Dodaj firmu

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Lutka na naduvavanje Sexy shop Srecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Lutka na naduvavanje Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Lutka na naduvavanje, hm. U jednom velikom gradu, čak i sa više miliona ljudi, postoji ogroman broj usamljenih duša. Najčešće su to okoreli romantičari, koji su zamislili devojku iz svojih snova, da ima usne kao Andjelina Džoli, poprsje kao Samanta Foks, zadnjicu kao Džej Lo, noge kao Dženifer Aniston... 

Složićemo se svi da je do ovakve devojke jako teško doći, čak i ekstra popularnim, zgodnim i mišićavim momcima, a kamo li običnom čoveku, a još ako je pride i stidljiv i povučen...

Jedan od načina da ostvarite svoje snove, budete sa željenom devojkom, i ne budete više sami, jeste da kupite svoju lepšu polovinu, dražesnu ljubavnu lutku na naduvavanje.

Lutke na naduvavanje – prednosti

One su skoro pa prave devojke, samo još bolje! Neće vam zvocati zašto ste popili neko pivo više, ili niste promenili čarape u kojima ste došli sa posla... Mirno će ležati uz vas, bez da komentarišu kako je fudbalska utakmica dosadna ili film koji se vama sviđa nije zanimljiv... Sa vašom lutkom, nema svađe ni prepirke. I ono što je svim muškarcima najbitnije – ona ne priča puno!

Ljubavne lutke

Kakva savršena partnerka za okorele romantike i sanjalice, zar ne? Uvek spremna za seks, i nikada je ne boli glava! Pristaje na sve što vi želite, na svaku pozu, neće se žaliti ako ste malo grublji, brži, sporiji... Njima sve odgovara, one su vaše najbolje prijateljice i ljubavnice. Neće ići okolo i ogovarati vaše seksualne veštine. One ne tračare, diskretne su.

Nikada vam neće reći NE! Uvek je DA, uvek su raspoložene za sve varijante. Možda vi imate „Desanku Šakić“, ali će ta verna devojka svakog muškarca, brzo pasti u zaborav kada okusite ljubavnu lutku.  

Kako se koriste sex lutke?

Hajde sada malo da budemo praktični: vama je ova devojka potrebna da postignete maksimalni užitak, u tu svrhu, ona ima tri otvora za penetraciju, a to su vaginalni, analni i oralni. Naravno, koristićete lubrikante na bazi vode, pa će osećaj biti kao pravi. Sa zatvorenim očima, to može zaista biti devojka iz vaših snova. 

Kondom vam nije potreban, ova cura ne može da zatrudni, niti će vam preneti neku polno prenosivu bolest. Svaki put možete ejakulirati u nju, nikada se neće žaliti i reći da ne može. 

Pronaći ćete ih u minijaturnim veličinama, zatim u realističnim, za koje verujemo da su najpopularnije. Ako želite da se našalite sa vašim drugarom, možete mu pokloniti šaljivu lutku na naduvavanje. 

Muške seks lutke

Zašto ste možda pomislili da ćemo pisati samo o jačem polu? I žene žele svog savršenog ljubavnika. On neće ići okolo da vas ogovara kakve ste u krevetu, neće vas pitati koliko ste partnera imali pre njega, ne morate da koristite anti-bebi pilule... 

Naravno, muška sex lutka ima zavidan penis, koji vibrira, tako da vam je vrhunsko zadovoljstvo osigurano!

Sve što ste oduvek želeli, a do sada niste smeli da probate – usudite se! Sa vašom novom prijateljicom ili prijateljem, najluđi snovi postaće realnost, a svako veče biće fantastično i ispunjeno extra uživanjem. 

Lutka na naduvavanje – cena:

Cene se kreću od hiljadu dinara do nekoliko hiljada evra. Ovakav raspon cena je zbog toga što se lutke razlikuju po svojoj realističnosti, zatim u odnosu na materijal od koga su napravljene.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate sex shop-ove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane