Servis tableta Beograd

Adresa: Kopaonička 41, Kaludjerica
Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YUBC
Beograd
Adresa: Jablanička 3/i
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog 53
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 383
Beograd
Adresa: Dobanovačka 46
Beograd
Adresa: Dobanovačka 46
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 17, Pariske komune 53
Beograd
Adresa: Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )
Beograd
Adresa: Nikšićka 26
Beograd
Adresa: Krunska 36
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis tableta
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis tableta

Tableti su postali deo svakodnevnice, koji se masovno prodaju i koriste.  Različite generacije su vrlo rado prihvatile ovaj trend nošenja tableta jer je veoma praktičan za korišćenje, moderan, ima dobru preglednost i omogućava lak, brz i jednostavan pristup internetu.  Savremeni, moderni praktični, ali ipak kvarovi se dešavaju. Ukoliko je vašem tabletu potrebna popravka, možete ga odneti u servis ili ga dostaviti preko kurirske službe u određeni servis. Naravno pre toga je potrebno pozvati i objasniti koji je kvar u pitanju, kako bi se tačno utvrdile pojedinosti oko mogućnosti servisiranja i cene.

Popravka tableta

Da bi se izvršila dijagnostika kvara potrebno je pažljivo otvoriti i rastaviti tablet uređaj. Mnogi serviseri se ne bave popravkom tableta zbog osetljivosti Touch Screen-a i ekrana koji vrlo lako pucaju ukoliko se ne rastavljaju pažljivo.
Serviser koji izvršava popravku tableta mora da bude maksimalno koncentrisan i pažljiv. Važnu ulogu igraju i profesionalno osvetljenje, preciznost, strpljenje, kao i praktično i teorijsko znanje.
Najčešće popravke na tablet uređajima
Zamena ekrana (LCD panela) na tabletu
Zamena Touch Screen-a na tabletu
Zamena micro USB konektora
Zamena DC konektora
Popravka matične ploče na tabletu
Reinstalacija sistema za tablet uređaje, i
Ostali kvarovi

Tablet servis

U većini servisa za računare mogu se naći ekrani za skoro sve modele ekrana za tablete. Najčešći kvar na svim vrstama tablet uređaja je oštećenje prednjeg panela, odnosno stakla ili LCD-a. Tablet uređaji najosetljiviji su upravo na svojoj najvećoj površini. Ako vam je tablet pao  desilo se da je ekran  pukao, odnosno staklo, nikako se ne savetuje da nastavite sa korišćenjem, jer postoji mogućnost da se oštećenje stakla prenese i na LCD koji se nalazi ispod.
Za većinu Apple iPad, Samsung, Huawei, Sony i poznatijih proizvođača tableta moguća je popravka odnosno zamena prednjeg stakla i drugih delova u jednom radnom danu, ukoliko delova za traženi uređaj imamo na zalihi.
Neki od najčešćih kvarova na tabletima su da tablet neće da se upali, tablet neće da se puni, polomljen konektor, dugme za uključivanje, tablet neće da podigne sistem, vrti android, polomljen touch screen, polomljen displej i sl. 
Ovo su neki od kvarova koji se svakodnevno rešavaju u servisu. Takođe možemo nabaviti punjač za tablet bez obzira na model, baterija za tablet se može i prilagoditi za Vaš tablet ukoliko se originalna baterija ne može nabaviti. Dovoljno je da donesete tablet u servis kako bi naši serviseri ustanovili koji tip punjača odgovara Vašem tabletu ili koji tip baterije za tablet koristi

Servis tableta cena

Cena za servis tablet računara zavisi u principu najviše od kvara koji treba da se otkloni. Za zamenu ekrana je potrebno izdvojiti od 3 000 do 7 000 dinara, s tim što se cena formira na osnovu oštećenja monitora i modela tableta koji treba da se popravi.
Za popravku svih konektora potrebno je izdvojiti oko 1 500 dinara. Za instalaciju i optimizaciju android operativnog sistema potrebno je izdvojiti oko 1 500 dinara.
Izlazak na teren se u nekim servisima ne naplaćuje, s tim što cena usluge mora da bude veća od 500 dinara. Za izlazak na teren van radnog vremena servisa potrebno je platiti oko 1 000 dinara bez obzira o kojoj usluzi se radi.
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate servise računara ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Mladen Todorovic
Licno mislim da je sto se servisa tableta tice, veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Licno mislim da je to ipak nesto sto je potpuno normalno. Mada, svi kazu da su tablete uglavnom nezahvalni za odrzavanje.
Jovan Petrovic
Ja sam moj tablet i laptop popravljao u IT Servis Centru , i mogu samo da maksimalno pohvalim ljude. Kvalitetno odradjen servis, garancija na uslugu, jos jednom za svaku pohvalu
Jovan Petrovic
Ja sam moj tablet i laptop popravljao u IT sevis centru , i mogu samo da maksimalno pohvalim ljude. Kvalitetno odradjen servis, garancija na uslugu, jos jednom za svaku pohvalu
Stojance Ristovski
Mora svaki servis tableta da se plati kvalitetno. Ukoliko to ne uradite, verovatno cet prvo otici u jedan servis, gde vam nece ili ce vam delimicno resiti problem a onda cete morati da odete u jos jedan servis i da ponovo platite kako bi vam ponovo resili problem.
Jovana Milinkovic
Po svemu sudeci, on mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Milen Jovanovic
Mora on da se dosta plati kako god da okrenete. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, servis tableta je nesto sto pre ili kasnieje treba da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po meni nikada ovaj servis nije bio nesto posebno skup. Ukoliko se vec tu odlucite za kvalitet, sigurno se ni pre a ni kasnije necete pokajati.
Simona Vucinic
U svakom slucaju ovaj servis treba pre ili kasnije da se lepo plati.
Mihajlo Nastasovic
ovo je sigurno nesto sto treba da se debelo plati.
Marta Dencevic
Moje licno misljenje je samo takvo da svaki servis tableta treba da se dosta plati kako bi mogao da ima neki efekat.
Todor Markovic
Licno mislim da je sto se servisa tableta tice, veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Licno mislim da je to ipak nesto sto je potpuno normalno. Mada, svi kazu da su tablete uglavnom nezahvalni za odrzavanje.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je servis tableta nsot sto se cesto ne isplati tako lako da se uradi.
Petar Jankovic
Licno mislim da je sto se ovog servisa tice, najvaznije da se odlucite za kvalitet.
Nikolina Pantelic
Po pitanju servisa tableta, samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.
Ivan Stojanovic
Kada sam razbio tablet, odmah sam ga bacio posto su mi reklai da je popravka za njega skuplja nego sto on samo kosta.
Jana Stankovic
Po pitanju servis tableta, samo treba da posetite servis PS Expert i da se po tom pitnaju posavetujete bas sa tim servisom.
Biljana Brankovic
Servis tableta je ipak nesto sto moze da bude i vise nego kvalitetno uradjeno iako mozdanekada izgleda kao nemoguca misija. Slobodno zbog toga treba da posetite BGD servis i slobodno pitate sve sta vas zanima.
Marko Petrovic
Po pitnaju servisa tableta, ubedljivo je najbolje resenje da pronadjete neko provereno mesto u koje mozete da imate puno poverenje. Stvar je u tome da ne posotji dosta mesta koja se bave popravkom tablet racunara.
Dusan Markovic
Uglavnom, svima koji imaju odredjen problem sa laptopom mogu da preporucim servis Laptop racuna koji mozete servisirati i to po veoma povoljim cenama. Mada, kada pricamo o tabletima, situacija nije idealna u Beogradu.
Janko Zivanovic
Do sada nisam imao problem sa tabletom iz jednog prostog razloga a to je da tablet uopste ni ne posedujem. Smatram da je to uredjaj, koji u danasnje vreme predstavlja pored savremenih i sofisticiranih mobilnih uredjaja.