Umrezavanje racunara Beograd

Adresa: Bulevar Zorana Djindjica 57
Beograd
Adresa: Jablanička 3/i
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog 53
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 383
Beograd
Adresa: 6. ličke divizije 16
Beograd
Adresa: Kneza Višeslava 63, TC Bazar Vidikovac, lokal br. 032, Beograd
Beograd
Adresa: Topalovićeva 2 ( blizina Arhitektonske škole i Sinđelićevog stadiona )
Beograd
Adresa: Nikšićka 26
Beograd
Adresa: Stevana Brakusa 4, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Umrezavanje racunara
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Umrezavanje racunara

Umrežavanje dva ili više računara u poslovnom ili životnom prostoru omogućava deljenje slika, videa, svih ostalih tipova podataka i štampača u okviru računarske mreže. 
Osnovni tip umrežavanja računara podrazumeva povezivanje računara sa postavkama već postojeće mreže, dok je složenija varijanta projektovanje i izgradnja različitih vrsta mreža prilagođenih željama i potrebama korisnika.

Računarske mreže

Računarske mreže mogu se izgraditi u kablovskoj ili bežičnoj varijanti. Umrežavanje računara podrazumeva proces od nekoliko etapa. Postupak se odvija kroz sledeće korake:
  • povezivanje kablovskog ili ADSL modema;
  • ruter se postavlja na modem i na taj način se uvodi wireless internet u okruženje kuće ili kancelarije;
  • za wireless mrežu se obezbeđuje zaštita postavljanjem lozinke;
  • računari u kući ili kancelariji se povezuju sa mrežom i ostvaruje se mogućnost razmene podataka;
  • mnogi serviseri u ovu priliku uključuju i uspostavljanje antivirusne zaštite za sve računare u mreži;
  • postojeća konekcija se detaljnije podešava;
  • rešavaju se problemi i uklanjaju kvarovi na postojećim mrežama.
Umreženi uređaji se na ruter mogu povezivati kablovima ili bežično, u zavisnosti od toga da li računar ima žični (modemski ulaz na zadnjoj strani računara) ili bežični mrežni adapter (wireless kartica).
Umrežavanje računara može znatno olakšati svakodnevnu komunikaciju i razmenu podataka u koćnom ili kancelarijskom okruženju. 
Cena umrežavanja računara iznosi između 1800 i 2500, okvirno. U taj iznos su najčešće uključeni dolazak servisera na adresu i potrošni materijal. Preporučujemo vam da se oko preciznih detalja u vezi sa cenom usluge informišete kod firmi čiji kontakti slede za tekstom.
 
 
 
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Matija Lukic
U savremenim i modernim kancelarijama i velikim poslovnim sistemima, savremeni rad se jednostavno ne moze zamisliti bez kvalitetnog umrezavanja racunara.
Stojance Ristovski
Bukvalno u danasnje vreme postoje tutorijali na koji nacin mozete da izvrsite umrezavanje racunara u nekoliko jednostavnih koraka. Za takvu neku aktivnost vam u tom slucaju neci biti potreban neki bas previse profesionalan i strucan servis racunara.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, po meni je bitno samo to da ova vrsta servisa treba da se debelo plati, ukoliko mislite da vam to neko uradi kako treba.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju umrezavanje racunara nije bas previse jeftino kako god da okrenete. Druge stvari nisu bas toliko vazne.
Lea Stankovic
Umezavanje racuna je nesto sto je potrebno svim kancelarijama i nsto sto u danasnje vreme u svakom slucaju predtavlja jedan ozbiljan standard.
Filip Milutinovic
Po meni je prvi i osnovni problem taj da svako umrezavanje racunara mora lepo i debelo da se plati. Sve drugo po meni onda i nije vise toliko vazno.
Simona Vucinic
Sto se ovog umrezavanja tiec, sigurno to nije nest pretarano tesko.
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice, ovo je bar lako.
Marta Dencevic
Moje licno misljenje je da sto se tice umrezavanja racunara, kvalitet je veoma vazan. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.
Todor Markovic
Svaki srednjoskolac koji je zavrsio neku srednju skolu tehnicke struke bi trebao da bude dovoljno dobro obucen upravo za resavanje ovakvog jenog problema, ako se to uopste i moze nazvati problemom.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, svako umrezavanje racunara mora posebno da se plati, odnosno drugi ljudi moraju da se angazuju.
Petar Jankovic
Ovo nije realno nesto povodom cega neko treba da vas odere.
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da brinete. Kvalitet ipek treba da bude pre svega.
Ivan Stojanovic
Ako vec nemate iskustva po ovom pitanju, najbolje je da angazujete neki profesionalni servis racunara kako ne biste poremetili nesto u konfiguraciji mreze.
Jana Stankovic
Najbolje je da poslove povezivanja racunara prepustite servisu koji se zove PC doktori a koji radi i vise nego profesionalno.
Biljana Brankovic
Umrezavanje racunara zaista nije nesto posebno tesko ali nije bas ni lako. Zato treba da saradjujete iskljucivo sa profesionalcima kao sto su PC Master.
Marko Petrovic
U savremenim i modernim kancelarijama i velikim poslovnim sistemima, savremeni rad se jednostavno ne moze zamisliti bez kvalitetnog umrezavanja racunara.
Dusan Markovic
Mislim da ne morate nuzno da trcite u neki servis kako biste ovaj posao uradili kako treba. Ukoliko odlucite da posetite neki od ovih servisa, onda je u svakom slucaju jabolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Janko Zivanovic
Radim u firmim u kojoj su racunari umrezeni na jednu, lokalnu racunarsku mrezu. Ovo je posao koji vam moze obaviti veliki broj servisa u Beograud i ne zehteva sad neko mnogo veliko znanje.