Adresa: 6. ličke divizije 16
Beograd
Adresa: Pera Ćetkovića 35a, Karaburma
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog 53
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 17, Pariske komune 53
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 383
Beograd
Adresa: Kneza Višeslava 63, TC Bazar Vidikovac, lokal br. 032, Beograd
Beograd
Adresa: Ustanicka 189
Beograd
Adresa: Krunska 36
Beograd
Adresa: Brankova 21
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Instalacija operativnog sistema
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Reinstalacija sistema sa dodatnim osnovnim programima za normalan rad na računaru

Akcija -40% 1499 Din.
Reinstalacija sistema sa dodatnim osnovnim programima za normalan rad na računaru po ceni od 1.499 din samo u Servisu ra
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Instalacija operativnog sistema

Ukoliko ste kupili novi računar ili laptop bez operativnog sistema ili pak želite da postojeći operativni sistem zamenite novim operativnim sistemom jer vam ovaj radi sporo, reinstalacija računara je ono što vama treba.
Servis računara se bavi instaliranjem operativnih sistema po vašoj želji,  sa svim drajverima i programima po pristupačnim cenama.  Imate mogućnost da donesete računar ili laptop i da u istom danu imate nov operativni sistem koji je podešen ,sa instaliranim svim programima i spreman za rad.

Instalacija operativnog sistema 

Instalacija operativnog sistema se može raditi u servisu računara ili kod vas kuci. Većina servisa ima terenske službe koje veoma profesionalno rade sa klijentima i dolaze u tačno dogovoreno vreme.
Instalacija operativnog sistema traje oko dva sata, osim u nekim retkim slučajevima kada vreme može da se produži zbog nekih nepredviđenih situacija. Nakon instalacije kompletnog operativnog sistema sa svim programima, antivirusnom zaštitom i kada ga povežete sa internetom vaš računar je spreman za rad.
Operativni sistem se instalira na:
- desktop računare
- sve modele laptopova
- notebook računare (nemaju cd/dvd)
Servisi računara rade instalaciju za neke od sledećih operativnih sistema i u zavisnosti da li se radi o starijim ili novijim mašinama, stručnjaci iz servisa će oceniti koji je idealan za vaš računar.
Windows XP SP3, ako se radi o starijim mašinama
Windows Vista SP1, ali samo na zahtev klijenta
Windows 7 Ultimate ako je računar ili laptop dovoljno jak i ima preko 2GB radne memorije, ili 
Windows 7 Starter ako je u pitanu notebook sa 1GB radne memorije
Windows 8 - koji se u praksi pokazao kao dosta brži od windows 7 operativnog sistema. Windows 8 je zaista odličan operativni sistem, samo što klijenti imaju problem da prilagođavanjem.
Popravka, instaliranje i reparacija operativnog sistema, Linux, MAC OS Leopard.
Linux uBuntu je preporuka servisa kao najbolje rešenje ako klijent koristi samo internet, e-mail, filmove itd.
Novi operativni sistem rešava probleme kao što su: sporo dizanje sistema, virus na hard disku, kada se koče miš i tastatura, usporen sistem koji se blokira kod otvaranja programa.
Reinstalacija Windowsa se radi sa licenciranog diska vlasnika računara. Cena paketa zavisi od prodavca softvera.

Reinstalacija računara

Ukoliko vas računar odbija naredbe ili radi usporeno, moguće rešenje je reinstalacija Windowsa. 
Sama reinstalacija zahteva backup podataka, instalaciju Windowsa, a zatim i instalaciju svih potrebnih programa i vraćanje starih podataka. Ovaj proces se obavlja tek kada se utvrdi da ni jedna druga opcija ne pomaže.
Periodično reinstaliranje Windowsa je dobro jer se na taj način u potpunosti očisti računar. Reinstalacija računara se može raditi jednom godišnje ili čak i u dve godine.

Reinstalacija računara cena

Cena reinstalacije računara u principu računara zavisi u principu najviše od operativnog sistema koji se instalira, jer cena paketa zavisi od prodavca softvera. 
Za instalaciju Windows-a  je u proseku potrebno izdvojiti od 1 000 do 2 000 dinara, dok je za MAC zbog kompleksnosti instalacije nešto skuplji i košta oko 3 000 dinara. 
Izlazak na teren se u nekim servisima ne naplaćuje, s tim što cena usluge mora da bude veća od 500 dinara. Za izlazak na teren van radnog vremena servisa potrebno je platiti oko 1 000 dinara bez obzira o kojoj usluzi se radi.
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate servise računara ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Uros Vukicevic
Instalacija operativnog sistema je jedna od prvih i osnovnih stvari koje je potrebno da uradite kako bi racunar mogao normalno da vam funkcionise i kako biste od njega zapravo mogli da imate bilo kakvu korist.
Stojance Ristovski
Instalaciju operativnog sistema moze svako naravno bez nekih mnogo velikih problema da uradi. Ukoliko odete na YouTube tamo cete moci da pronadjete bukvalno mali milion razlicith tutorijala koji se bave upravo sa temom instalacije operativnog sistema.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, nije na ni malo jeftina. To je nazalost jedna surova realnost.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju mora da se debelo plati.
Lea Stankovic
Po pravilu, sto se ove instalacije tice, kvalitet je nesto sto je manje vise svima potrebno.
Filip Milutinovic
Po meni je u danasnje vreme ovo zaisat jedna i vise nego rutinska stvar od koje tesko da mozete da pronadjete nesto bolje. Naravno, sve to se podrazumeva samo dok se ne opredeliti za kvalitet.
Simona Vucinic
Po pravilu je ona i svakom slucaju nesto posebno. Sve drugo je daleko losije resenje.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, sigurno je najbolje da imate potpuno legalnu verziju.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta instalacije.
Todor Markovic
Mislim da je ipak instalacija operativnog sistema jedan rutinska aktivnost koja zaista nije bas nesto previse komplikovana. Pre svega smatram da svaki operativni sistem ima odredjene svoje prednosti i mane.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je jedna veoma znacajna instalacija. Ukoliko se za nju opredelite sigurno je to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
ovo je veoma nezahvalna aktivnost. Ako se za nju odlucite najbolje je da za to platite onda nekog vrhunskog profesionalca.
Nikolina Pantelic
Ovo je ipak nesto sto u danasnje vreme i deca iz osnovne skole umeju da urade.
Ivan Stojanovic
Instalacija operativnog sistema je u danasnje vreme ipak nesto toliko lako da i deca bez nekih velikih problema mogu da urade.
Jana Stankovic
Instalacija operativnog sistema je nesto sto mozete bez problema da vam uradi servis Sector M u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Instalacija operativnog sistema nije preterano tezak i zahtevan posao ali ipak treba da se kvalitenot uradi. Zbog toga je to nesto sto treba da prepustite servisu PC Doktori.
Marko Petrovic
Instalacija operativnog sistema je jedna od prvih i osnovnih stvari koje je potrebno da uradite kako bi racunar mogao normalno da vam funkcionise i kako biste od njega zapravo mogli da imate bilo kakvu korist.
Dusan Markovic
Uglavnom u danasnje vreme kada kupujete nov racunar, jedna od opcija za koju mozete da se opredelite je da izvrsite instalaciju operativnog sistema. Najboljeje da u danasnje vreme instalirate legalnu verziju.
Janko Zivanovic
Obicno u danasnje vreme prilikom kupovine desktop ili laptop racinara, postoji mogucnost da isti kupite sa vec instaliranim licenciranim operativnim sistemom. Cena jeste nesto skuplja ali su zato benefiti veliki.