Dodaj firmu

Flowers cvećara dekoracija rođendana

Cvećara na Novom Beogradu sa velikim izborom cvetnih aranžmana za sve prilike.Online poručivanje i dostava na teritoriji Beograda
Pročitaj više

Nikole Dobrovića 25v
Novi Beograd, Beograd

Kuća Cveća D&A cvećara dekoracija rođendana

Cvećara i cvetni aranžmani u Zemunu. Dostava cvetnih aranžmana, unikatni buketi i pokloni.
Pročitaj više

Episkopa Nikolaja 1a
Zemun, Beograd

Point Baloni

Point Baloni mesto dobrih balona i dekoracije od balona nalazi se u centru Beograda. Dekoracije za sve vrste proslava, rođendani, venčanja, slatki sto, dekoracija stolova od balona.
Pročitaj više

Sarajevska 57
Savski venac, Beograd

Dekoracija rođendana Ballonessa.rs

Ballonessa dekoracija proslava i kreiranje ukrasa od balona za sve vrste događaja, od rođendana do venčanja i za potrebe otvaranja objekta.
Pročitaj više

Pešački prolaz Albanija bb, lokal 10
Stari grad, Beograd

Dekoracija rođendana Patuljak Radionica za dekoracije proslava

Ukoliko Vam je potrebna dekoracija za proslave, rođendane, venčanja, pozovite nas. Mogućnost dostave za celu Srbiju, kao i dekoracija prostora na dogovorenoj adresi.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Iberis dekoracija svih vrsta proslava

Iberis dekoracije proslava će se postarati da svaka Vaša proslava bude unikatna. Za Vas ćemo profesionalno dekorisati prostor shodno vrsti proslave. Baloni, cvetni aranžmani, tematski rekviziti i pozivnice po želji su samo deo onoga što možemo da Vam pružimo.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Dekoracije proslava JM decorations

JM Decorations se bavi dekoracijom svih vrsta proslava. U našem asortimanu možete naći balone, svodove, lukove i cvetove od balona, pozadine za slikanje, brojeve i slova od stiropora, table dobrodošlice, kao i slatki ketering (popse, mafine, kolače u čaši, medenjake, luksuzne kolače).
Pročitaj više


Beograd

Decor party

Firma DECOR PARTY pruža usluge dekoracije balonima za sve vrste proslava. Naše dekoracije nastaju kombinacijom balona različitih oblika i boja i za Vas smo u mogućnosti da pravimo lukove, stubove i zidove od balona, srce ili buket, sve što Vi zamislite.
Pročitaj više


Borča, Beograd

Dekoracija rođendana Ja Dekoracije - dekoracije proslava

Dekoracije proslava, venčanja, rođendana sa balonima i kombinacijom balon i cveća, kao i pinjata za dečije proslave u Beogradu.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Dekoracija proslava i rođendana kuća cveća D&A

Cvetna dekoracija prostora za venčanja, rođendane, krštenja i druge prilike u Beogradu.
Pročitaj više

Episkopa Nikolaja 1a
Zemun, Beograd

O LA LA BALLOON dekoracija

O LA LA BALLON dekoracija pravi dekoraciju od balona za sve vrste proslava, rođendana, venčanja, poslovnih događaja, manifestacija. Maloprodaja se nalazi na Paliluli ali i tim ljudi koji pravi dekoracije od balona za sve vrste Vaših proslava.
Pročitaj više

Kraljice Marije 49
Zvezdara, Beograd

Bez obzira koji rođendan je u pitanju, dekoracija rodjendana ce postici da slavlje uvek bude na nivou, a pod tim mislimo, pre svega na posebnu rođendansku tortu, svećice, balone, kao i celokupnu dekoraciju prostora u kome se slavlje odigrava.

U današnje vreme, kada se rođendani više ne slave kod kuće, posao oko dekorisanja možete da prepustite osoblju objekta koji ste odabrali za proslavu.

Dekoracija dečijeg rođendana

Deca svoj Divan dan iščekuju nedeljama unapred, radujući se i brojeći dane. Mališanima je sve važno – od vatrometa na torti, preko kapica koje nose svi gosti na proslavi, do dekorativnih balona, slova kojima je ispisano ime slavljenika i još mnogo toga.

Dekoracija prvog rođendana

Takođe, bitno je da tanjirići i čaše budu lepo dekorisani, i to znači da su obično sa motivima nekih Diznijevih junaka ili likova iz omiljenih crtaća. Prvi rođendan nismo u stanju da zapamtimo, ali je on svakako jedan od najvažnijih u životu. Zbog toga se svi roditelji posebno trude da sve protekne u najboljem redu, i da ceo događaj odiše svečanim utiskom.

Dekoracija 18. rođendana

18. rođendan znači da je mlada osoba stupila u svet odraslih i to veče bi trebalo da bude obeleženo na poseban način. Sala u kojoj se odvija proslava dekoriše se do najsitnijih detalja, pa se akcenat stavlja na stolove, stolice, cveće, ukrase... Naravno, bitni su raznobojni baloni, ime slavljenika i broj 18, svećice, vatromet, konfete, latice...

Dekoracija punoletstva

Punoletstvo, pored prvog rođendana, najvažnije je za jednu mladu osobu, i zbog toga se svi trude da na dostojan način obeleže taj veliki Divan dan. Dekoracija proslave znači razne mašne, viseće dekoracije, srebrne zavesice, svetleće aksesoare, zastavice, banere...

Dekoracija proslave rođendana

Ako niste sigurni šta bi sve trebalo da uključuje dekoracije proslave rođendana, tada je najbolje da se posavetujete sa stručnim licima. U odnosu na kvadraturu prostora, njegov oblik i slično, biće vam predložene najbolje varijante, a sve u okviru budžete koji ste planirali da potrošite za tu priliku. Bitno je da znate da se dekoracijom bave profesionalci, koji umeju da veštim ukrašavanjem uveličaju magiju rođendanske večeri.

Dekoracija rođendana cena

Koliko ćete novca izdvojiti za dekoraciju rođendana, pre svega zavisi od toga u kom prostoru se odigrava proslava, u smislu veličine, a zatim i od broja gostiju koje pozivate. Vrlo je važno šta sve želite da uključite u dekoraciju i ukrašavanje, stoga je najbolje da svoje želje i zahteve saopštite stručnom osoblju, koje će prema tim kriterijumima moći da sastavi personalizovanu ponudu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane