Dodaj firmu

Seksi igračke Potencija Beograd

Najefikasniji preparati za potenciju; Kamagra, Macun, Turski med, Cijalis i još mnogo drugih proizvoda. Online prodaja, dostava na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Seksi igračke Sexy shop Srecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Seksi igračke Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Sex je igra za odrasle, pa tako postoje i seksi igračke. Sexy igračke samo tu igru čine još uzbudljivijom i maštovitijom. Razne kolekcije igračaka začiniće vašu zabavu u krevetu, jer mašta je neizostavni deo erotske igre. Dakle, neka igre bez granica počnu, za uživanje bez granica!

Sexy igračke

Žene i muškarci, često žele ovakve rekvizite, ali jednostavno ni ne znaju šta bi tačno kupili. Nastavite sa čitanjem teksta, i na kraju, verujemo da ćete momentalno pozvati seksi šopove na spisku ispod.

Najpre, potrebno je da znamo da sexy igračke donose veliko zadovoljstvo, naročito ženama. Pre nego što donesete odluku koja bi to igračka bila, potrebno je da poznajete svoje telo, šta vam najviše prija i šta vas uzbuđuje, odnosno, kakav tip stimulacije volite.

U bogatoj ponudi seksi šopova, izaberite takve proizvode koji zadovoljavaju vaše potrebe poput stimulacije klitorisa ili G-tačke. 

Zaista je dobro i posetiti sex šop, kako biste igračku opipali rukom, dobro pogledajte, pročitajte i raspitajte se o opcijama za upotrebu. Što više znate o sexy igrački, to veće zadovoljstvo kasnije, pri upotrebi. 

Ako ste pomalo konzervativni, ili stidljivi, uvek možete poručivanje obaviti i online, gde je diskrecija zagarantovana. Svaka igračka poseduje uputstvo o tome kako se koristi. Ali, mi verujemo da će biti interesantnije i uzbudljivije da sami to istražujete, ili uz nesebičnu pomoć vašeg partnera.

Seksi igračke vam ni u kom smislu neće naškoditi, jer jednostavno ćete izbeći one koje bi vam stvarale neudobnost. Uvek je bitno da je i vaš partner raspoložen za ovakvu vrstu eksperimentisanja, ali i da sa njim imate otvorenu komunikaciju oko toga šta vam se dopada i šta želite. 

Najpoznatije seksi igračke

Vibrator je svakako broj 1, a iza njega odmah dildo. Dildo je dobar izbor za dame koje vole da „stvar drže u svojim rukama“, i da igračka ne radi ništa što one ne žele. Sa druge strane, vibratori ipak malo „preuzimaju inicijativu“, a upravo je to nešto što mnoge dame uzbuđuje. 

Naravno, i muškarci imaju svoju zabavu, u smislu da mogu birati navlake za penis, silikonski prsten za penis, a za one koji vole da dominiraju, tu su bondaž kanapi za vezivanje, silikonske lisice za ruke, bičevi...

Za dame, interesantne su kuglice za analnu upotrebu, seksi kockice koje svetle u mraku, stikeri i vakum za bradavice, kao i pumpice...

Seksi igračke izgledaju sofisticirano, prefinjeno, umetnički jednostavno a potpuno funkcionalno, što je ipak najvažnije. Svim parovima se desi da im nekada dosadi seksualni život, jer su prosto – probali sve. Ovakve igračke daju polet u vezi i pomažu da stvari ne postanu monotone. 

Izbor je zaista širok, a posebno je važno napomenuti, da ovakvim igračkama nije isključivo shvrha zabava i postizanje trenutnog zadovoljstva, već upotreba seksi igračaka pomaže nam da bolje upoznamo svoje telo i svoju seksualnost, da shvatimo šta nam najviše prija i šta nas najjače uzbuđuje, da bismo kasnije ta saznanja preneli partneru i samim tim seksualni, ali i emotivni život učinili što kvalitetnijim. 

Uz pomoć ovih interesantnih napravica možete doživeti bolje, jače i duže orgazme. Često, žene imaju problema da dožive vrhunac ako im se klitoris ne stimuliše, a „sa druge strane jastuka“, mnogi muškarci imaju problem da održe erekciju onoliko dugo koliko bi želeli. Igračke pomažu u oba slučaja, dodajući uvek više onoga „ah“ da bi se vaše iskustvo pretvorilo u fantaziju.  

Ako koristite zajedno seksi igračke, to doprinosi još većem zbližavanju, jer je zajednički doživljaj novog iskustva veoma intiman.

Seksi igračke – cena:

Za vibratore je potrebno izdvojiti od 790 do 1790 dinara; dildo od 990 do 2990 dinara; navlaka za penis od 290 dinara, do prstena za penis, od 290 do 3990 din; potom japanske kuglice, cena od 690 din. do 1190 dinara; strap on, od 1190 din. do 7990 dinara; seksi kostimi, od 1790 do 7990 dinara; kanapi za vezivanje, prosečna cena od 790 dinara, silikonske lisice, takođe od 790 din. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate seks šopove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane