Dodaj firmu

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Nakurnjak Sexy shop Srecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Nakurnjak Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Jasno nam je sta je nakurnjak. Kada dođe zima, i temperatura ode u „debeli minus“, svakome je potrebna topla garderoba, pa tako i vašem penisu. Jer, nećete valjda dozvoliti da se smrzne? Ovo toplo odelce za muški ponos, naziva se nakurnjak, a možemo ga zvati i „džemper za gospodina Đokicu“.

Pleteni nakurnjak je tradicionalna zaštita od hladnoće. Međutim, ništa bez ženskih ruku, pa su tako od vajkada vešte pletilje izrađivale ovaj odevni dodatak. Često se i muškarci late ovog posla, i sami pletu nakurnjake.

Nakurnjak – kako izgleda?

U današnje vreme, nije vam potrebna krojačica da izradi odelce za vaš penis, već je dovoljno da svratite u sex šop, ili da poručite online. Mnogi muškarci žele da se našale, pa nakurnjak poručuju iz zabave, dok je drugima ovaj deo garderobe zaista neophodan.

Ova “futrola za gospodina“, plete se od čiste, fine vunice, tako da je sasvim prijatna za nošenje. U decenijama pre, nosili su ga pastiri, planinari i svi kojima je potrebno da zaštite reproduktivne organe. 

Nakurnjak se sastoji od prednjeg i zadnjeg dela i sadrži učkur, koji nakurnjak održava na mestu. 

Postoji nakurnjak koji se plete kao donji veš, odnosno, u kompletu, a može i samo kao zaštita za polne organe. Različitih su veličina, što je sve individualno i zavisi od muškarca do muškarca. 

Izrada nakurnjaka

Obično se ovaj dodatak garderobe za vaš ponos, plete tako da bude barem jedan broj veći, da bi se „gospodin u džemperiću“ osećao komotno i da ga ništa ne bi stezalo. Neko će se možda uplašiti da će ga nakurnjak grebati, obzirom da je izrađen od vune, ali to se neće dogoditi, jer je ovaj džemperić izuzetno mekan i prijatan za nošenje.

Mala istorija nakurnjaka

Naravno, ovaj zanimljivi muški donji veš ne postoji samo u našim krajevima. Poznati su primeri da su nakurnjak nosili pripadnici raznih plemena, mada je njima nakurnjak služio više kao ukrasni detalj. 

Sa druge strane, nakurnjak je kroz ceo 15. i 16. vek postao jedan od zanimljivijih odevnih predmeta u istoriji odevanja. Krajem 16. veka, nakurnjak postaje deo pantalona.

Nakurnjak – iskustva

Danas ovaj „džemperić za gospodina Đokicu“, možete pronaći u raznim dezenima, bojama koje najviše volite ili koje preferira vaša lepša polovina, a takođe postoje i smešni nakurnjaci, za one muškarce koji vole da budu originalni.

Ako pitate urologe, oni će svakako svoj glas dati za nakurnjak, a i ako pitate vaše dame, sigurno će im biti veoma zanimljivo da vide vaš ponos u zanimljivom džemperiću. 

A sada se postavlja logično pitanje: ako se za muški polni organ odelce zove nakurnjak, kako bi se zvao taj isti deo garderobe namenjen damama? Razmislite!

Nakurnjak – cena:

Za kupovinu nakurnjaka je potrebno izdvojiti od 350 do 660 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate seks šopove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane