Kozmetički salon A&A

  • 1
  • %
5.00 | 1 ocena

KOZMETIČKI SALON A&A


Kozmetički salon A&A pruža veliki izbor kozmetičkih usluga i profesionalnih masaža. Nalazimo se na teritoriji opštine Stari grad, u ulici Skender Begova 53.

Po dolasku u naš salon dočekaće Vas nasmejano i ljubazno osobolje koje će Vas upoznati sa uslugama našeg salona i pružiti sve informacije o tretmanima i uslugama iz naše ponude koje Vas zanimaju.

Kozmetički salon A&A pruža sledeće usluge:
- masaže (terapeutska, anticelulit, relax, maderoterapija, parcijalna, elektro-vibraciona, masaža stopala, infracrvena lampa...),
- manikir i pedikir,
- nadogradnja trepavica,
- frizerske usluge,
- depilacija,
- japansko iscrtavanje obrva,
- svečane frizure,
- profesionalno šminkanje.

Masaže imaju čitav niz blagodeti po naš organizam. Kozmetički salon A&A ima profesionalne masere koji će Vašem telu pružiti potpunu relaksaciju i rešiti Vas nagomilanog stresa. Anticelulit masažom i madoroterapijom ćete se na brz i efikasan način rešiti celulita i masnih naslava, dok će Vaše telo postati zategnuto i bez vidljivog celulita. Ukoliko Vas muči bol u određenom delu tela, terapeutska masaža je pravi izbor za Vas. Pažljivim i dobro uvežbanim pokretima maser će „razbiti“ bolne tačke i Vašem telu pružiti olakšanje. Naš salon je poznat i po elektro-vibracionim masažama i infrared lampi. Ova lampa će Vas rešiti bolova u mišićima i leđima, a posebno se preporučuje kod mišićne napetosti i upalnih procesa.

Pored opuštajućih masaža, u našoj ponudi ćete naći usluge manikira (klasičan, gel lak, ojačavanje, nadogradnja, izlivanje...), pedikira (estetski i medicinski), nadogradnja trepavica, depilacija, japansko iscrtavanje obrva...

Profesionalno šminkanje i svečane frizure su dobitna kombinacija za Vaše svečane prilike.
Zakažite svoj tretman u našem salonu! Pružite sebi priliku da se osećate kao kraljica!

Kozmetički salon A&A
Skender Begova 53, Stari grad, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

19.07.2018 01:01
Lidija Ostojic

Salon A&A nudi profesionalne frizersko-kozmeticke usluge koje ce uciniti da vasa lepota zasija u punom sjaju.Uzivajte jos u fenomenalnim masazama koje vas ovde ocekuju,sijacu masaza,masaza stopala,relax,infracrvena lampa,masaza lica.Budite na trenutak tretirane kao kraljice!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Masaze
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kozmetički salon A&A
  • Kozmetički salon A&A,
  • Kozmetički salon stari grad,
  • Kozmetički saloni beograd,
  • Kozmetički salon A&A beograd,
  • Kozmetički salon A&A radno vreme