Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Zamena ekrana na laptopu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Uslužna zamena komponente (hard disk, RAM memorija, ekran)

Akcija -44% 499 Din.
Uslužna zamena komponente (hard disk, RAM memorija, ekran) po ceni od 499 din samo u Laptop servisu!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zamena ekrana na laptopu

Zamena ekrana na laptopu obavlja se brzo i lako, ako taj posao prepustite stručnjaku. Čak i sa računarima koji ne moraju da se rasklapaju kako bi se došlo do poklopca sa ekranom rizikujete ozbiljno oštećenje laptopa ukoliko se sami upustite u zamenu.

Pre pristupanja zameni ekrana, serviseri dijagnostikom utvrđuju poreklo kvara. U nekim slučajevima se dolazi do zaključka da je problem drugog karaktera, te nije potrebno izvršiti zamenu ekrana već popravku ili zamenu nekog drugog dela.

Ekrani za laptop

Najčešći tipovi ekrana za laptop su LCD i LED. LCD ekrani su stariji, poseduju CCFL lampe i troše više enrgije od LED ekrana koji se ugrađuju u skorije napravljene laptope i pripadaju novoj tehnologiji. Za svaki laptop je neophodno odabrati ekran koji ima odgovarajuću rezoluciju, veličinu i konektore. Kako biste bili sigurni koji tip ekrana odgovara vašem modelu laptopa, konsultujte se sa kompjuterskim stručnjakom. 

U laptop servisima mogu se zameniti ekrani svih dimenzija među kojima su:

 • ekran za laptop 10.1"
 • ekran za laptop 11.6"
 • ekran za laptop 13.3"
 • ekran za laptop 14.1"
 • ekran za laptop 15.4"
 • ekran za laptop 15.6"
 • ekran za laptop 16.0"
 • ekran za laptop 17.0"
 • ekran za laptop 17.1"
 • ekran za laptop 17.3"
 • ekran za laptop 18.4"

Cena zamene ekrana na laptopu

Pri zameni ekrana na laptopu korisnici se mogu opredeliti za nove ili polovne delove. Zamena ekrana može se obaviti u toku jednog radnog dana.

Cena zamene ekrana na laptopu iznosi od 1200 do 2500 dinara, na šta treba dodati cenu samog ekrana koja se kreće između 40 i 120 evra. Ovi podaci su informativnog karaktera i skloni promenama, zato vam preporučujemo da se oko tačne cene konsultujete sa servisima čiji podaci 

 

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Sva sreca pa do sada zamenu ekrana na laptopu nisam radila ali kada bih to morala, definitivno bih posetila PC Expert i sigurno se ne bih pokajala.
Stojance Ristovski
Pre svega smatram da su laptopovi veoma zahtevni po pitanju odrzavanja. Oni pri tome moraju da se debelo plate. Sve drugo je koliko mi se samo cini, cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
Jovana Milinkovic
Po svemu sudeci, kako god da okrente, sigurno je ovo veoma zanimljivo.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju je ovo zamena racunara koja nije bas previse jeftina.
Lea Stankovic
U svakom slucaju je ova zamena ekrana nesto sto pre ili kasnije debelo treba i mora da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, ona je nekada bila jako komplikovana, upravo usled nedostatka delova. Sada to vise nije slucaj, odnosno nije bas toliko vazno.
Simona Vucinic
Sto se ove zamene tice, sigurno je kvalitet nesto veoma vazno.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju ova zamena je nesot sto treba da se dosta plati.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju je ovo posebna vrsta zamena. Sve drugo je manje vazno i bitno.
Todor Markovic
Kako god da okrenete, mislim da je ovo generalno nesto sto dosta kosta. U svakom pogledu nije bas lako i jednostavno da zamenite ekran posebno ukoliko nema na trzistu dovoljno rezervnih delova.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, zamena ekrana na laptopu je nesot sto mora posebno da se plati. Bez toga jednostavno ne moze.
Petar Jankovic
ovo je ipak nesto sto uvek mora onako dosta da kosta. Ako se opredelite za tako nsto, sigurno je da se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Ako mene pitate, nekada je bolje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim proverenim i strucnim licem.
Ivan Stojanovic
Ako je vec potrebno da izvrsite kvaltietno zamenu ekrana na lap topu, onda je najbolje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem.
Jana Stankovic
Po pitanju zamene ekrana na laptopu, samo treba da posetite servis koji se zove PC master i sigurno se necete pokajati.
Biljana Brankovic
Sva sreca pa do sada zamenu ekrana na laptopu nisam radila ali kada bih to morala, definitivno bih posetila PC Expert i sigurno se ne bih pokajala.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetnu zamenu ekrana na lap topu, definitno najbolje resenje za vas je da taj lap top bacite i kupite nov, posto su uvek ukupni troskovi zamene ekrana veoma skupi.
Dusan Markovic
Nije ni amlo lako na pravilan nacin zameniti ekrean na laptopu. Ukoliko se to vec odlucite da uradite, onda je u svakom slucaju najbočje resenje za vas da posetite iskljucivo neki pouzdan servis.
Janko Zivanovic
Sve naravno zavisi od modela laptopa i od velicne ekrana. Obicno serviseri uzimaju za ruke oko 2000-3000 dinara ali je zato cena samog ekrana jako visoka i moze da se krece do par stotina eura.