Dodaj firmu

Flowers cvećara suza za sahranu

Cvećara na Novom Beogradu sa velikim izborom cvetnih aranžmana za sve prilike.Online poručivanje i dostava na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Nikole Dobrovića 25v
Novi Beograd, Beograd

Kuća Cveća D&A cvećara suza za sahranu

Cvećara i cvetni aranžmani u Zemunu. Dostava cvetnih aranžmana, unikatni buketi i pokloni.
Pročitaj više

Episkopa Nikolaja 1a
Zemun, Beograd

Suza za sahranu Millennium

Kompletne pogrebne usluge na jednom mestu u Beogradu. prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, organizacija sahrane, refundacija preko PIO fonda, pogrebna oprema, prikupljanje dokumentacije.
Pročitaj više

Prote Milorada Pavlovića 57a
Čukarica, Beograd

Cvećara Ivona

Cvećara Ivona nalazi se na nekoliko lokacija u Beogradu. Bavi se prodajom cveća i cvetnih aranžmana kao i dekoracijom proslava.
Pročitaj više

Dr Milutina Ivkovića 2a
Savski venac, Beograd

Kika cvećara

Cvećara Kika nalazi se u neposrednoj blizini groblja Lešće. U ponudi je veliki program cvetnih aranžmana za sahrane, ali i za sve druge prilike
Pročitaj više

Groblje Lešće, donji ulaz, cvećara 4
Palilula, Beograd

Suza za sahranu City Flora

City Flora cvećara nalazi se na opštini Stari Grad. U njoj možete naručiti sve vrste cvetnih aranžmana, poklon paketa, aranžmana za sahrane, dekoraciju za proslave, kao i za sve druge prilike
Pročitaj više

Džordža Vašingtona bb, lokal 34 (Bajloni pijaca), Dorćol
Stari grad, Beograd

Polje suncokreta - Cvećara

Cvećara “Polje suncokreta” nalazi se na Paliluli. Veliki izbor unikatnih buketa od prirodnog cveća, poklon buketa sa slatkišima i drugim sitnicama, al ii prelepih poljskih buketa.
Pročitaj više

Majora Ilica 5
Palilula, Beograd

Suza za sahranu In Memoriam pogrebne usluge

In Memoriam pogrebne usluge dostupne su na svim grobljima u Beogradu i Srbiji sa željom da Vam bar malo olakšamo teške trenutke. Naše usluge obuhvataju organizaciju sahrana i kremacija, prodaju pogrebne opreme, kao i prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu
Pročitaj više

Drenovačka 1, Karaburma
Palilula, Beograd

Suza za sahranu Cvecara Karma

Nudimo izradu cvetnih aranžmana za sva prigodna dešavanja od svežeg prirodnog i svilenog cveća. U ponudi imamo bogat izbor saksijskog cveća, buketa, bidermajera, suza i venaca
Pročitaj više

Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo, Beograd

Cvećara Afrodita

Cvećara Afrodita Vam nudi najkvalitetnije i najmirisnije cveće, raznovrsne bukete i aranžmane za sve radosne trenutke. Kod nas možete naći i cveće za ne tako lepe događaje. Nalazimo se u srcu Vračara, na Kalenićevoj pijaci.
Pročitaj više

Maksima Gorkog bb
Vračar, Beograd

Sever Pogrebne usluge

Pogrebne usluge Sever dostupne su svim klijentima u Beogradu ali i u celoj zemlji. Umesto vas organizujemo kompletnu sahranu i dokumentaciju, prodaju kompletne opreme za sahrane.
Pročitaj više

Put za koloniju 109
Voždovac, Beograd

Branko cvećara

Cvećara sa raznovrsnim cvetnim aranžmanima za sve prilike na Novom Beogradu koja na tržištu postoji preko 40 godina.
Pročitaj više

Milentija Popovića 32
Novi Beograd, Beograd

Smrt je samo sastavni deo života, ali kada taj trenutak zaista i dođe, veoma je teško odati poslednji pozdrav najdražim osobama, a tome sluzi suza za sahranu. Za sahranu, najčešće se biraju venci ili suze.

Suze imaju baš takav naziv, da nas podsete na najdublje i najčistije emocije koje smo gajili prema preminuloj osobi.

U nastavku teksta, saznajte više o suzama za sahranu, a na stranici na kojoj se nalazite, videćete spisak cvećara gde možete da poručite cveće za poslednji pozdrav.

Suze za sahranu

Najiskrenija osećanja su se oduvek iskazivala cvećem, pa je to tako i kada ispraćamo osobu na večni počinak. Kao i venci, tako su i suze posebni cvetni aranžmani, i u ponudi cvećara se nalaze različite dekoracije, i vi ćete odlučiti šta najbolje oslikava vaša osećanja.

Uz suze za sahranu, uvek se piše i posebna poruka. Ova poruka se nalazi na posebno, ukrasnoj traci, i piše se rukom, lepim slovima. To bi značilo da pokojniku upućujemo poslednje reči ljubavi, zahvalnosti, poštovanja i žalosti jer nije više sa nama.

Suza za poslednji pozdrav

Ukoliko niste u mogućnosti da sami dođete do cvećare i da pogledate ponudu, te da se odlučite za aranžman koji bi najviše odgovarao kao suza za sahranu, možete sve završiti preko interneta ili telefona. Cvećare obično imaju svoje lepo uređene web prezentacije, na kojima su prikazane suze za sahranu, ali i venci. Svi ti artikli su predstavljeni kroz slike i kraće tekstualne opise, a jasno je naglašena i cena.

Zbog svega toga, vrlo je jednostavno da izaberete željeni cvetni aranžman po želji. Uz to, isto putem interneta ili telefona, možete da saopštite koju poruku želite da se ispiše na posebnoj ukrasnoj traci.

Osoblje cvećare će sve ove usluge uraditi za vas, i vaše prisustvo nije neophodno. Plaćanje takođe možete da obavite online putem, dakle preko e-bankinga, ili u najbližoj pošti ili banci. Celokupna procedura može da se završi jako brzo, od naručivanja, preko plaćanja, do dostave suza za sahranu na potrebnu adresu.

Svesni smo činjenice da gubitak voljene osobe ostavlja veliku prazninu u našem srcu, i da je izuzetno teško prihvatiti činjenicu da te osobe više nema. Upravo zbog toga tražimo najprikladniji način da se dostojanstveno pozdravimo i da na najlepši mogući način iskažemo koliko nam je preminula osoba značila, da iskažemo sve svoje emocije.

Iz svih tih razloga, odabir suza za sahranu je jedno od najboljih rešenja za poslednji pozdrav. Posebno odabrane reči na ukrasnoj traci, dodatno će iskazati vašu tugu, prazninu i bol koji osećate.

Suze za sahranu cena

Koliko ćete novca da izdvojite za suze za sahranu, zavisi od samog cvetnog aranžmana, ukrasne trake, itd. Radi vaše orijentacije, navešćemo da se cene kreću od devet do petnaest hiljada dinara. U tu cenu nije uračunata dostava ni ukrasna traka.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane