Dodaj firmu

REBT savetovanje - Piscevic

Savetovalište za psihoterapiju na Dedinju, pruža usluge rada sa klijentima na problemima, prokrastinacija, depresije, bračnih poteškoća, porodičnih problema, probema u dečijem razvoju, kao i rad na različitim stanjima i problemima pacijenta.
Pročitaj više

Koste Racina 16b
Savski venac, Beograd

Filipović psihološko savetovalište

Zaplanjska 84e
Voždovac, Beograd

Anfas psihološki centar

Psihološki centar „Anfas“ je mesto, gde ćete uz profesionalnu pomoć naših stručnjaka, pronaći odgovore na mnoga svoja pitanja, naučiti nove veštine i poboljšati kvalitet svog života.
Pročitaj više

Đorđa Jovanovića 2, Stari grad, Beograd
Stari grad, Beograd

Psihološko savetovalište Branislava Pavlović

Prote Mateje 69, prizemlje levo, stan 5
Vračar, Beograd

Ordinacija Horus

Ordinacija Horus predstavlja nešto potpuno novo: psihološko savetovanje i psihoterapija u kombinaciji sa psihološkom akupunkturom. Tvorac ove jedinstvene metode je dr Mirko Đorđević, čovek koji je stvorio zakletvu padobranaca čuvene 63. Padobranske brigade.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupuna 145/62, ( srednji od 5 visokih solitera )
Novi Beograd, Beograd

Savetovalište Psihobata

Ukoliko osećate potrebu da nešto promenite u Vašem životu, hipnoterapeut Psihobata pruža rešenje za različite psihičke, emotivne i fiziološke probleme. Primenom metoda hipnoterapije uspešno tretira stanja poput depresije, anksioznosti, napada panike, strahova
Pročitaj više

Karpoševa 89a
Čukarica, Beograd

Holistički centar Integra Life Club 2

"Umetnost ravnoteže" je proces kojim iskustveno osvešćujemo sve segmete našeg bića. Na taj način bolje razumemo određene životne situacije i prepoznajemo upozorenja koje nam naše fizičko telo šalje. Prolazeći kroz sistem od 7 energetskih centara (7 čakri), spoznajemo da li sami možemo da postignemo poboljšanje ili nam je potrebna pomoć stručnjaka (lekara, psihologa, psihoterapeuta, trenera).
Pročitaj više

Antifašističke borbe 17
Novi Beograd, Beograd

Centar za Psihologiju, Psihoterapiju i Edukaciju "Reverie"

Psihološko savetovališe Reverie pruža psihološku pomoć deci, mladima i odraslima sa ciljem promovisanja mentalnog zdravlja svakog pojedinca i društva u celini. Bavimo se i edukacijom organizacija, timova i grupa, kao i inhouse treninzima za korporacije, profesionalnom selekcijom kandidata za zapošljavanje
Pročitaj više

Svetogorska 18
Stari grad, Beograd

Psihocentrala - psihoterapija, psihijatrija i edukacija

Psihocentrala je pravo mesto, gde možete da se oslobodite svojih strahova uz pomoć razgovora sa edukovanim psihoterapeutima iz oblasti najčešćih problema današnjice, strahova, depresije, socijalne otuđenosti i drugo
Pročitaj više

Crnogorska 2/16
Savski venac, Beograd

Maja Pavlov Psihoterapeut Beograd

Životne promene, razvojne promene, partnerski ili bračni odnosi, odnos prema sebi i drugima, prepoznavanje i razumevanje emocija, kao i različite vrste zavisnosti (hrana, lekovi, supstance), sve je to pokriveno kvalitetnom psihoterapijom koja će Vam pomoći u prevazilaženju svakodnevnih i životnih izazova.
Pročitaj više

Mileševska 25
Vračar, Beograd

IRENA PILIPOVIĆ PSIHOTERAPEUT

Irena Pilipović radi i online seanse i uživo, radi sa decom, tinejdžerima, odraslima, parovima i grupama. Autor je i realizator brojnih radionica i predavanja za roditelje, decu i mlade. Na društvenim mrežama uređuje i vodi stranicu Psihološka učionica.
Pročitaj više

Mlavska 22
Zvezdara, Beograd

Priča o vili - centar za dečiju psihoterapiju

Priča o vili je centar za dečiju psihoterapiju. Nalazi se na Vračaru a kroz različite programe pomaže roditeljima i deci da prevaziđu različite probleme u međusobnoj relaciji kroz proces odrastanja.
Pročitaj više

Žička 25
Vračar, Beograd

Balans psihološko savetovalište

Udbinska 1, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

RELACIJE - centar za lični rast i razvoj

Ustanička 170v, ( TC Cosmos )
Zvezdara, Beograd

Dr Radivoje Delić psihoterapija

Centar psihoterapije i kliničke hipnoze Dr Radivoje Delić nalazi se u Beogradu. Seansama psihoterapije i hipnoterapije otklonićete nesvesne blokade i rešiti sve vrste mentalnih poremećaja u radu sa lekarom, psihoterapeutom i kliničkim hipnoterapeutom Dr Radivojem Deličem.
Pročitaj više

Simićeva 16
Savski venac, Beograd

Jelena Dimitrijević Psihološko savetovalište

Psihološko savetovalište Jelena Dimitrijević nalazi se u Kragujevcu. Možete nam se obratiti za pomoć ukoliko imate problema sa zavisnošću, porodične probleme, probleme u komunikaciji i drugo.
Pročitaj više

Kralja Milutina 53
Vračar, Beograd

Psihoterapeut Tatjana Pivić

Tatjana Pivić je diplomirani psihoterapeut konstruktivističke orijentacije i poseduje višegodišnje iskustvo u radu sa klijentima i lečenju psiholoških poremećaja i problema. Bavi se psihoterapijom i savetovanjem, radi i preko skajpa, a već neko vreme radi i na engleskom jeziku
Pročitaj više

Ljutice Bogdana 2e
Savski venac, Beograd

Metanoja savetovalište

Mi smo tim mladih stručnjaka, psiholozi i psihoterapeuti, koji u svom radu koriste jednu od vodećih psihoterapijskih modaliteta današnjice - Racionalno-Emotivno-Bihevioralnu terapiju (REBT)
Pročitaj više

Bulevar umetnosti 27
Novi Beograd, Beograd

Centar Imago psihološko savetovanje

Centar IMAGO se bavi psihoterapijom i psihološkim savetovanjem. Uz nas ćete se rešiti neprijatnih simptoma koje imate i bolje upoznati sebe, a takođe ćete naučiti kako da zauzmete novu i komforniju poziciju u odnosima sa ljudima, rešite probleme koji se tiču partnerskih i porodičnih odnosa, napravite pravi izbor profesonalnog puta i sprovedite planove u delo. Malim koracima do velikih promena - Centar Imago psihološko savetovanje
Pročitaj više

Simina 21
Stari grad, Beograd

Centar za psihologiju i psihoterapiju dece, adolescenata i odraslih

Centar za psihologiju i psihoterapiju dece, adolescenata i odraslih bavi se psihološkim savetovanjem, psihodijagnostikom, individualnom terapijom dece, adolescenata i odraslih, psihoterapijom parova, porodičnom i grupnom psihoterapijom, kao i prevencijom nepoželjnih oblika ponašanja kod dece. Posedujemo tim vrhunskih psihoterapeuta istih i različitih orijentacija kako bismo što pre pomogli u rešavanju Vaših problema.
Pročitaj više

Južni Bulevar 118/2
Vračar, Beograd

Lični razvoj Attraction Academy

Attraction Academy Vam pruža priliku da pođete na avanturu ličnog razvoja. Za Vas smo pripremili kurs koji obuhvata 10 bitnih životnih tema (muško-ženski odnosi, promena navika, organizacija, rituali, kontrola misli i emocija, prevazilaženje odlaganja). Budite pozitivni, srećni i širite pozitivne vibracije - lični Attraction Academy.
Pročitaj više


Beograd

SVETIONIK - centar za mentalnu higijenu

Novootvoreni Centar za mentalnu higijenu SVETONIK okupio je čitav tim psihijatara s dragocenim i dugotrajnim kliničkim iskustvom. Svaki Vaš problem je vredan pažnje. Dođite da ga rešimo zajedno.
Pročitaj više

27. marta 4
Palilula, Beograd

365 Life Coaching

365 Life Coaching je specijalizovana agencija koja rad pruža svaki vid podrške u profesionalnom i ličnom razvoju kroz koučing treninge i radionice. Life coach Ivana Pelesić je do sada održala preko 300 sesija, radila sa 50 timova i bila deo 20-ak projekata na temu podrške u individualnom i profesionalnom razvoju. U okviru 365 Life Coaching agencije ste u prilici da izaberete i korporativni koučing, menadžer coach i High Performance Team Coaching. Svi programi su prilagodljivi potrebama kompanije i zaposlenima.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 28
Stari grad, Beograd

Life Coach Tamara Vujnović

Life Coach Tamara Vujnović klijentima pruža pomoć i podršku sa ciljem da prevaziđu trenutne blokade i postignu željene ciljeve u životu. Individualne coaching sesije organizuju se u prijatnom prostoru u Beogradu, kao i putem Skypa i Viber-a.
Pročitaj više

Miloša Zečevića 10
Zvezdara, Beograd

Borba protiv narkomanije - udruženje Izlazak

Udruženje Izlazak vodi aktivnu borbu protiv narkomanije i pruža podršku u resocijalizaciji i rehabilitaciji zavisnika od opojnih i halucinogenih sredstava. Osnivač udruženja je grupa bivših zavisnika koji su želeli da svoje lično iskustvo prenesu onima kojima je pomoć neophodna.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 92/2
Voždovac, Beograd

Centar za regulaciju stresa Psihosoma

Bilo da je u pitanju trenutna kriza ili konstantna izloženost stresu, Centar Psihosoma nudi individualne i grupne programe za prevazilaženje svake stresne situacije. Jer, nikad nije kasno da čovek stekne praktična znanja kako da se zaštiti od stresa i sačuva svoje zdravlje.
Pročitaj više

Ljube Didića 21
Palilula, Beograd

Holistički Centar Ventura

Holistički centar Ventura pruža profesionalnu i stručnu pomoć u rešavanju problema i blokada u kojima se klijent trenutno nalazi, primenom različitih tehnika i alata. Pored individualnih sesija, u centru se održavaju i edukativne radionice i predavanja.
Pročitaj više

Lomina 57
Savski venac, Beograd

Psihoterapija i savetovanje Marija Asanović

Diplomirani psihoterapeut i master geštalt psihoterapije Marija Asanović pruža profesionalnu pomoć u prevazilaženju ličnih problema, problema na poslu, u porodičnim ili partnerskim odnosima. U duhu geštalt psihoterapije, u svom radu kombinuje znanja iz različitih terapijskih i filozofskih pravaca.
Pročitaj više

Knjeginje Zorke 23
Vračar, Beograd

Psihološko savetovalište Sinteza

Psihološko savetovalište Sinteza nalazi se u ulici Čingrijina 16 na Zvezdari. Čitav tim vrhunskih lekara Vam stoji na raspolaganju da zajedno i na najbolji način prođemo kroz sve Vaše probleme.
Pročitaj više

Čingrijina 16
Zvezdara, Beograd

Psihološko savetovalište Median

Psihološko savetovalište Median smestena je u ulici Admirala Geprata 10. U prijatnom okruženju trudimo se da odgovorimo na emotivne i duševne probleme naših pacijenata.
Pročitaj više

Admirala Geprata 10
Savski venac, Beograd

Novosti iz rubrike Psihološka savetovališta

Vidi sve (4)

Često menjate raspoloženja, razdražljivi ste i zabrinuti?

Život je konstantna promena i pun je izazova koje treba prebroditi. Svako od nas ima formran odbrambeni mehanizam i u zavisnosti od vrste i stepena stresa reagujemo u skladu sa našim temperamentom ali i vaspitanjem i kulturološkim očekivanjima.

Često menjate raspoloženja, razdražljivi ste i zabrinuti?

Recite zbogom anksioznosti i depresiji!

Ukoliko ste konstantno zabrinuti i bezvoljni, stalno tražite problem i tamo gde ga realno nema, izgubili ste osećaj sreće i zadovoljstva, imate strah od visine ili zatvorenog prostora - ne očajavajte.

Recite zbogom anksioznosti i depresiji!

Pomoć u kriznim situacijama!

Period vanrednog stanja je prepun izazova koje treba prebroditi. Različiti ljudi različito reaguju na stres. Sasvim je normalno da osećate strah, teskobu, zabrinutost. Neki ljudi kao odbrambeni mehanizam koriste humor, što može pozitivno uticati na imuni sistem.

Pomoć u kriznim situacijama!

Potreban Vam je savet stručnjaka?

Osećate teskobu? Nervozni ste, uplašeni i zabrinuti? Ne očajavajte! Sasvim je normalno da u vanrednim uslovima ponekad poželite da iskočite iz svoje kože.

Potreban Vam je savet stručnjaka?
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
04.03.2024 16:01

Sjajni!

Neregistrovan korisnik
06.04.2023 21:44

Дивни су. Не двоумите се, јер ћете се уверити у стручност и посвећеност проблему. Пронаћићете решења за која нисте ни знали.

Neregistrovan korisnik
01.10.2022 23:56

Postovani,
Postoji li mogucnost on line razgovor sa psihologom u vezi sa deptesijom.
Hvala!

Neregistrovan korisnik
27.05.2022 14:44

Mislim da ste odlicni probacemo sa vama i mojim sinom.

