Erotski veš je dobar uvod u dobar sex. Zaista nije svejedno, da li ćete se pojaviti pred vašim dragim u dubokim, belim, starinskim gaćicama, koje su nosile naše bake pre pedesetak godina, ili u sexy, izazovnim, čipkastim tangama? Složićemo se svi da je razlika drastična i da druga varijanta obećava mnogo vatreniji provod u krevetu.

Ženski erotski veš

Za ove zavodljive krpice uvek postoji povod da ih kupite, bilo da želite da u njima očarate posebnu osobu, bilo da ste muškarac koji kupuje poklon jer te večeri želi da vidi svoju damu u sexy izdanju.

Slobodno možemo reći da su crna i crvena najsexy boje, na koje niko ne ostaje imun. Idealne su crne podvezice ili najlonke sa halterima, a ako sve to ukombinujete sa visokim potpeticama, vašem dragom odmah će skočiti – pritisak.

Pored navedenih boja, u stopu ih prate narandžasta i ružičasta, u kombinaciji sa crnim mrežastim čarapama. Zamislite donji veš sa šarama tigra ili leoparda? Vaš partner će dobiti pravu divlju mačku u krevetu!

Uvek se možete odlučiti za providan donji veš, i imate ga i nemate ga, pa to je više nego dovoljno da razbukta mušku maštu.

Da biste sasvim zaludeli svoju jaču polovinu možete birati i unihopke sa otvorima (baš na pravom mestu), čarape sa otvorenim stopalima, providne čarape, samodržeće... 

Erotski veš za dame podrazumeva još mnogo toga, čime ćete uzbuditi najpre sebe a onda i partnera, birajte mrežaste haljinice, negliže, mini haljine, bebi dol, bikini modele, čipkane gaćice, čipkane haljine, podvezice, kombinezone, sexy bruseve, kimono, ogrtače, seksi kostime...

Muški erotski veš

Muškarci nemaju toliko mogućnosti za eksperimentisanje kada je veš u pitanju, kao njihove lepše polovine, ali uz pomoć mašte, telo muškarca može rasplamsati žensku želju za seksom. 

Žene su po prirodi egzibicionisti, a muškarci voajeri, tako da se žensko pokazivanje i muško gledanje, savršeno uklapaju. Međutim, muški donji veš i te kako intrigira ženske oči. Provokativni uski krojevi, kod bokserica i slipova, na primer, ili muške tange biće poslastica za sve dame.

Poznate svetske firme koje se bave dizajniranjem muškog erotskog veša, nude kvalitetne materijale izrade, a neobični modeli će vašu partnerku ostaviti bez daha.

Postoje i šaljive muške gaće, jer priznajmo, sam sex je u osnovi pomalo smešan, tako da razni printovi na donjem muškom rublju samo će popraviti već dobro i zagrejano raspoloženje. Zamislite, muške tange-zmija, ili tange-banana, tange-patka, a interesantan je i seksi-sluga kostim, za dame koje vole dominaciju.

Erotski veš je neizostavni začin seksa, svih tih krpica ćete se vi u nekom trenutku otarasiti i završiće na podu, ali su odlična uvertira, predigra za eksploziju strasti koja će uskoro uslediti.

Erotski veš – cena:

Ženski erotski veš, potrebno je izdvojiti od 590 do 2490 dinara, za gaćice; čarape, od 490 do 3990 dinara; korseti, od 2190 do 7990 dinara; spavaćice, od 2190 do 4490 dinara.

Muški erotski veš, cene u rasponu od 690 do 2390, u zavisnosti da li su u pitanju muške tange ili muški tanga bodi; bokserice, od 790 do 2490 dinara; muške gaće, od 790 din. do 2490 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate seksi šopove ispod teksta.

Idi na vrh strane