Dodaj firmu

Prsten za polni organ Potencija Beograd

Najefikasniji preparati za potenciju; Kamagra, Macun, Turski med, Cijalis i još mnogo drugih proizvoda. Online prodaja, dostava na teritoriji Beograda i cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Sexy Shop Love Story

U ovoj radnji vas očekuje najstručniji tim, koji je 20 godina u ovom poslu, da vas sasluša, uputi i preporuči vam proizvode koji će oplemeniti, obogatiti i upotpuniti vaš seksualni život. Dobrodošli!
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17a
Savski venac, Beograd

Prsten za polni organ Sexy shopSrecni Ljudi

Sexy shop "Srecni Ljudi" je firma koja se bavi maloprodajom i veleprodajom raznih seksualnih pomagala.
Pročitaj više

Lomina 5, lokal 12, iza pijace Zeleni Venac
Savski venac, Beograd

Prsten za polni organ Sexy shop Argus

Sexy shop Argus nudi širok asortiman erotskih pomagala, vibratora, lubrikanata, erotskog veša
Pročitaj više

Jug Bogdanova 17, Karađorđeva 83
Savski venac, Beograd

Sexy Shop Sve za ljubav

Sexy shop “Sve za ljubav”, nudi Vam mnoštvo sexy igračaka koje će obogatiti Vaš seksualni život
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Želite sex maraton? Prsten za polni organ je prava stvar za to. 

Ovo je igračkica za vreliji sex. Drugačije nazvan, prsten zadovoljstva, pružiće bolji užitak i vama i vašoj partnerki. Jer, ne postoji muškarac koji ne želi snažnu, dugotrajnu i uzbudljivu erekciju. 

Prsten za penis 

Prsten za polni organ pružiće vam dodatnu stimulaciju, odložiće ejakulaciju i produžiće seksualni odnos. Oni blagim pritiskom zadržavaju protok krvi, usled čega vaš penis postaje čvršći i osetljiviji; sama erekcija postaje duža i intenzivnija. 

Svako bira prsten prema sebi, odnosno svojoj partnerki, vašim zajedničkim afinitetima i željama. Može se izabrati vibrirajući prsten za penis, koji donosi dodatnu stimulaciju, prsten koji je zgodan za različite veličine, podesiv, rastegljiv ili tvrd... 

Prstenove za polni organ možemo naći u najrazličitijim materijalima, bojama, formama i teksturama.

Silikonski prsten

Najčešće se koriste standardni silikonski prstenovi za penis, koji se veoma lako navlače, i na jednostavan način održavaju erekciju. Ovo je prsten koji je veoma zanimljiv jer je napravljen u više različitih boja. 

Neka dame biraju: crvena, narandžasta, ljubičasta, plava, žuta... 

Kod silikonskog prstena za penis, može se podešavati veličina obima samog prstena prema obimu vašeg penisa.

Prsten za penis – iskustva

Ovakav prsten, naziva se još i C prsten. Neki muškarci vole ovaj detalj zato što daje drugačiji izgled njihovom ponosu, a i čini ga većim. 

Napomenućemo da postoji prilagodljivo i neprilagodljivo prstenje.

Prvo pomenuto, namenjeno je za početnike, može se nositi iza testisa kao i na samom korenu penisa. Prsten se može lako skinuti, kada osećaj postane intenzivan.

Neprilagodljivo prstenje je za one muškarce koji već imaju iskustva sa njima. Ovakav prsten se stavlja iza testisa i nema nikakve fleksibilnosti, ali zato daje veći užitak.

Postoje prstenovi koji vibriraju, što stimuliše klitoris ili analni otvor kod žene. Dame koje teško dostižu vrhunac, uz pomoć prstena za penis, mogu lakše i jednostavnije doživeti intenzivnije seksualno uzbuđenje.

Prsten za penis – kako se postavlja?

Da ne biste bili u nedoumici, evo objašnjenja: dovoljno je rastegnuti ga oko prstiju i smestiti ga oko korena penisa, nebitno da li je vaš ud u erekciji ili nije. Kako se lagano stavlja, tako se i skida. 

Sa druge strane, neprilagodljiv prsten se stavlja na labav penis, tako što se prvo jedan, a zatim drugi testis ubace u njega i nameste da odgovara. 

Dakle, da li ste spremni za sex maraton?

Prsten za polni organ – cena:

Cene se kreću u rasponu od 290 dinara, do 3990 dinara za prsten za penis, a iznos koji bi trebalo izdvojiti zavisi od materijala, te da li poseduje vibraciju i sl.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate sexy šopove ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane