da unesete sasvim nove nijanse, zahvaljujući kamenčićima u boji.

Ukrasni kamenčići za saksije

Svi znamo da saksija u sebi ima zemlju, neophodnu da bi naša biljka rasla i razvijala se, ali estetska nota svakako neće biti na odmet, pa tako možete da nabavite ukrasne kamenčiće namenjene za saksije.

Čim ih budete poređali, uvidećete značajnu promenu, pa će na ovaj način ceo prostor biti ulepšan i oplemenjen.

Dekorativni kamenčići za vrtove i bašte

Ma koliko da su vaša bašta ili vrt lepi, dekorativno kamenje je uvek dobro došlo. Pored prekrasne zelene, negovane trave i predivnog, šarenog cveća, kamenčići će uneti dodatnu estetiku, pa se u tom smislu možete odlučiti za dekorativni crveni, žuti ili zeleni kamen, ili za dekorativni beli kamen...

Kamenčići za dekoraciju bašte

Bašta je prostor u kome se uživa u dugim letnjim večerima, uz dobro društvo i po koju čašu vina... Pored te sjajne atmosfere, želimo da nas okružuje nešto lepo i privlačno, stoga možete da se odlučite za kamenčiće za dekoraciju bašte.

Vaš izbor može biti na primer, crna ili crvena lava...

Kamenčići za dekoraciju stolova

Ponekad je stolove potrebno posebno dekorisati, pa u tom smislu možete da izaberete kamenčiće. Na primer, na centru stola trebalo bi postaviti svećnjake, cvetne aranžmane, kristale i ukrasne kamenčiće.

Dekorativni kamenčići cena:

Cena dekorativnih kamenčića se kreće u proseku od 150 do 200 dinara po kilogramu. Dekorativni kristal je oko 500 din, prosečna cena.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane