Masaže Aleksandar

5.0 | 1 ocena
Ulica: Glasinačka 15
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Masaže Aleksandar
Mobilni: 065/

O nama

MASAŽE ALEKSANDAR

Salon za masaže Aleksandar postoji već šest godina i nalazi se na Konjarniku, u ulici Glasinačkoj br. 15, gde po povoljnim uslovima možete dobiti profesionalnu masažu u trajanju po dogovoru.

U ponudi su:

Relax masaža je blaga i prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje celog tela, a organizmu obezbeđuje idealan protok energije. Primenjuje se i kao prevencija i kao lek protiv stresa, umora, napetosti mišića i slično, a deluje pozitivno i na opšte zdravstveno i psihičko stanje svakog čoveka. Može da se radi parcijalno ili na celom telu, a trajanje određujete Vi u dogovoru sa maserom.

Anticelulit masaža namenjena je uklanjanju naslaga koje se stvaraju na određenim delovima tela i nimalo nisu popularne. Najčešći je problem žena, ali može da se javi i kod muškaraca. Anticelulit masažom podstiče se razgradnja masnoće sa butina, zadnjice ili kukova i Vašem telu vraća mladost i elastičnost. Broj tretmana zavisi od stadijuma, a već posle nekoliko osetićete prve značajne znakove poboljšanja.

Salon Masaže Aleksandar u ponudi ima i terapeutsku masažu koja se primenjuje kod lečenja povreda ili oboljenja tkiva ili organa. Terapeutska masaža je najstariji i najjednostavniji način lečenja. U tradicionalnim kulturama, posebno na istoku, masažu koriste u svakodnevnom životu ljudi svih uzrasta. Efekti koji se dobijaju nakon svake vrste masaže, pa i ove, su mnogobrojni. Terapeutska masaža je i deo fizikalne terapije koja se primenjuje prilikom rehabilitacije povređenih ili obolelih i ima pozitivno terapijsko dejstvo.

Masaža je jedan od načina da pokažete da brinete o svom telu i težite zdravom načinu života, a u salonu Masaže Aleksandar ovu uslugu možete dobiti po pristupačnim cenama. Potrebno je samo da zakažete termin i pojavite se u dogovoreno vreme. Vaš omiljeni maser Aleksandar pobrinuće se za ostalo.

Radno vreme: pon-pet 16-21h

Adresa: Glasinačka 15, Konjarnik

Tel: 065/216 04 09

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Kozmetički salon Style up, Đorđa Kratovca 29, Voždovac, Beograd
  LIX Masažni centar, Vojvode Stepe 278, Voždovac, Beograd
  Salon masaže Ruke koje leče, Bulevar kralja Aleksandra 463, Zvezdara, Beograd
  Studio za masažu Kenzo, Dimitrija Katića 1, Zvezdara, Beograd
  Salon za dušu, Strumička 66, Voždovac, Beograd
  Royal line masaža, Zaplanjska 32, TC Stadion, Voždovac, Beograd
  Masaža Beauty of quince, Bulevar kralja Aleksandra 149/IV, II sprat, stan 4, Zvezdara, Beograd
  Masaža Zvončica, Vitanovačka 1, Voždovac, Beograd
  Studio Body Relax, Mehmeda Sokolovića 22, Zvezdara, Beograd
  Masaža Pro Fit, Rade Končara 16, Vračar, Beograd