Neregistrovan korisnik
15.07.2021 15:22

Sjajni!

Neregistrovan korisnik
21.05.2020 20:27

Imala sam problema sa panicnim napadima. Isla sam i ranije na razne terapije ali bez uspeha. Uz pomoć psihijatra iz Psihocentrale sam već za nekoliko meseci i resila svoj problem. Iznad očekivanja! Moja topla preporuka!

Neregistrovan korisnik
12.04.2020 13:53

Zelim da se nesto informisem

Neregistrovan korisnik
06.04.2020 23:18

Sjajno iskustvo. Jednostavnost u radu kakvu ranije nisam sreo u radu sa psihoterapeutom. Do dubokih uvida dolazi se neosetno, kako jedino i može kada imate sjajnog vodiča. Neprocenjivo životno iskustvo.

Dijana Zdravkovic
18.11.2019 06:50

Kada sam pocela da radim sa Ivanom, imala sam niz specificnih ciljeva: stvaranje zdravih svakodnevnih navika u zivotu, postavljanje i strategisanje mojih karijernih ciljeva i jacanje mojih licnih odnosa. Tokom perioda rada sa Ivanom ne samo da sam uspela da se razvijem i razvijam po svim ovim namerama, vec sam naucila kako da osecam svoje emocije, da se povezem sa sobom i pustim strah...

Milos Mandic
07.06.2019 02:42

Psiholosko savetovaliste Emocentar je mesto na kome smo supruga i ja rešili svoje bračne probleme. Nismo to uspevali sami, kod kuće, ali zato jesmo uz pomoć stručnog lica. Ako ikada ponovo upadnemo u krizu, nećemo gubiti vreme i odmah ćemo se javiti u Emocentar, jer su zaista pravi profesionalci i pružaju adekvatnu psihološku pomoć.

Miroslava Anastasijevic
07.06.2019 02:41

Borba protiv narkomanije - udruzenje Izlazak, nam je puno pomoglo, kao psihološko savetovalište, kod problema koje je imao naš sin. On je sada drugi čovek, a ne smem ni da pomislim gde bi bio da se nismo obratili na vreme... Stoga savetujem svim zabrinutim roditeljima da se jave ovom savetovalištu za borbu protiv narkomanije.

Katarina Predojevic
07.06.2019 02:39

Otišla sam u psihološko Savetovalište Psihobata, i vrlo sam zadovoljna svim što smo postigli zajedničkim snagama. Lepo je kada znate da niste sami, da nekome možete sve da ispričate i da vas taj neko 100% razume. To često ne mogu ni naši najbliži prijatelji i zato treba tražiti pomoć stručnih lica.

Snezana Milosavljevic
07.06.2019 02:38

Centar za regulaciju stresa Psihosoma je puno pomogao meni i mom suprugu da se rešimo nagomilanog stresa koji je počeo da remeti čak i naš brak i svađe su bivale sve češće... Psihološka savetovališta ne bi trebalo izbegavati, jer ovo je 21. vek, i nemate čega da se stidite, već da se ponosite što ste napravili korak napred ka svom boljitku!

Miroslav Jelenic
07.06.2019 02:36

Holistički Centar Ventura je moj izbor kada su u pitanju psihološka savetovališta i pomoć tog tipa. Jako puno znači kada imate sa kim da razgovarate i kada znate da vas osoba preko puta razume. Zbog toga, javite se u Holistički Centar Ventura i nećete se pokajati, nijednog trenutka!

Mirjana Vukovic
07.06.2019 02:35

Moj muž i ja smo otišli u psihološko savetovalište Ordinacija Horus, i nismo pogrešili. Shvatili smo da su svi problemi, zapravo, rešivi, ali neko ponekad mora da vas provede kroz teške periode u životu. Zbog toga sve preporuke za Ordinaciju Horus, posetite ih i nećete pogrešiti.

Danijela Stepanovic
07.06.2019 02:34

Psihološko savetovalište nije lako odabrati, i obično tražite preporuku, pa sam se zato odlučila da ovde ostavim komentar. Izabrala sam Psihoterapija i savetovanje Marija Asanović, i nisam pogrešila, Imala sam određene probleme, ali sam našla način kako da se uspešno nosim sa njima. Pozdrav od Danijele iz Beograda!

Darko Milovanovic
07.06.2019 02:33

Psihološko savetovalište Branislava Pavlović je mnogo pomoglo meni i mojoj supruzi. U braku smo skoro 15 godina, ali počeli su da se javljaju problemi. Psiholozi jako dobro znaju kako da vas upute da zajedničkim snagama sve nedaće prevaziđete. Sve preporuke za Psihološko savetovalište Branislava Pavlović od porodice Milovanović!

Marko Miljanovic
07.06.2019 02:31

Anfas psihološki centar je psihološko savetovalište koje je odabrala moja supruga, da bismo poboljšali naš brak. I zaista, nakon nekoliko zajedničkih odlazaka, sve je počelo da biva bolje, jer smo usvajali savete koje smo dobili. Svima savetujemo da odu u Anfas psihološki centar, jer može da bude samo bolje!

Jovana Ristić
07.06.2019 02:30

Psihološko savetovalište Filipović je bio moj izbor kada sam imala određene krizne periode u životu... Sada kada pogledam, mogla sam lako upasti u depresiju, anksioznost, i svašta nešto... Odlskom u psihološko savetovalište, pomogla sam sebi na najbolji način, tako da svima preporučujem to isto!

Sunčica Bogojević
07.06.2019 02:29

Life Coach Tamara Vujnović mi je mnogo pomogla da postanem bolja verzija sebe. Nekad sam mislila da je to samo fraza i nisam odlazila u psihološka savetovališta. Sada shvatam da sam grešila i da je moj život veoma dobio na kvalitetu. Preporučujem svima Life Coach-a Tamaru Vujnović!

Spasa Velinov Spasa Velinov
12.03.2018 09:46

postovana,imam problem sa depresiju i anksioznost ,dali bih mogao 16 .3 /18 posle 10 sati da dodjem na razgovor kod vas .pošto sam iz Trstenika ,a slabo poznajem Bg sa kojim autobuso da dodjem sa stanice i gde da izidjem.poz

Ilija Radovic
26.06.2017 12:06

Individualna psihoterapija koja ce vam pomoci da prebrodite licne probleme i da pronadjete svoje ja.Sa vama rade psihoterapeuti sa veoma velikim iksustvom na ovom polju.Sve pohvale.

Jovica Vitakic
26.06.2017 12:02

Strucna pomoc ako ste jedni od onih koji imate stresove na poslu u odnosima sa kolegama,rukovodiocima.Teskoce u obavljanju profesionalne delatnosti i napredovanju.Sve preporuke.

Ana Milosavljevic
26.06.2017 12:00

U zavisnosti od klijenta i problema sa kojim dolazi,gestalt psihoterapija praktikuje otvoren i integrativan pristup koji kombinuje sa razlicitim tehnikama.Polazna osnova gestalt pristupa je potencijal svakog pojedinca da bude dobro.

Sanja Kekic
03.04.2017 10:18

Nesigurni ste,imate intenzivnu tremu ili napade panike,anksioznost.Zelite da poboljsate kvalitet svog zivota,bolje razumete sebe i druge,razvijete svoju autenticnost,kreativnost i spontanost.Obavezno ih posetite,vrhunski psihoterapeuti.

Borislav Milic
03.04.2017 10:15

Psihoterapija je postupak pruzanja psiholoske pomoci zasnovan na odredjenom terapijskom pristupu.Cilj psihoterapije je da klijenta oslobodi simptoma,oduci od problematicnog nacina dozivljavanja i nepozeljnih obrazaca ponasanja kao i da izazove pozitivne promene.

Kosta Savic
03.04.2017 10:13

Vrhunski individualni saveti pomoci ce svakome da prebrodi tezak zivotni period.Nalaz i misljenje psihologa u druge svrhe,konsultacija sa neuropsihijatrom,konsultacija sa socijalnim radnikom.

Ilija Radovic
29.12.2016 12:03

Kod njih se lece i tretiraju svi razvojni i govorno jezicki poremecaji,poremecaji izgovora glasova,razvojna disfazija,dispraksija,disleksija,disgrafija,diskalkulija, rana stimulacija pocetnog govorenja,poremecaji iz autistickog spektra,drugi razvojni neuroloski poremecaj.

Jovica Vitakic
28.12.2016 11:58

Psihoterapiju sprovodi Branislava Pavlovic,klinicki psiholog i porodicni terapeut koji poseduje dugogodisnje iskustvo u radu sa odraslima i decom.Baveci se psihoterapijskim radom i psiholoskom dijagnostikom,trudi se da pomogne svojim klijentima da prevazidju razlicite zivotne probleme.

Ana Milosavljevic
28.12.2016 11:52

Savremeno savetovaliste za sve one koji imaju problema u braku.Za sve one koji nisu u mogucnosti da ih posete organizovali si online savetovanje.Podignite vas brak na veci nivo ili prebrodite krizu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane