Dodaj firmu

Vaginalne kuglice Potencija Beograd

Najefikasniji preparati za potenciju; Kamagra, Macun, Turski med, Cijalis i još mnogo drugih proizvoda. Online prodaja, dostava na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Vaginalne kuglice Sexy shop Srecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Vaginalne kuglice Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Vaginalne kuglice ili ljubavne kuglice. Ako nikada niste čuli za njih, na pravom ste mestu da saznate sve što vas zanima, i možda unesete neke novine u svoj erotski život, zašto da ne?

Možda će vam vaginalne kuglice doneti više sreće nego da bude izvučeno sedam vaših kuglica u Loto-u? 

Japanske kuglice

Ove kuglice mogu biti različitih veličina i izrađene su od različitog materijala. Težina im je od 30 do 140 grama. Čemu služe? Pa, moraćete da ih stavite u svoju vaginu. Ovo su kuglice za vežbu i seksualni užitak.

U početku, u vaginu se stavljala samo jedna kuglica, kako bi se poboljšala stimulacija prilikom seksualnog odnosa. 

Možda se pitate kakav je to osećaj imati kuglice u vagini? Žene koje su probale japanske kuglice, kažu da je osećaj blago nadražujuć, koji stvara prijatnost.

Kao što smo napomenuli, kuglice služe za vežbu, a to bi značilo da postoji niz vežbi za karlične mišiće, koje se sastoje od naizmenične kontrakcije, stiskanja i opuštanja tih mišića, koje su mnogo učinkovitije ukoliko vežbate sa kuglicama u svojoj vagini.

Vaginalne kuglice – iskustva

Pripadnice lepšeg pola, pored pomenutih vežbi za karlične mišiće, veoma lepo se mogu samozadovoljiti upotrebom vaginalnih kuglica. Kuglice su veoma popularne, i dosta žena ih rado koristi. 

Možda se pitate u čemu je svrha vežbanja uz pomoć vaginalnih kuglica? Kada imate jake karlične, odnosno vaginalne mišiće, to može dovesti do mnogo intenzivnijeg, snažnijeg i dugotrajnijeg orgazma. 

Sa druge strane, praktična strana vaginalnih kuglica se ogleda i u lakšem porođaju, upravo usled jačanja ove grupe mišića, ali i kod inkonsistencije u kasnijem životu. Upotreba vaginalnih kuglica se preporučuje kod izvođenja Kegelovih vežbi. 

Kegelove vežbe su pokreti mišića vagine, nalik na one kada žena želi da se suzdrži da ne bi mokrila, a u ovom našem slučaju, žena oseća japanske kuglice u svojoj vagini, koje dodiruju njene zidove, pa na taj način što se stežu kuglice, i ne dozvoljava im se da ispadnu, jačaju se mišići vagine.

Japanske kuglice – kako se koriste?

One su veoma lake za korišćenje, i uz pomoć malo lubrikanta na bazi vode, ubacuju se u vaginu i mogu se nositi tokom celog dana, ili tokom samo određenog perioda kada žena želi da praktikuje Kegelove vežbe. Jaki mišići vagine koji se postižu ovim vežbama, kasnije omogućavaju ženama da mnogo više uživaju prilikom penetracije penisa, i da orgazam bude snažniji. 

Kada žena hoda sa japanskim kuglicama u vagini, ona oseća blage vibracije, a to nastaje usled toga što kuglice u sebi imaju još jednu manju kuglicu koja upravo stvara taj osećaj vibracije, koji tera kuglice da ispadnu, ali žena svojim mišićima i kontrakcijom, to sprečava, pa se kuglice vraćaju nazad u vaginu. 

Kao što se vidi iz celog teksta, efekat ljubavnih kuglica je višestruk, a kada vaš partner bude čuo da ih koristite, to će ga podstaći da zajedno što pre proverite njihov efekat. Uživanje, sigurno, ne može da izostane!

Vaginalne kuglice – cena:

Cene se kreću u rasponu od 690 din. do 1190 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate seksi šopove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane