Masaža Re-genesis

0.0 | 0 ocena
Ulica: Vidikovački venac 85/57
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Masaža Re-genesis
Mobilni: 061/

O nama

MASAŽA RE-GENESIS

Centar za samoisceljenje “Re-Genesis” predstavlja Vam jedinstven, originalni i visoko delotvorni masažni tretman “Dodir života” koji je diznajniran na bazi višedecenijskog praktičnog iskustva, kao i pažljivog proučavanja i praktikovanja drevnih istočnjačkih, zapadnih, kao i drugih svetskih tradicija i tehnika. U toku tretmana “Dodir života” koji traje više od dva sata, detaljno se obrađuje celo telo, od vrhova prstiju na nogama do temena glave. Na taj način se lociraju i rešavaju razni funkcionalni problemi u vezi sa pokretljivošću, kao i sa celokupnim funkcionisanjem organizma.

Sistematskom obradom kože, potkožnog tkiva, mišića, skeleta, vezivnog tkiva, perifernog nervnog sistema, uz primenu limfne drenaže, atlasoterapije, osteopatije, neuropresure, vitoterapije, zonaterapije i manupresure, kao i kiropraktičkih zahvata koje primenjujemo tek nakon dobre pripreme organizma, postiže se kompletna harmonizacija (bioregulacija) celokupnog organizma. Na taj način neposredno i posredno se vrši blagoprijatno i pozitivno delovanje na: respiratorni sistem, kardiovaskularni, imunobiološki, probavni, kao i nervni sistem (psihu) itd.

Naš tretman je vrlo efikasan zato što delovanjem na lokomotorni sistem čoveka, doprinosimo rešavanju raznih ograničenja i sputavanja koja postoje u celom organizmu, kako preventivno, tako i u procesu rehabilitacije, nakon ozbiljnih trauma ili postoperativnih zahvata. Tu spadaju neuralgije, mijalgije, fibro mijalgije, ostreohondroze, reumatizam, artroze itd, a doprinosi se značajno i prilikom ozbiljnih sistemskih poremećaja i bolesnih stanja organizma. Naša terapija je posebno delotovorna prilikom saniranja sportskih povreda (povrede mišića i tetiva, distorzija, distenzija, subluksacija, luksacija...), kao i prilikom znatnog ubrzavanja procesa rehabilitacije nakon saniranja povrede.

Pored isceliteljskog tretmana „Dodir života“, u prijatnom ambijentu našeg centra možete uživati i u drugim vrstama masažnih tretmana, kao što su:

Tretman manupresurom „Dodir duše“ je svojevrsna kreativna sinteza savremenih naučnih dostignuća sa drevnim istočnim učenjima i tehnikama, što ga čini visoko delotvornim u rešavanju problema sa funkcionisanjem mišićno-skeletno-zglobnog, nervnog i limfnog sistema. Tretman se vrši specijalnim i specifičnim pokretima i pritiscima pomoću prstiju šake i lakta, kojima se vrši pritiskanje i gnječenje na pojedine tačke i delove tela. Zbog toga smo smatrali da je adekvatniji naziv za ovu terapiju manupresura nego akupresura, tokom koje se koriste pretežno samo prsti. Prilikom tretmana se posebna pažna posvećuje nervnim putevima, kao i zglobovima i mišićima.

Sinergični tretman „Dodir duha“ je kompleksan tretman koji predstavlja svojevrsnu sinergičnu sintezu naših tretmana za telo (masaže) i naših tretmana za dušu (manupresura i vitoterapija). Međutim, tretman „Dodir duha“ predstavlja mnogo više od svega toga. U sklopu istog, primenjuje se specijalno tretiranje kičme, kao i svih zglobova na telu (mišići, tetive, ligamenti, fascija, bursa i hrskavica). Isto tako se vrši i specijalni tretman manje pokretnih i takozvanih nepokretnih (sraslih) delova skeletnog sistema: kosti lobanje, zona atlasa, grudni koš, karlične kosti i karlična kičma. Pravilna primena tretmana „Dodir duha“ uz primenu naših programa disanja, ishrane i kretanja, nesumljivo dovodi do potpune harmonizacije sfera ljudskog tela i ljudske duše i doprinose integraciji organizma sa ljudskim duhom. A to predstavlja adekvatnu pripremu za primenu Programa Integracije ljudske svesti.

Integracija ljudske svesti znači postizanje stanja samosvesti. Stanje samosvesti je svest o sebi kao kompleksno Samosvesno, Savesno i Kreativno biće koje postoji u sinergičnoj kreativnoj interakciji sa njegovim okolnim prostorom (životnom sredinom). Naš program Duhovnog razvoja (Program integracije ljudske svesti) sadrži detaljno razrađene i praktično primenljive metode, oruđa i uputstva primenom kojih se praktično postiže i održava takva integracija. Praktičnu primenu ovog programa u velikoj meri olakšava naša metodologija Interaktivne autosugestije.

PREGLEDI I KONSULTACIJE SU BESPLATNI!

Naš Program isceljenja je dizajniran na osnovu naših teoretskih postavki koje su izložene u našim knjigama, kao i višedecenijskog praktičnog iskustva. Program se praktikuje u Centru za samoisceljenje „Re-Genesis“, u Beogradu. Za više informacija možete nas kontaktirati putem telefona:

Mob: 061/164 98 36

Web: www.samoiscelenje.com

YouTube kanal: Jordan Kostadinov – Re-Genesis

Facebook:

Radno vreme:

svaki dan od 09-21h
neophodno prethodno zakazivanje termina

Centar za samoisceljenje „Re-Genesis“, Vidikovački venac 85/57, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Topalovic
  26.04.2017 11:22

  Njihov tretman je vrlo efikasan zato sto delovanjem na lokomotorni sistem coveka, doprinosimo resavanju raznih ogranicenja i sputavanja koja postoje u celom organizmu, kako preventivno,tako i u procesu rehabilitacije,nakon ozbiljnih trauma ili postoperativnih zahvata.

  Firme u blizini

  Frizersko Kozmetički salon Ceca, Lazara Kujundžića 86, Čukarica, Beograd
  Salon za masažu Your Majesty & Day Spa, Izvorska 66, Čukarica, Beograd
  LIX Masažni centar, Vojvode Stepe 278, Voždovac, Beograd
  Masaže Namaste, Hadži Milentijeva 32, Vračar, Beograd
  Royal line masaža, Zaplanjska 32, TC Stadion, Voždovac, Beograd
  Masaža Zvončica, Vitanovačka 1, Voždovac, Beograd
  Masaža Katarina 207, Kosmajska 30, Čukarica, Beograd
  Masaža Pro Fit, Rade Končara 16, Vračar, Beograd
  Masiraj me - studio za masažu, Nikolaja Gogolja 30b, Čukarica, Beograd
  Royal massage centar, Paunova 9 (Banjica), Voždovac, Beograd