Aluminijumska stolarija Beograd

Adresa: Bosanska 7v
Beograd
Adresa: Vojačka 56
Beograd
Adresa: Jovanke Radakovic 51b
Beograd
Adresa: Vodovodska 66
Beograd
Adresa: Put za Ovču 55a
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 181
Beograd
Adresa: Vojvode Mišić 151, Dragomira Stanojlovića 5 (Umka)
Beograd
Adresa: Bulevar Despota Stefana 115
Beograd
Adresa: Vukosave Oljače 23k, Jajinci
Beograd
Adresa: Aleksinačkih rudara 5
Beograd
Adresa: Kralja Petra I 72
Beograd
Adresa: Radnička 51a, lok.8
Beograd
Adresa: Put za Vodicu 25
Beograd
Adresa: Žitomislička 10/Lokal br.3
Beograd
Adresa: Put za Trešnju 49, Ripanj
Beograd
Adresa: Patrijarha Dimitrija 153d
Beograd
Adresa: Brdjanska 4
Beograd
Adresa: Šimanovačka 21
Beograd
Adresa: Jeličićev venac 25a
Beograd
Adresa: Borska 1b
Beograd
Adresa: /
Beograd
Adresa: Negotinska 12
Beograd
Adresa: Djevdjelijska 9
Beograd
Adresa: Dr Ivana Ribara 115a
Beograd
Adresa: Vojvođanska 115,lok 9
Beograd
Adresa: Doljanska 100, Sremčica
Beograd
Adresa: Nine Kirsanove 3d
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 473
Beograd
Adresa: Veselina Masleše 19
Beograd
Adresa: Ace Joksimovića 62, lok. B
Beograd
Adresa: Braće Novaković 27
Beograd
Adresa: Vojni put 2 165E, Šavnička 2
Beograd

Aluminijumska stolarija Novi Sad

Adresa: Futoska 63
Novi Sad
Adresa: Branka Bajica 64
Novi Sad
Adresa: Stevana Dejanova 5/2/8
Novi Sad
Adresa: Temerinska 156
Novi Sad

Aluminijumska stolarija Kragujevac

Adresa: Kraljevačkog Bataljona 303/2
Kragujevac

Aluminijumska stolarija Šabac

Adresa: Svetog Save 6, Majur
Šabac
Adresa: Janka Veselinovića 23
Šabac
Adresa: Fruškogorska 5
Šabac
Adresa: Žike Popovića 9, Jelenča, Šabac ( proizvodnja )
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Aluminijumska stolarija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Roletne aluminijumske bez montaže (po m2)

Akcija -16% 38 Din.
Roletne aluminijumske bez montaže (po m2) - 38 evra! ALU i PVC stolarija Rolo 011!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Aluminijumske roletne po m2

Akcija -15% 51 Din.
Aluminijumske roletne po m2 po ceni od 51 evro samo u PVC stolariji Jeftić! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Aluminijumska stolarija

Kada je potrebno ostakliti veliku površinu, umesto drvenih ili PVC profila, izabraćemo kao prvu soluciju aluminijumsku stolariju. Zašto? Aluminijum je lak metal, i kada želimo laganu konstrukciju, koja će biti čvrsta i postojana, odlučujemo se za ovu vrstu profila. 
Pošto aluminijum lako provodi toplotu, a da bi bio dobar izolator, došlo se do ideje da se proizvode aluminijumski profili sa termo-prekidom. Ovim su značajno poboljšane njegove termo i zvučne izolacione karakteristike. Postoje i aluminijumski profili bez termo prekida, tako zvani „hladan profil“. Međutim, termo-izolaciona svojstva nisu uvek prioritet. Kod visoko frekventnih prostora, poslovnih objekata, na primer, mehanička svojstva su važnija. 
Jasne i oštre linije, različite boje koje možete odabrati, vaš objekat će učiniti modernim i luksuznim. Aluminijumska stolarija može biti izrađena od plastificiranih ili eloksiranih profila. Upravo se plastifikacijom dobija mogućnost bojenja u bilo koju boju prema RAL karti. Ovom tehnikom, ne dobija se samo estetski efekat, već se sam profil štiti od fizičkih uticaja. Eloksažom se materijalu daje metalizirana boja i štiti se od korozije, ove boje su veoma popularne i atraktivne (bronzana, zlatna i boja prirodnog aluminijuma). 

ALU stolarija iskustva

Kada kažemo funkcionalnost stolarije, mislimo na prozore koji će nam omogućiti dovoljno svetlosti u prostoru, potom lako i kvalitetno provetravanje, a takođe i zaštitu od uticaja spoljne sredine, odnosno da nam pruže dobru toplotnu i zvučnu izolaciju. To će dalje obezbediti uštedu energije. Topao dom zimi i dovoljno rashlađen prostor leti, nešto je što svi želimo, uz manje račune za struju, a takođe i miran dom, uz buku koja je minimalizovana ili sasvim neutralizovana. Estetika je veoma bitna, tako da nam aluminijumska stolarija pruža nov i moderan izgled naše fasade. 
Ugradnjom aluminijumske stolarije vi ćete dobiti i sigurnost u smislu, protivprovalne zaštite, protivvandalske, požarne, dimne, seizmičke... Na Alu stolariju možete se osloniti i u ekstremnim vremenskim uslovima, zahvaljujući njenoj visokoj otpornosti na vetar i vodo-nepropusnost. Postojanost i čvrstoća aluminijuma čine kvalitet prozora i vrata kojima nije potrebno nikakvo posebno održavanje, za razliku od tradicionalne drvene stolarije, kojoj je na svakih pet godina potrebno farbanje, te zaštita sredstvima za drvo. Ovde se na tome svakako ostvaruje ušteda, a ako nekada odlučite da prodate svoju nekretninu, zbog ugrađene aluminijuske stolarije, ona će imati znatno veću tržišnu vrednost.

Karakteristike aluminijumske stolarije

Kada je potrebna visoka termo izolacija, koriste se sistemi sa prekinutim termo mostom. Ovakva toplotna izolacija potrebna je za proizvodne hale, velike staklene izloge i slično. Neke od najvažnijih karakteristika ovih sistema su: dubina profila rama od 76,5 mm, dubina profila krila od 84 mm, minimalna vidna širina od 137 mm, nosivost mehanizma na krilu 130 kg, debljina stakla 62 mm, vrsta toplotne izolacije – poliamid 34 mm. 
Za izradu unutrašnjih elemenata koriste se sistemi bez prekinutog termo mosta. Ovde termo izolacija nije glavna karakteristika. Ovo su sistemi profila za prozore i vrata svih vrsta, raznih estetskih karakteristika. U ponudi možemo pronaći okretno-nagibne prozore i balkonska vrata, anti-panik (evakuaciona vrata), protiv-dimna vrata, klatna vrata; krila se mogu otvarati oko horizontalne ili vertikalne ose. 
Moguća je ugradnja aluminijumskih roletni i aluminijumskih rolo komarnika. 
Kada cena nije presudna, i kada želite najviše i najbolje za svoj dom, aluminijumska stolarija je pravi izbor i dugoročno isplativa investicija za buduće generacije.

Aluminijumska stolarija cene

60 x 80 cm, od 105 – 130 evra
80 x 100 cm, od 135 do 160 evra
100 x 120 cm, od 160 do 185 evra.
140 x 160 cm, od 175 do 240 evra.
 
*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.
 
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Stojance Ristovski
Po meni je sigurno samo to da ona mora da se dosta plati. Sve drugo je sve pod znakom pitanja.
Simona Vucinic
Sto se ove stolarije tice, pre ili kasnije cete sigurno doci do kvaliteta. Sve drugo je mnogo losije resenje ako mene licno pitate.
Milen Jovanovic
Po pravilu, nikada ova stolarija nije bila nesto posebno skupa. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, ova vrsta stolarije je nesto sto u svakom slucaju kako god da okrenete nije ni malo jeftino.
Filip Milutinovic
U svakom slucaju pre ili kasnije dodjete u situaciju da shvatite da je ova stolaraija veoma skupa. To nista ne treba da vas cudi.
Ljubinka Sreckovic
verovali vi meni ili ne, aluminijuska stolarija je zaista nesto posebno. Ukoliko se za nju odlucite sigurno se necete pokajati. Sve drugo je daleko losije resenje.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, ovo je posebna vrsta stolarije. Ako se za nju odlucite sigurno je samo to da se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Koliko se samo meni cini, aluminijusmka stolarija je ipak nesto puno mora da kosta.
Todor Markovic
Moje licno misljenje je da sto se tice ove stolarije, samo treba da se odlucite za kvalitet tako da dalje po tom putanju zaista ne treba da brinete.
Jana Stankovic
Ja licno, kada bih sada mogla da gradim kucu, ja bih to u svakom slucaju uradila sa aluminijumskom stolarijom.
Janko Zivanovic
AKo mene pitate, po ovom pitanju stolariej, ubedljivo je najbolje resenje da posetite neko strucno i provereno mesto.
Biljana Brankovic
Zaista jedno od najoboljih resenja po pitanju aluminijusmek stolarije je preduzece Beohram PVC u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
Petar Jankovic
Cuo sam da j po pitanju aluminijumske stolarije radionica Grasing i vise nego neprikosnovena. To je kazu radionica u koju bez problema mozete da imate puno poverenje da ce uradi sve kako je planirano.
Marko Petrovic
Cene za aluminijumsku stolariju su i vise nego razlicte. Pre svega, aluminijska stolarija je koliko mogu da vidim poprilinoc popularna u danasnje vreme ali licno ne bih bezao ni od drvene stolarije.
Dusan Markovic
Kada pricamo o kvalitetnoj izradi aluminijusmke stolarije, onda je svakako najbolje resenje za vas Vin Plast. To je mesto koje se nalazi u Rakovici a u ciji se kvalitet mozete uveriti i licno ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.
Ivan Stojanovic
Pre nekog vremena sam od aluminijuma kupio ulazna vrata za stan. Ista sam uradio u Stillmont i veoma sam zadovoljan sa istim. Odlicnog su kvaliteta i nema nikakvog strujanja vayduha. Takodje, ta vrata su odlicna i kao zvucna izolacija.