Dodaj firmu

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Ženske tange Sexy shop Srecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Ženske tange Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Njihovo visocanstvo, zenske tange! Žene su po prirodi egzibicionisti, a muškarci voajeri; lepši pol voli da se pokazuje, jači pol voli da gleda. Rekli bismo – sve se savršeno uklapa. Ipak, muškarci jedan deo ženske garderobe preferiraju više od ostalih – njihovo veličanstvo tange!

Potpuno naga žena malom broju muškaraca biće najprivlačnija; takva ista dama, sa malo odeće na sebi, koja više otkriva nego prikriva, delovaće daleko više sexy. 

Ženske tanga gaće

Tange, kada bi mogle da govore, rekle bi: „Želim sex!“

Naravno, poenta je što do tangi nije lako doći, njih ćete kod svoje dame videti tek pred „svršenim činom“, odnosno kada je igra udvaranja već dala svoje rezultate. A kada budete ugledali zanosnu zadnjicu vaše izabranice, to će biti prizor, ali i noć za pamćenje!

Tange uglavnom nose žene koje imaju visoko mišljenje o svom telu, i generalno, o sebi. Složićemo se svi da je potrebna izvesna hrabrost za obući ovu vrstu donjeg veša. 

Kada ove dame pogledaju sebe u ogledalu, sa svih strana, zadovoljne su onim što vide i ponosno će se pokazati pred partnerom. Ne stide se, naprotiv, jedva čekaju!

Devojke i žene koje nose ovakav izazovan donji veš bije glas da su žene koje znaju šta hoće, a ako ne uspete da ih zadovoljite, često nema druge šanse. 

Ženske tange – iskustva

Ako pratite modne trendove, onda bi trebalo da znate informaciju da više nije modno prihvatljivo da se gornja linija tanga gaćica vidi iznad nivoa nisko krojenih farmerki. Ovakvi modeli su do skoro bili jako popularni, pa su dizajneri taj trouglasti zadnji deo ukrašavali cirkonima, šljokicama i na razne druge načine.

Šta je sada u modi? Tange bez leđa – backless thongs, i mogu se nositi uz nisko krojene farmerke do elegantnih haljina. Prednost ovakvih tangi jeste što zadnji deo podiže i poravnava vašu stražnjicu. Zbog toga nije neophodno da nosite farmerke u G liniji, koja nije previše komforna, a ponekad se i primećuje. 

Trendovi govore da je vreme vidljivih tangi prošlo, mada sa druge strane, modeli farmerica se izrađuju sa sve nižim i nižim krojem, stoga ako stvarno pratite modu ne smete dozvoliti da vam izvire tange.

Poznati svetski proizvođači ženskih tangi su Hustler, Cottelii Collection, Soft Line Collection, Roxxana… Ne morate brinuti zbog veličine veša, jer su one uglavnom univerzalne, a sve zahvaljujući rastegljivim trakicama. 

Ako ste planirali vrelo sexy veče, sa zgodnim pastuvom, tange će biti samo kap u prepunoj čaši, momenat posle koga nema natrag, i ostaje samo da se prepustite da vas oboje nosi bujica strasti.

Ženske tange – cena:

Cene se kreću u rasponud od 690 dinara do 2790 dinara koliko je potrebno izdvojiti za fetiš gaćice sa silikonskim perlama.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate sex šopove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane