Dodaj firmu

Katex line veleprodaja čarapa

Katex Line d.o.o. - proizvodanja i veleprodaja čarapa. Kompletan ženski program čarapa (dokolenice, sokne, hulahopke) Kompletan sportski, muški i dečiji program čarapa
Pročitaj više

Kragujevački put 118a
Grocka, Beograd

Halter čarape Ella

Bulevar kralja Aleksandra 328, Beograd
Zvezdara, Beograd

Halter čarape Veleprodaja donjeg veša Cedimex

Veleprodaja donjeg veša Cedimex bavi se isključivo uvozom muškog i ženskog donjeg veša, čarapa i steznika dva renomirana italijanska proizvođača Leilieve Manikardi i Sensi Genessis Mantova.
Pročitaj više

Grmeč Nova 1 17, lok 6f, TC Belmax
Zemun, Beograd

Halter čarape Casa dell intimo

Sedište specijalizovane radnje za prodaju donjeg veša "Casa dell intimo" nalazi se u Pančevu, međutim svim našim kupcima dostupni smo putem naše on line prodavnice u Beogradu i širom Srbije.
Pročitaj više

Miloša Obrenovića 12, T.C. Aviv Park, lok.25
Beograd

Proizvodnja i prodaja carapa Triko

Nikole Grulovica 88, Beograd
Zvezdara, Beograd

U muškoj mašti, halteri su sinonim za sex. Halter čarape su veoma moćan afrodizijak. Ako ste sa muškarcem, koji je malo ili nimalo zainteresovan za „bliske susrete“, samo obucite halter čarape. Epilog – neobuzdani pastuv u krevetu.


Halteri

U prirodi žene je da uvek želi da izgleda lepo. Kada deluje privlačno, oseća se samopouzdano. To su ti mali, zanimljivi psihološki mehanizmi kod pripadnica lepšeg pola, kojima su se bavili i poznati naučnici, psiholozi i seksolozi, pa su tako došli do nekih interesantnih rezultata.
Naime, svi znamo da je samopouzdanje veoma važno na svim životnim poljima. Da li u karijeri, u ljubavi i na privatnom planu, ljudi sigurni u sebe postižu veće uspehe. Sada se vi pitate, kakve to ima veze sa halter čarapama? Ima, i te kako!
Uzmimo za primer dve žene. Jedna ima debele, pletene vunene čarape, kao što su nosile bake u 19. veku, a druga nosi izazovne haltere. Niko ne vidi šta imaju na sebi, to znaju samo one. Nalaze se u identičnim situacijama, kada treba da pokažu svoje znanje, inteligenciju, razne sposobnosti, hrabrost i snalažljivost.
Pred takvim životnim testovima, svima nama zaklecaju kolena; međutim, kolena manje klecaju u halter čarapama. Zaista se ne šalimo, a sada ćemo to i objasniti.


Naime, sama svest o tome, da na sebi imamo deo garderobe koji bi učinio da mnoga srca zakucaju brže, da se preznoje dlanovi i „odseku noge“, čini da se osećamo moćno; sigurnost u sebe i samopouzdanje rastu, mi osećamo rasterećenost od stresa i nervoze. Oslobođeni od ovih negativnih osećanja, a sa prilivom pozitivne energije, svakako ćemo pred izazovom koji je pred nama, pokazati bolje rezultate. Bićemo uspešniji.
U suprotnom primeru, ako smo obučeni neugledno i zarozano, ne naglašavajući svoju erotičnost i privlačnost, osećamo se pomalo jadno, zar ne? Ako ne jadno, onda bez dodatnog elana, motiva i svesti o sopstvenoj moći i snazi.
Sve što želimo da vam kažemo, jeste da odelo ipak čini čoveka, u našem slučaju ženu, na određeni, veoma važan način. Čak i kada taj deo odeće niko ne vidi, kao što su halter čarape; one prosto iznutra, nama šalju taj mali glas: „Ti si uspešna, ti si sexy, ti si moćna i možeš sve!“


Halter čarape – iskustva

Ovakve čarape definitivno nikada neće izaći iz mode, a i zašto bi? Žene ih  vole, muškarci ih vole na ženama. U njima se osećamo posebno, erotično i izazovno, pa ako želite da začinite svoj ljubavni život, samo obucite halter čarape te večeri.
Vatromet strasti svakako neće izostati, pa možete da upotrebite dve različite taktike: prva je da date nagoveštaj partneru šta ga očekuje noćas, jer se muškarci na sam pomen halter čarapa zamisle, u glavi razvijajući fantastčne prizore;
Druga taktika jeste da odigrate na faktor iznenađenja, možda čak i da izvedete mali striptiz za oči svog dragog, u čemu ćete sigurno uživati oboje; zna se da su žene egzibicionisti, i vole da se pokazuju, dok su muškarci voajeri, znači obožavaju da gledaju.
A gde ćete lepši prizor od savršeno izvajanih nogu na vrtoglavo visokim potpeticama, uz sexy halter čarape?


Halter čarape – cena:

Cena halter čarapa se kreće u rasponu od 1000 do 2500 dinara za pojedine modele.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate butike koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane