Dodaj firmu

Navlake za penis Potencija Beograd

Najefikasniji preparati za potenciju; Kamagra, Macun, Turski med, Cijalis i još mnogo drugih proizvoda. Online prodaja, dostava na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Navlake za penis Sexy shop Srecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Navlake za penis Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Cemu sluze navlake za penis? Postoje parovi koji žele da probaju nešto novo i nesvakidašnje, koji vole eksperimentisanje u seksu. Pomeranje granica užitka, bezbrojni orgazmi i sex maratoni... Jedan od načina da probate  i doživite nešto drugačije, jeste korišćenje navlaka za penis.

Sa druge strane, postoje muškarci koji veličinom svog “vršnjaka” nisu zadovoljni. Ipak, žene će vam reći drugačije: one tvrde da „nije važna veličina broda već njegovo snalaženje u okeanu“. U prilog tome govore i medicinski podaci, koji kažu da je vagina najosetljivija samo u prvih pet centimetara. U ovom slučaju govorimo o produžecima za penis.

Navlake i produžeci za penis 

Jedno od mogućih rešenja za povećanje penisa, ali i za dobijanje novog zadovoljstva, jeste korišćenje produžetka za penis. Može se reći da su to trajni kondomi, odnosno mogu se koristiti više puta, uz pravilno održavanje.

Veoma je važno da njihovom upotrebom, vaš „vršnjak“ dobija u dužini i obimu, i pruža se dodatna stimulacija. 

Silikon je danas najpopularniji materijal kada je izrada seksi igračaka i dodataka u pitanju. Navlake za penis su namenjene za više upotreba, stavljaju se na samo telo penisa, i obično su sa posebnim naborima.

Možda ne želite da se uopše vidi da vi koristite navlaku za svoj ponos? U tom slučaju birajte super realistične navlake, a najbolje u celoj priči jeste da se između vaše prave kože i navlake ne primećuje nikakva razlika, a sa druge strane, vaš „vršnjak“ je duži i deblji. Upravo to ste želeli, zar ne?

Navlake za penis – prednosti

Vi svakako, želite najpre da zadovoljite svoju damu, kako bi „izgubila glavu za vama“. Možete to postići na nesvakidašnji način, tako što ćete joj stimulisati najosetljivije intimne delove, poput klitorisa, G-tačke ili spoljašnjosti vagine.

Bogate reljefne strukture navlaka za penis, dodatno nadražuju ženske intimne delove, pružajući joj vrhunske orgazme, posle čega ste vaše ljubavničke sposobnosti svakako podigli za nekoliko stepena više. 

Vrste navlaka za penis

Kao što smo naveli, izrađuju se od silikona i mogu biti u najrazličitijim bojama. Silikon je materijal koji je veoma pogodan za čišćenje, što je izuzetno važno pri izboru sexy igračaka. Mek i rastegljiv materijal, omogućiće vam da navlaku za penis lako stavite, a kad „završite posao“, isto tako lako i skinete. 

Nije važno kolika je veličina vašeg ponosa, jer navlake za penis se lako prilagođavaju svim dužinama, debljinama i oblicima, pri tome čineći vaš penis još većim.

Reljefasta struktura stimuliše unutrašnjost vagine vaše partnerke pružajući joj osećaj kakav nikada nije osetila prilikom penetracije. Interesantno je da navlaka za penis može i da vibrira, a to je svakako nešto što nikada niste iskusili. 

Lubrikanti će vam pomoći da jednostavnije postavite navlaku ili produžetak, a prodiranje će biti lakše i bolje. 

Možda ćete korišćenjem ovih sexy igračaka postati novi Casanova, pa ako stavljate recke iznad kreveta, verujemo da će zid biti mali, pa ćete morati da pređete na zidove kuhinje, dnevne sobe, hodnika... 

Navlake za penis – cena:

Cene se kreću u rasponu od 290 din. do 4990 dinara za realističnu navlaku za penis sa otvorenim vrhom i analnim stimulatorom.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate sexy shopove ispod teskta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane