O nama - PSIHOBATA


Hipnoterapeut Psihobata nudi efikasno rešenje za različite psihičke, emotivne i fiziološke probleme svim ljudima koji su spremni da pomognu sebi. Primenom metoda hipnoterapije uspešno tretira stanja poput depresije, anksioznosti, napada panike, fobija, strahova..., već nakon nekoliko terapija.

Osnivač psihološkog savetovališta Psihobata je Aleksandar Janković, dipl. psiholog, hipnoterapeut, Nlp Master. Nakon diplomiranja na Filozofskom fakultetu na odseku za Psihologiju, završio je edukaciju iz Hipnoterapije na Omni Hypnosis Training Centar of Slovenia (OHTC of Slovenia). Time je postao član američkog saveza za hipnoterapiju (National board of hypnosis) i stekao stručno zvanje „Board Certified Hypnotist“.

Interesovanje za hipnozu pokazao je još kao dečak, a prva osoba koju je hipnotisao bio je njegov brat. Ovo jedinstveno iskustvo koje je doživeo sa samo 10 godina, usmerilo je njegov život na strastveno izučavanje psihologije i hipnoterapije. Takođe, završio je edukacije Nlp Instituta u Beogradu za nivo NLP Master.

Sama reč “hipnoza” kod većine ljudi izaziva brojne predrasude, sumnju i odbojnost prema ovoj vrsti terapijskog rada. Međutim, naučna istraživanja su pokazala da čovek na svakih 40 minuta ulazi u hipnotičko stanje barem na 5 minuta. To stanje svesti je onaj momenat kada se čovek toliko koncentriše na nešto da okolina prestaje da postoji. Takođe, svaki put kada sanja nešto lepo, čovek se nalazi u hipnotičkom stanju.

Hipnoterapija upravo koristi hipnotičko stanje da pomogne klijentu da se oslobodi negativnih osećanja i prihvati nova, pozitivna mišljenja, stavove i obrasce ponašanja. Tokom tretmana u umu i telu klijenta javlja se osećaj opuštenosti i relaksiranosti, misli su retke i usmerene, a čula postaju osetljivija. Važno je napomenuti da je hipnoza prirodno stanje svesti i da tokom terapije klijent čuje sve što mu se govori, može da odgovara na pitanja, i što je najvažnije, seća se svega što se dešavalo u toku seanse.

Ako kod klijenta postoji snažna i iskrena želja da se reši problem sa kojim se suočava, hipnoterapija omogućava brze i efikasne rezultate u tretiranju poremećaja, kao što su: depresija, anksioznost, fobije, panični strahovi, problem sa pušenjem... Najčešće se u praksi preporučuje od 2-6 susreta, u zavisnosti od vrste cilja koji se želi postići i od spremnosti klijenta na promenu i saradnju.

Ukoliko osećate potrebu da nešto promenite u Vašem životu, hipnoterapeut Psihobata je tu za Vas. Jer Vaš uspeh je i moj uspeh!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-20h
subota od 10-14h
nedelja neradna

Psihobata, Karpoševa 89a, Banovo brdo, Čukarica, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.06.2019 02:39
Katarina Predojevic

Otišla sam u psihološko Savetovalište Psihobata, i vrlo sam zadovoljna svim što smo postigli zajedničkim snagama. Lepo je kada znate da niste sami, da nekome možete sve da ispričate i da vas taj neko 100% razume. To često ne mogu ni naši najbliži prijatelji i zato treba tražiti pomoć stručnih lica.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Psihološka savetovališta
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Savetovalište Psihobata
  • Savetovalište Psihobata,
  • Savetovalište Psihobata Čukarica,
  • Psihološko savetovalište na Čukarici,
  • Psihobata Beograd,
  • Psihobata Psihološko savetovalište,
  • Savetovalište Psihobata radno vreme