Dodaj firmu

Analne kuglice Potencija Beograd

Najefikasniji preparati za potenciju; Kamagra, Macun, Turski med, Cijalis i još mnogo drugih proizvoda. Online prodaja, dostava na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Analne kuglice Sexy shop Srecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Analne kuglice Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Verovatno volite analne igre, čim ste otvorili naš tekst sa ovom temom. Možda ste vec koristili analne kuglice, ili tek želite da saznate kako sve to funkcioniše u cilju postizanja erotskog užitka. Na pravom ste mestu da saznate, nastavite sa čitanjem.

Postoje japanske kuglice, ili vaginalne kuglice. Koriste se za stavljanje u vaginu, da bi žena lakše došla do orgazma prilikom seksualnog odnosa sa partnerom, zatim da bi zadovoljila samu sebe ili da bi efektnije izvodila Kegelove vežbe (vežbe za jačanje karličnih mišića), što je pored zdravstvenog aspekta bitno i za postizanje jačih i boljih orgazama.

Analne kuglice – kako izgledaju?

Analne kuglice su drugačijeg oblika od vaginalnih, zapravo to je veći broj manjih kuglica koje su međusobno povezane uzicom ili plastičnom vezom. One mogu biti napravljene od različitog materijala, i različitih su veličina. 

Ako ste početnik u analnim igrama, birajte gumene analne kuglice. Ipak, mi ćemo prednost dati silikonskim kuglicama, jer su one najhigijenskije i najudobnije. Možete birati i vibrirajuće kuglice kao i kuglične analne dildoe.

Kuglice su tako oblikovane da je njih pet do deset u nizu, po veličini, od najmanje do najveće. Ovo je važno, jer je anus uzak, pa se tako postepeno širi, i prilagođava na veće objekte. 

Kako do orgazma sa analnim kuglicama?

Ovo je pitanje koje nas sve sigurno zanima. Kuglice najčešće koriste heteroseksualni parovi, prilikom odnosa, i muškarci i žene. Po redu, jedna za drugom, kuglice se nižu u anus. Trenutak pre nego što žena doživi vrhunac, žena sama ili njen partner polako izvlači kuglice iz anusa. Prilikom izvlačenja, prvo izlazi najveća kuglica, što je dobro zbog stimulacije i postizanja jačeg orgazma. 

Vrhunac može biti jači ako izvučete odjednom sve kuglice, dok neke žene vole da se to radi polaganije. Neki parovi vole da se igraju istovremeno i analnim i vaginalnim kuglicama.

Analne kuglice – iskustva

Uvek pri analnim igrama, moramo koristiti lubrikant. Anus nije vlažan kao vagina, pa lubrikanti pomažu da se izbegne bol i moguće povrede oba partnera. Postoje lubrikanti sa anestetskim delovanjem, što celu ovu igru čini izuzetno prijatnom. 

Naravno, pre nego zadovoljstvo počne, proverite čvrstinu uzice na kojoj se nalaze kuglice, jer svakako ne želite da se uzica prekine i kuglice vam ostanu unutra. Takođe, same kuglice moraju biti oble, svaka neravnina može oštetiti unutrašnjost anusa. Ako je sve OK, možete početi sa vašom analnom igrom. 

Pratite govor tela partnerke, kao i svog, nikuda vam se ne žuri, a što sporije stignete do vrhunca, on će biti intenzivniji i snažniji.

Analne kuglice – cena:

Potrebno je izdvojiti od 390 din. do 790 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate seksi šopove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane