Sex Shop Love Story

3.9 | 7 ocena
Ulica: Jug Bogdanova 17a
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Sex Shop Love Story
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

U seksu treba isključiti zdrav razum i logiku.

Nemojte da potiskujete i skrivate svoje želje i fantazije. Ukoliko imate određeni problem u seksualnom životu, posetite nas, rešićemo ga zajedno. Prodavnicu ovakve vrste ne čine samo vibratori. Tu je široka lepeza "igračaka" koje prirodni seks čine maštovitijim. Problem pune erekcije, dužine odnosa, vaših neispunjenih očekivanja, nije nerešiv. Posetite nas, pa ćemo uz konsultaciju, preporuku i apsolutnu diskreciju, na obostrano zadovoljstvo, doći do pozitivnog rezultata. Znači, ako imate 18 ili 88 godina, dođite, rešenje postoji. Skoro svaka žena potajno čezne da seks u njenom partnerskom odnosu ponovo postane strastven i neočekivan. Zato nemojte oklevati, obradujte je nekom "igrackicom", koja će sigurno osvežiti i oplemeniti vaš seksualni zivot. Očekuje vas iskusan žensko-muški tim zaposlenih.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Andrija Atanaskovic
  13.03.2017 09:17

  Skoro svaka zena potajno cezne da seks u njenom partnerskom odnosu ponovo postane strastven i neocekivan.Zato nemojte oklevati,obradujte je nekom igrackicom,koja ce sigurno osveziti i oplemeniti vas seksualni zivot.

  Goran Sarenac
  07.06.2016 07:23

  Po najpovoljnijim cenama i vrhunskom kvalitetu opreme izdvojio bih ovaj sexy shop.Ovde mozete pronaci lubrikante,dildoe,vibratore,erotski ves,preparate za potenciju.Veoma diskretno i prijatno mesto za sve stidljive.

  radojica
  25.12.2013 09:32

  BIO SAM LICNO U VASOJ PRODAVNICI VEOMA ZADOVOLJAN SIROKIM ASORTIMANOM I PONUDOM IZABRAO SAM ZA MENE I PARTNERKU ONO O CEMU SMO MASTALI ALI I NESTO STO STE VI PREPORUCILI. ZADOVOLJNI SMO STO SMO VAS POSLUSALI I STO STE NAM OBJASNILI UPOTREBU REKVIZITI KOJE SMO KUPILI TO NAM BAS ZNACI I POMOGLO NAM JE PRI KORISCENJU. BILI BI ZADOVOLJNIJI AKO BI POSTAVILI KONKRETNE SLIKE MADA SMO MI VISE ZA VARIJANTU DA LICNO DODJEMO. HVALA NA VASEM VREMENU KOJE STE UTROSILI OBJASNJAVAJUCI NAM. POZDRAV. VAS KORISNIK I POSETILAC

  aleks
  28.02.2013 05:11

  DOBRONAMERNA PREPORUKA:KORSNO BI BILO DA PRIKAZETE KATALOG PROIZVODA PO KATEGORIJAMA,ZBOG KUPACA IZ UNUTRASNJOSTI (VAN BEOGRADA) SA CENAMA, DA BI IMALI POTPUNU INFORMACIJU ZBOG NARUDZBINA. VERUJTE DA BI TO BILO NA OBOSTRANU KORIST-KAO STO SU TO NEKI SOPOVI VEC URADILI. VIDIM DA IMATE ZANIMLJIVIH PROIZVODA -ALI U "GRUPNIM SLIKAMA". RAZVRSTAJTE I BICE PUN POGODAK.POSTOVANJE I POZDRAV!

  Firme u blizini

  Erotic shop Argus, Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83, Savski venac, Beograd
  Erotic shop Srecni Ljudi, Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac, Savski venac, Beograd
  Erotic Shop Sve za ljubav, Požeška 67a, Beograd, Čukarica, Beograd
  Potencija Beograd, /, Beograd
  Idi na vrh strane