Izaberite neki od erotik sopova gde mozete naci ponudu za kupovinu MUSKIH TANGA GACA

Muške tange Potencija Beograd

Najefikasniji preparati za potenciju; Kamagra, Macun, Turski med, Cijalis i još mnogo drugih proizvoda. Online prodaja, dostava na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više

Sex Shop Love Story

Jug Bogdanova 17a

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Erotic shop Srecni Ljudi

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac

Erotic shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Muške tange Erotic shop Argus

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83

Erotic shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Erotic Shop Sve za ljubav

Požeška 67a, Beograd

Erotic shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život

Muške tange, da i to postoji. Mnoge žene, reći će svojim prijateljicama u poverenju, da njihov dragi i pored „zavidnog alata“, ipak ima lepšu zadnjicu. Ono šta nosite u krevetu, ima velikog uticaja na vaš seksualni život kao i na to kako vas vaša partnerka doživljava. 

Muškarci vole da vide pozadinske obline Džej Lo, a žene ne kriju da su jedva dočekale da vide „Fifty Shades of Grey” i dupence Jamie Dornana… Tako da, možemo samo reći da su ženske tange precenjene, u smislu da su muške krpice takođe prava poslastica za ženske oči.

Muške tanga gaće

Donji veš i te kako utiče na privlačenje suprotnog pola. Kada muškarac nosi privlačne tange, koje mnogo toga otkrivaju a skoro ništa ne skrivaju, on se svakako oseća više zainteresovanim za seks, privlačnijim, sa mnogo više samopouzdanja… U tom smislu, muške tange mogu biti i donji veš za svaki dan, a ne samo za neke izuzetne prilike. Uostalom, izuzetna prilika može da iskrsne iznenada i bilo kog dana, zato prijatno iznenadite damu!

Bokserice su previše široke, i mnoga istraživanja su pokazala da ih žene ne smatraju naročito privlačnim. Lepši pol želi da vidi muški veš uskog kroja, koji ističe sve detalje koji bi trebalo da se vide, a ako pri tome ne skriva ništa sa zadnje strane – to je pun pogodak!

Muške tange – iskustva

Istina je da ne morate biti baš savršeno građeni da biste nosili tanga gaće. Koji kilogram viška, ili manjka, neka nesavršenost – uz muške tange svakako ćete se osećati više sexy. I vaša partnerka će misliti isto, pa ni ona nije planirala Bred Pita ili Džordža Klunija u krevetu, a niti je ona Miss Universe. Zato, opustite se, i probajte nešto novo.

U seks šopovima mogu se pronaći razni modeli ekskluzivnog muškog veša. Muške tange, gaćice i jock strap gaćice, izbor je širok. 

Muške tange su izrađene od različitih materijala, a takođe i dezeni mogu biti raznovrsni. Na primer, možete birati erotske modele, koji su napravljeni od fine mrežice i provide se. 

Sa druge strane imamo spomenute jock strap gaćice ili biciklističke tange, i to je jedna posebna vrsta muških tangi. U čemu se razlikuju? Umesto standardne trake po sredini zadnjice, jock strap gaćice imaju dve trake koje idu po strani, što vašu guzu ostavlja otvorenom za poglede. 

Možete izabrati i šaljive muške tange, sa bananom, na primer, jer smeh je uvek dobra predigra; zatim, poluprovidne tange, ili sa dezenom leoparda, sa alkicama, pa čak i tange koje imaju mašnicu, da podsećate na batlera… 

Mogućnosti ima bezbroj, imajte na umu da su i žene takođe voajeri, pa im priuštite praznik za oči!

Muške tange – cena:

Cene se kreću od 690 dinara do 2390 din. za muški tanga bodi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate seksi šopove ispod teksta.

Idi na vrh strane