Dodaj firmu

Sexy Shop Love Story

3.8 | 8 ocena
Član 3 godine Komentari korisnikaNapišite recenziju
Ostavite komentar
  Komentari posetilaca
  Andrija Atanaskovic
  13.03.2017 09:17

  Skoro svaka zena potajno cezne da seks u njenom partnerskom odnosu ponovo postane strastven i neocekivan.Zato nemojte oklevati,obradujte je nekom igrackicom,koja ce sigurno osveziti i oplemeniti vas seksualni zivot.

  Sex Shop Love Story
  Goran Sarenac
  07.06.2016 07:23

  Po najpovoljnijim cenama i vrhunskom kvalitetu opreme izdvojio bih ovaj sexy shop.Ovde mozete pronaci lubrikante,dildoe,vibratore,erotski ves,preparate za potenciju.Veoma diskretno i prijatno mesto za sve stidljive.

  Sex Shop Love Story
  radojica
  25.12.2013 09:32

  BIO SAM LICNO U VASOJ PRODAVNICI VEOMA ZADOVOLJAN SIROKIM ASORTIMANOM I PONUDOM IZABRAO SAM ZA MENE I PARTNERKU ONO O CEMU SMO MASTALI ALI I NESTO STO STE VI PREPORUCILI. ZADOVOLJNI SMO STO SMO VAS POSLUSALI I STO STE NAM OBJASNILI UPOTREBU REKVIZITI KOJE SMO KUPILI TO NAM BAS ZNACI I POMOGLO NAM JE PRI KORISCENJU. BILI BI ZADOVOLJNIJI AKO BI POSTAVILI KONKRETNE SLIKE MADA SMO MI VISE ZA VARIJANTU DA LICNO DODJEMO. HVALA NA VASEM VREMENU KOJE STE UTROSILI OBJASNJAVAJUCI NAM. POZDRAV. VAS KORISNIK I POSETILAC

  Sex Shop Love Story
  aleks
  28.02.2013 05:11

  DOBRONAMERNA PREPORUKA:KORSNO BI BILO DA PRIKAZETE KATALOG PROIZVODA PO KATEGORIJAMA,ZBOG KUPACA IZ UNUTRASNJOSTI (VAN BEOGRADA) SA CENAMA, DA BI IMALI POTPUNU INFORMACIJU ZBOG NARUDZBINA. VERUJTE DA BI TO BILO NA OBOSTRANU KORIST-KAO STO SU TO NEKI SOPOVI VEC URADILI. VIDIM DA IMATE ZANIMLJIVIH PROIZVODA -ALI U "GRUPNIM SLIKAMA". RAZVRSTAJTE I BICE PUN POGODAK.POSTOVANJE I POZDRAV!

  Sex Shop Love Story
  Mapa
  Sexy Shop Love Story
  Firme u blizini
  Fantazija sexy shop, Balkanska 20, Stari grad, Beograd
  Sexy Shop Sve za ljubav, Požeška 67a, Čukarica, Beograd
  Sexy shop Argus, Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83, Savski venac, Beograd
  Sexy shop Srecni Ljudi, Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac, Savski venac, Beograd
  Idi na vrh strane