Dodaj firmu

Smrt je samo sastavni deo života, ali kada taj trenutak zaista i dođe, veoma je teško odati poslednji pozdrav najdražim osobama, a tome sluzi suza za sahranu. Za sahranu, najčešće se biraju venci ili suze.

Suze imaju baš takav naziv, da nas podsete na najdublje i najčistije emocije koje smo gajili prema preminuloj osobi.

U nastavku teksta, saznajte više o suzama za sahranu, a na stranici na kojoj se nalazite, videćete spisak cvećara gde možete da poručite cveće za poslednji pozdrav.

Suze za sahranu

Najiskrenija osećanja su se oduvek iskazivala cvećem, pa je to tako i kada ispraćamo osobu na večni počinak. Kao i venci, tako su i suze posebni cvetni aranžmani, i u ponudi cvećara se nalaze različite dekoracije, i vi ćete odlučiti šta najbolje oslikava vaša osećanja.

Uz suze za sahranu, uvek se piše i posebna poruka. Ova poruka se nalazi na posebno, ukrasnoj traci, i piše se rukom, lepim slovima. To bi značilo da pokojniku upućujemo poslednje reči ljubavi, zahvalnosti, poštovanja i žalosti jer nije više sa nama.

Suza za poslednji pozdrav

Ukoliko niste u mogućnosti da sami dođete do cvećare i da pogledate ponudu, te da se odlučite za aranžman koji bi najviše odgovarao kao suza za sahranu, možete sve završiti preko interneta ili telefona. Cvećare obično imaju svoje lepo uređene web prezentacije, na kojima su prikazane suze za sahranu, ali i venci. Svi ti artikli su predstavljeni kroz slike i kraće tekstualne opise, a jasno je naglašena i cena.

Zbog svega toga, vrlo je jednostavno da izaberete željeni cvetni aranžman po želji. Uz to, isto putem interneta ili telefona, možete da saopštite koju poruku želite da se ispiše na posebnoj ukrasnoj traci.

Osoblje cvećare će sve ove usluge uraditi za vas, i vaše prisustvo nije neophodno. Plaćanje takođe možete da obavite online putem, dakle preko e-bankinga, ili u najbližoj pošti ili banci. Celokupna procedura može da se završi jako brzo, od naručivanja, preko plaćanja, do dostave suza za sahranu na potrebnu adresu.

Svesni smo činjenice da gubitak voljene osobe ostavlja veliku prazninu u našem srcu, i da je izuzetno teško prihvatiti činjenicu da te osobe više nema. Upravo zbog toga tražimo najprikladniji način da se dostojanstveno pozdravimo i da na najlepši mogući način iskažemo koliko nam je preminula osoba značila, da iskažemo sve svoje emocije.

Iz svih tih razloga, odabir suza za sahranu je jedno od najboljih rešenja za poslednji pozdrav. Posebno odabrane reči na ukrasnoj traci, dodatno će iskazati vašu tugu, prazninu i bol koji osećate.

Suze za sahranu cena

Koliko ćete novca da izdvojite za suze za sahranu, zavisi od samog cvetnog aranžmana, ukrasne trake, itd. Radi vaše orijentacije, navešćemo da se cene kreću od devet do petnaest hiljada dinara. U tu cenu nije uračunata dostava ni ukrasna traka.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Idi na vrh strane