Izaberite neki od erotik sopova gde mozete naci ponudu za kupovinu MASTURBATORA

Sex Shop Love Story

Jug Bogdanova 17a

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Erotic shop Srecni Ljudi

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac

Erotic shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Masturbatori Erotic shop Argus

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83

Erotic shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Erotic Shop Sve za ljubav

Požeška 67a, Beograd

Erotic shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Sta su to masturbatori? Svi muškarci poznaju damu koja se popularno zove „Desanka Šakić“. Ali, jedna te ista dama dosadi, pa makar to bila i naša draga Desanka, verna pratilja svih godina, od ranog puberteta. Kako da joj nađemo adekvatnu zamenu, ukoliko nemamo pravu devojku pored sebe? 

Odgovor se krije u masturbatorima, savršenim sexy igračkama, sa kojima je osećaj pravi. A vi baš to želite, zar ne?

Masturbatori – iskustva

U svakom trenutku, masturbatori su tu za vas, uvek raspoloženi da vas zadovolje, a oni se pojavljuju u obliku ženske vagine i anusa, ili usana. Napravljeni su od veoma kvalitetnog materijala, silikona ili lateksa. 

Modele možete birati sa vibracijom, rotacijom, ili jednostavno sa uskim otvorom da vas za vrlo kratko vreme dovedu do ekstaze. 

Da biste osetili maksimalno zadovoljstvo, preporučuje se upotreba lubrikanata na bazi vode. Kada sve budete dobro pripremili, osetićete svaki milimetar svog penisa kako prodire u masturbator. 

Možete zatvoriti oči i zamisliti bilo koga da je pored vas: od porno glumica, preko starleta, raznih TV lica, ili možda vaše komšinice ili prijateljice, te devojke koju dugo pokušavate da osvojite... Mašta nema granicu, um je najbolji afrodizijak, a uz masturbabor i put do orgazma je vrlo jednostavan i lak.

Vrste masturbatora

Klasična masturbacija će biti prošlost i potpuno nezanimljiva, kada jednom iskusite zadovoljstvo sa masturbatorima. Ove seksi igračke pružaju mekoću i prijatnost. 

Svaki masturbator na sebi ima prostor u koji se stavlja penis. Najpopularniji masturbatori u obliku vagine, imaju prednost jer su napravljeni od mekanih materijala pa pružaju skoro sasvim realan doživljaj. Obično imaju i unutrašnju izbočinu koja osigurava još veće zadovoljstvo. 

Sa druge strane, muškarci koji žele analne igrice, biraju masturbatore u obliku ženske zadnjice, gde je otvor znatno uži. 

Pri izboru masturbatora, vodite računa da to bude kvalitetan materijal koji vam neće oštetiti kožu ili prouzrokovati alergiju. Napomenimo da je veoma važan momenat u biranju seksualne igračke, njena jednostavnost za čišćenje, jer svi znamo koliko je higijena polnih organa bitna. 

Dakle, možete birati silikonske vagine, zatim od materijala koji je veoma sličan ljudskoj koži; mini ručni masturbator koji možete nositi sa sobom ili na putovanja; potom crna vagina sa podesivom vibracijom, realistična vagina, uska vagina sa vibracijom; masturbator sa otvorom u obliku usana, razni modeli anusa...

Ko voli – neka izvoli, ako ste u dilemi, setite se da cilj opravdava sredstva, pa stoga nije ni važno na koji način ste stigli do vrhunskog užitka!

Masturbatori – cena:

Cene se kreću u rasponu od 1290 din. do 5990 dinara, u zavisnosti od materijala izrade, željenog oblika, da li masturbator poseduje vibraciju i sl.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate sex šopove ispod teksta.

Idi na vrh strane