Dodaj firmu

Vibratori Potencija Beograd

Najefikasniji preparati za potenciju; Kamagra, Macun, Turski med, Cijalis i još mnogo drugih proizvoda. Online prodaja, dostava na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Vibratori Sexy shop Srecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Vibratori Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Vibratori vise nisu retkost. Ženska masturbacija kao tabu tema. Realno, da li bi to tako zaista trebalo da bude? Postoji mnogo žena, na čitavoj planeti, koje su, ili same, ili uz partnera, ali imaju nezadovoljavajući seksualni život. 

Zbog toga bi ponekad, trebalo uzeti „stvar u svoje ruke“. A ta stvar se zove vibrator. Često, žene koje su neiskusne i zbog svoje urođene stidljivosti, ne mogu da se opuste sa partnerom, kao što to mogu same. 

Sa druge strane, upotreba seksualnih igračaka, omogućava ženskoj osobi da bolje upozna svoje telo i svoju seksualnost, da shvati šta joj najviše prija i šta je najjače uzbuđuje; kasnije ta saznanja može preneti partneru i seksualni život biće daleko kvalitetniji.

Shodno tome, možemo zaključiti da vibratoti imaju mnogo ozbiljniju ulogu od pružanja jednog, ili čak višestrukih orgazama.

Vibratori - iskustva

Mnoge dame su najintenzivnije seksualne vrhunce u životu postigle upravo zahvaljujući vibratorima. Žene retko pričaju o tome, ali ako vam se nekada vaša bliska prijateljica poverila, svakako i vi maštate da upotrebite ovu čudesnu spravicu u cilju postizanja zadovoljstva. Pa, zašto da ne?

Može se reći, da od svih seksi igračaka, vibratori ubedljivo drže prvo mesto. Kada bismo zavirili u fijoke noćnih stočića pored kreveta, kod mnogih dama bismo pronašli ovu zanimljivu spravicu. 

Da se malo pozabavimo naukom, to jest medicinom, jer ovo nije samo priča o seksu. Bitna je činjenica da mnoge žene sa partnerom ne mogu da dožive orgazam, za vreme uobičajenog seksa. Upravo zbog toga, seksolozi takvim damama savetuju upotrebu vibratora prilikom samostalnih igrica, da bi naučile na koji način da dođu do vrhunca užitka. 

Neke žene vole impozantne veličine, dok druge preferiraju drugačije oblike. Izbor u seksi šopovima je zaista ogroman. 

Vrste vibratora

Kada vam nabrojimo, “zavrteće vam se u glavi“, dakle: klitoralni vibratori, silikonski, zeka i meda vibratori, mali i veliki vibratori, crni i u boji kože, vibratori masažeri, penis sa vibracijom, vibratori sa daljinskim upravljačem, svetleći vibratori, rotacioni, rotirajući, vibratori za G tačku, vibratori sa dodatkom za klitoris... Dame biraju!

Silikonski vibratori

Ovo su idealni vibratori za ljude koji traže ovu spravicu kao poklon za svoju damu ili za dame kojima se ne sviđa prirodna boja penisa. Većinom su u obliku penisa, ali ima i onih koji su tako sačinjeni da pružaju intenzivnu stimulaciju a da ne liče na penis. Mogu biti u raznim bojama. Potrebno je napomenuti da je silikon hipoalergijski materijal i pogodan je ako ste osetljivi. 

Analni vibratori

Ovakvi vibratori su namenjeni za analnu stimulaciju, a mogu biti kupastog oblika ili klasičnog oblika penisa. Oni poseduju graničnik, pa ne morate brinuti da će tokom korišćenja vibrator upasti u analnu šupljinu. U anusu postoji mnoštvo nervnih završetaka, koji su veoma osetljivi, pa će vam pod dejstvom analnog vibratora, biti pružena neverovatna stimulacija. 

Kandidati za analne vibratore su i žene i muškarci, dok kod dama analni vibrator može indirektno stimulisati i G tačku, dok kod muškaraca može stimulisati P tačku, odnosno prostatu. 

Klitoralni vibratori

Ovo su vibratori namenjeni za spoljašnju stimulaciju, odnosno klitoris. Oni su izuzetno male veličine, pa ih možete u tašni poneti svuda sa sobom. Postoje takozvani metak vibratori, koji i liče na metak, kao i klitoralni masažeri koji imaju čak i desetak različitih vrsta pulsacija. 

Davno je rečeno da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, ali u novije vreme, mislimo da više vredi izreka da su vibratori najpopularniji prijatelji lepšeg pola. 

Vibratori – cena:

Cene se kreću u zavisnosti kakvu vrstu vibratora želite: tako je za silikonski vibrator potrebno izdvojiti od 790 dinara (vibrator za jednokratnu upotrebu), zatim od 990 do 1690 dinara; za analni vibrator, cene su u rasponu od 990 do 1790 dinara, dok je za klitoralni vibrator potrebno od 590 do 1290 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate seksi šopove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane