Studio za masazu Kenzo

  • 1
0.00 | 0 ocena

O nama - STUDIO ZA MASAŽU KENZO


Masaža kao terapija ima veliki značaj za čovekovo zdravlje, jer predstavlja efikasno sredstvo za opuštanje i održavanje zdravog tonusa mišića. U prijatnom i opuštajućem ambijentu studija za masažu Kenzo možete uživati i opustiti se uz lekoviti dodir masaže i spretne ruke naših stručnih terapeuta.

Danas postoji veliki broj masaža u svetu i svaka od njih ima svoj pristup čoveku i način primene. Studio za masažu Kenzo u svojoj ponudi ima relax masažu celog tela ili parcijalno određenih delova tela, kao i vrhunski anticelulit tretman.

Ukoliko priželjkujete preko potreban momenat relaksacije za sebe, opuštajuća relax masaža je pravi izbor za Vas. Ova blaga i prijatna ručna masaža koja se preporučuje ljudima svih godišta, efikasno će opustiti Vaš um i osloboditi telo od nagomilanog stresa.

Relaks masaža dizajnirana je tako da poboljša cirkulaciju, obim pokreta, oslobodi od niskog stepena bola u mišićima i postigne celokupnu relaksaciju. U prijatnom ambijentu našeg salona nudimo Vam parcijalnu relaks masažu u trajanju od 30 minuta ili relaks masažu celog tela od 60 minuta.

Svim damama koje imaju problem sa celulitom, preporučujemo naš efikasni anticelulit tretman koji kombinuje masažu i pakovanje tela. Anticelulit masaža je najefikasniji način rešavanja ovog problema, jer razbija zgrudvane masne naslage i vraća koži tonus. Glavni cilj ove masaže je rastresanje kože ili potkožnog tkiva, kao i pojačavanje cirkulacije u njima i zagrevanje. Osim toga, postiže se i određena doza relaksacije.

Pored masaže, u prijatnom ambijentu našeg salona nudimo Vam i druge tretmane namenjene isticanju Vaše lepote:

  • -manikir (izlivanje, ojačavanje i nadogradnja noktiju) sa najnovijom generacijom gelova i lakova
  • -pedikir (estetski i medicinski)
  • -solarijum
  • -depilacija hladnim voskom
  • -frizerske usluge
  • -profesionalno šminkanje


Radno vreme:
ponedeljak od 10-20h
utorak – petak od 09-20h
subota – nedelja od 11-18h

Studio za masažu Kenzo, Dimitrija Katića 1, Zvezdara, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

26.07.2018 02:47
Ivana Mladenovic
Bilo da zelite terapijsku,relax ili bilo koju drugu masazu, Studio za masazu KENZO vam na jedinstven,profesionalan i potpuno bezbedan nacin nudi razlicite vrste masaze!Budite i vi deo mnogobrojnih zadovoljnih korisnika!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio za masazu Kenzo
  • Studio za masažu Kenzo,
  • Studio za masažu Kenzo radno vreme