Bali detox masaže

 • 12
 • %
5.00 | 15 ocena

O nama - BALI DETOX CENTAR

Bali Detox je prvi centar za opuštanje i detoksikaciju organizma koji se nalazi u strogom centru Beograda, u Skadarliji. Jedinstven ambijent uređen u stilu egzotičnog indonežanskog ostrva Bali pruža idealne uslove za psiho-fizički odmor, detoksikaciju i relaksaciju organizma po receptu našeg genija Nikole Tesle.

Konstantna izloženost različitim toksinima iz našeg okruženja dovodi do smanjenja vitalnosti i imuniteta organizma, a da mi toga nismo ni svesni. Jedini način da se čovek oslobodi toksina koji se gomilaju u telu, jeste redovna detoksikacija organizma koja omogućava oporavak tela, podizanje imunog sistema, sprečava infekcije i pospešuje mentalno zdravlje.

Bali Detox centar predstavlja potpuno prirodnu detoksikaciju organizma preko stopala koja se često nazivaju „drugim srcem“. Naime, na stopalima se nalazi više od 70 akupunkturnih tačaka i hiljade nervnih završetaka koji su povezani direktno sa mozgom, srcem i drugim organima. S obzirom da se na stopalima nalazi i preko 4000 pora, izbacivanje toksina je upravo najednostavnije preko stopala.

U prijatnom ambijentu Bali Detox centra, za detoksikaciju organizma koristi se poslednji izum tehnike, jonska detoksikacija koja koristi mikro električne talase pomoću kojih se organizam brzo i sigurno oslobađa štetnih materija. Pored odraslih osoba, u čarima ovog tretmana mogu da uživaju i deca. Izuzetak su jedino osobe koje imaju elektro-implantate, transplantirane organe, epilepsiju, kao i trudnice.

Za kompletan preporod organizma, u Bali Detox centru očekuju Vas i različite vrste masaža koje izvode profesionalni terapeuti:

Pored raznih vrsta masaže koje Vam nudimo, Bali Detox centar se bavi i edukacijom odraslih osoba kada je reč o kozmetičkim uslugama, terapeutskoj i sportskoj masaži. Škola masaže Bali Detox nudi Vam osnovni i viši kurs masaže. Nakon završetka obuke, Vaše znanje se proverava putem testa i svaki polaznik će moći da demonstrira šta je naučio za vreme obuke. Postoji, takođe i mogućnost stalnog zaposlenja u Bali Detox centru.

Uživajte i Vi u čarima tretmana koji je apsolutni hit u svetu, posebno među imenima svetskog džet seta, u terapiji kiseonikom samo u Bali Detox centru. Dodatno unošenje kiseonika u organizam pomoću koncentratora kiseonika omogućava da za samo 20 minuta povratite mentalnu snagu i koncentraciju, ispravite bore na licu i vratu, smanjite podočnjake i da koža Vašeg lica zablista od svežine i glatkoće.

Bali Detox centar nudi Vam i specijalne tretmane lica:

 • Anti stress tretman lica
 • Bali tretman lica
 • Tretman lica hijaluronom
 • Vitaminski koktel

Ukoliko želite da ostavite pušenje, Bali Detox centar predstavlja inovativnu tehnologiju koja Vam na potpuno prirodan način i bez neželjenih efekata omogućava da se rešite ove loše navike. Kombinacijom laserske metode i tradicionalne kineske medicine, postiže se stimulacija endorfina u telu pušača koji više nema toliku potrebu za paljenjem cigarete, tako da vremenom gubi naviku za pušenjem.

Delovanjem na energetske tačke, laserska metoda ima velike prednosti u odnosu na klasičnu akupunkturu u vidu:

 • dugotrajnog efekta
 • nemogućnosti infekcije kože
 • potpuno bezbolnog tretmana

Oslobodite se loše navike koja narušava Vaše zdravlje i šteti organizmu u celosti, samo u Bali Detox centru.

Kada poželite da obradujete neku Vama dragu osobu jedinstvenim darom, Bali Detox centar je spremio posebne poklon vaučere za sve usluge. Pored toga, kod nas možete rezervisati tretmane za više osoba i na taj način nagraditi svoje poslovne partnere ili zaposlene. Naš vaučer može biti i idealan poklon za venčanja, godišnjice ili rođendane.

Bali Detox centar, Skadarska 9, Stari grad, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

24.10.2020 12:58
Neregistrovan korisnik

Odlicno

26.07.2018 02:13
Marko Miletic

BALI DETOX centar pruza vam opciju da obradujete svoje drage osobe ili pak vase zaposlene. Ja sam nedavno nagradio svoje zaposlene jednom relax masazom. Bili su odusevljeni,mislim da cu tako i nastaviti!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bali detox masaže
 • Bali detox masaže,
 • Bali detox masaže Stari grad,
 • masaže na starom gradu,
 • Bali detox Beograd