Masaže Aleksandar

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - MASAŽE ALEKSANDAR


Salon za masaže Aleksandar postoji već šest godina i nalazi se na Konjarniku, u ulici Glasinačkoj br. 15, gde po povoljnim uslovima možete dobiti profesionalnu masažu u trajanju po dogovoru.

U ponudi su:

Relax masaža je blaga i prijatna ručna masaža kojom se postiže opuštanje celog tela, a organizmu obezbeđuje idealan protok energije. Primenjuje se i kao prevencija i kao lek protiv stresa, umora, napetosti mišića i slično, a deluje pozitivno i na opšte zdravstveno i psihičko stanje svakog čoveka. Može da se radi parcijalno ili na celom telu, a trajanje određujete Vi u dogovoru sa maserom.

Anticelulit masaža namenjena je uklanjanju naslaga koje se stvaraju na određenim delovima tela i nimalo nisu popularne. Najčešći je problem žena, ali može da se javi i kod muškaraca. Anticelulit masažom podstiče se razgradnja masnoće sa butina, zadnjice ili kukova i Vašem telu vraća mladost i elastičnost. Broj tretmana zavisi od stadijuma, a već posle nekoliko osetićete prve značajne znakove poboljšanja.

Salon Masaže Aleksandar u ponudi ima i terapeutsku masažu koja se primenjuje kod lečenja povreda ili oboljenja tkiva ili organa. Terapeutska masaža je najstariji i najjednostavniji način lečenja. U tradicionalnim kulturama, posebno na istoku, masažu koriste u svakodnevnom životu ljudi svih uzrasta. Efekti koji se dobijaju nakon svake vrste masaže, pa i ove, su mnogobrojni. Terapeutska masaža je i deo fizikalne terapije koja se primenjuje prilikom rehabilitacije povređenih ili obolelih i ima pozitivno terapijsko dejstvo.

Masaža je jedan od načina da pokažete da brinete o svom telu i težite zdravom načinu života, a u salonu Masaže Aleksandar ovu uslugu možete dobiti po pristupačnim cenama. Potrebno je samo da zakažete termin i pojavite se u dogovoreno vreme. Vaš omiljeni maser Aleksandar pobrinuće se za ostalo.

Radno vreme: pon-pet 16-21h
Adresa: Glasinačka 15, Konjarnik
Tel: 065/216 04 09

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Masaže Aleksandar
  • Masaže Aleksandar,
  • Masaže Aleksandar Konjarnik,
  • Relax masaža Konjarnik,
  • Anticelulit masaža Konjarnik,
  • Terapeutska masaža Konjarnik,
  • Aleksandar Masaže Beograd,
  • Masaže Aleksandar radno vreme