Dodaj firmu

Afrodizijaci Potencija Beograd

Najefikasniji preparati za potenciju; Kamagra, Macun, Turski med, Cijalis i još mnogo drugih proizvoda. Online prodaja, dostava na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Afrodizijaci Sexy shop Srecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Afrodizijaci Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Interesantno je da su afrodizijaci svoje ime dobili po Afroditi, koja je bila grčka boginja lepote, čulne ljubavi i plodnosti. Oni služe da poboljšaju, odnosno stimulišu našu seksualnu želju ili libido.

Stres i umor, poznate su ubice libida. Ko još iznerviran i bez snage, ima želju za seksom? Rešenje uvek postoji, pa tako ovde na scenu stupaju afrodizijaci.

Afrodizijaci za muškarce

Svaki muškarac želi snažnu seksualnu želju i energiju, a samim tim i postizanje vrhunskog zadovoljstva, svog i svoje partnerke. Afrodizijaci za muškarce postoje u različitim oblicima, i svaki deluje na drugačiji način, ali cilj im je isti. 

Mnogi ljudi ne vole hemiju, pa ćemo istaći da su ovi preparati na prirodnoj bazi. Mogu se pojaviti na tržištu kao krema za povećanje penisa – svaki muškarac želi neki dodatni centimetar u dužini i obimu; kreme za bolju potenciju – svako želi da bude mačo-men pred svojom partnerkom i da se nikada ne umori; zatim, sprej za bolju erekciju – ne moramo posebno isticati koliko je muškarcima ovaj segment priče o seksu bitan.

Izbor afrodizijaka za muškarce, zaista je veoma širok, i možda niste ni znali šta sve možete da probate da bi vaš seksualni život bio bolji. Navešćemo dalje, afrodizijake za muškarce u vidu kapi, zatim kreme za produžavanje odnosa i sprej za odlaganje ejakulacije. 

Nemojte sedeti skrštenih ruku i biti nezadovoljni; suprotno tome, uzmite “stvar u svoje ruke”, i rešite problem, kroz preparate izrađene uz pomoć nauke i prirode.

Afrodizijaci za žene

Ženama je seks jednako bitan kao i muškarcima, ali one jednostavno od previše obaveza, na poslu, kod kuće, oko dece i slično, izgube seksualnu želju. Složićemo se svi, da tada i celokupan kvalitet života drastično opada, a odnosi između partnera se kvare. Često dolazi i do razlaza, što niko ne želi. Zato, sprečite to na vreme, afrodizijaci su jedno od mogućih rešenja.

Afrodizijaci za žene omogućavaju damama doživljavanje jačih i intenzivnijih orgazama. Dostupni su u različitim oblicima, pa ćete neke popiti, a druge naneti na određene delove vašeg tela. 

Možda ste se zapitali, kako uopšte deluju afrodizijaci za žene? Oni zapravo ubrzavaju cirkulaciju u određenim delovima tela koji se tretiraju i samim tim i popravljaju raspoloženje. Možete koristiti kapi, oralnim putem, ili upotrebljavati intimne gelove, kao i sprejeve za stimulaciju klitorisa. Ovakve preparate potrebno je, pre odnosa, nežno utrljati na klitoris, čime će se poboljšati njegova prokrvljenost; na taj način put do jakog i kvalitetnog orgazma, mnogo je lakši i sigurniji. 

Što se tiče zdravstvenog aspekta, o kome svi vodimo računa, potrebno je navesti da su ovi preparati medicinski ispitani i izrađeni na prirodnoj bazi.

Kada seksualni život trpi, trpe i svi drugi aspekti života, stoga upotrebite afrodizijake sa kojima neće više biti problema u krevetu, osim što ćete možda morati dodatno zvučno da izolujete stan, zbog ljubomornog komšiluka!

Afrodizijaci – cena:

Afrodizijaci za žene, cene u rasponu od 690 din. do 3600 dinara, u zavisnosti od vrste preparata;

Afrodizijaci za muškarce, cene od 690 din. do 2390 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate seks šopove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane