Adresa: Maksima Gorkog 53
Beograd
Adresa: Pera Ćetkovića 35a, Karaburma
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 383
Beograd
Adresa: Jablanička 3/i
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 17, Pariske komune 53
Beograd
Adresa: Krunska 36
Beograd
Adresa: Balkanska 35-39, I sprat, lokal 8
Beograd
Adresa: Stevana Brakusa 4, Beograd
Beograd
Adresa: Zemunska 35
Beograd
Adresa: Ustanička 204a, lokal 19
Beograd
Adresa: Ustanicka 189
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis Apple računara
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis Apple računara

Računari koje koristimo najčešće su bazirani na Windows platformi, pa u skladu sa tom činjenicom, autentičnih servisa za Apple računare je veoma malo. Sa druge strane, svaki uređaj može da se pokvari u nekom trenutku, a da nam pri tome baš bude neophodan, na primer, za posao. 
 
 
 
U tom slučaju, brzo će nam biti potrebna popravka u Apple servisu kompjutera. Servisi koriste najnaprednije dijagnostičke alate, kao i aplikacije za rešavanje problema. 

Servis Apple računara – kvarovi

Moderni servisi u mogućnosti su da pruže uslugu popravke vašeg računara čak i ako je najsloženiji mogući kvar u pitanju. 
To mogu biti nepravilnosti u radu matične ploče, memorije, problemi sa hard diskom i CPU problemi. 
Sa višegodišnjim iskustvom, za profesionalne servise skoro da ne postoji Apple računar koji ne može biti popravljen.
Ukoliko vam je potrebna instalacija operativnog sistema, takođe će se odraditi brzo i povoljno.

Servis Apple računara – iskustva

Servisi nude niz usluga kao što su: zamena ili opravka hard diskova i matičnih ploča, otklanjanje uzroka pada sistema, nadogradnja procesora, zamena kućišta, zamena konektora i napojnih kablova, servis ili zamena tastatura i touchpadova, nadogradnja Mac memorija (RAM)...
Takođe, ukoliko ste izgubli neke podatke koji su vama jako važni, pisani dokumenti, slike, video zapisi, ovlašćeni Apple servisi ih mogu spasiti i preneti na drugu memorijsku jedinicu. 
Sva pitanja vezana za Internet konekciju, kao i žični i bežični networking, takođe će biti rešena. 
Možda ste lozinku toliko dobro smislili da ste je i sami zaboravili? Svi ovi kvarovi i nedoumice biće rešeni u najkraćem mogućem roku. 
Ipak, imajte na umu da je posao servisiranja računara namenjen za posvećene i strpljive ljude, pa bi trebalo imati strpljenja kada je potrebno, na primer, nabaviti deo iz inostranstva koga nema na domaćem tržištu. 

Apple iMac računar

Možda vam se nakupila prašina na kuleru, pa zbog toga ne radi i ne hladi vam procesor računara? Potrebno je naglasiti da se sami ne smete upuštati u akcije čišćenja Apple iMac računara, jer je njega veoma teško očistiti. 
 
 
Sa druge strane, nemojte ga ni iz nekog drugog razloga sami otvarati, jer postoji veoma realna šansa da oštetite izuzetno skup panel.
Ukoliko niste u mogućnosti da donesete lično vaš računar u servis, postoji mogućnost da pošaljete isti brzom poštom, i on će u servisu biti već narednog dana. 
Mi sami nismo serviseri, i zato ako imamo problem, da ne bismo napravili veću štetu nego korist, i da se ne bismo igrali majstora, potrebno je da se obratimo profesionalnim servisima, jer Apple računar je veoma skupa „igračka“.

Servis Apple računara – cena:

Cene su različite, u zavisnosti kakav kvar je u pitanju, recimo od 1000 dinara za Jailbreak, do 1500 dinara za Restore, odnosno slučaj kada vaš Apple računar neće da se uključi i stoji vam jabuka na ekranu. Bekap i spašavanje podataka, od 1500 do 7000 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Milana Aleksic
Mogu iz licnog iskustva da vam preporucima jedan veoma kvalitetan servas apple racunar.To je servis BGA computers koji zapravo ima visegodisnje iskustvo u radu.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, ni jedan servis Apple racunara nije toliko jednostavan. Pre svgea, svi su na jako viskom nivou usluznosti sto mi se cesto granici sa laznom ljubaznoscu i kurtoazijom. Cene su nravno nesto sto ne bi trebalo da u ovom slucaju bude problem posto se podrazumeva da imate dovoljno novca.
Jovana Milinkovic
Po svemu sudici, tesko da je ovaj servis previse jeftin.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju je ovo jedan veoma zahtevan servis.
Lea Stankovic
Ja kada bih kupio Apple racunar ne bih nikada ocekivao da se pokvari.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se tice ovog servisa cesto je kvalitet nesto sto moze da bude i vise nego izlisno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Po pravilu je ovo jedan voma zahtevan servis u ciji kvalitet zaista ni pre a ni kasnije ne treba da sumnjate.
Mihajlo Nastasovic
Surova je cinjenica i realnost da ne moze svako da na kvalitetan nacin sredi ovaj racunar.
Marta Dencevic
Moje licno misljenje je takvo da kakav god servis da izaberete, da se pre ili kasnije necete pokajati.
Todor Markovic
U svakom slucaju je ovo bas onako zahvalana servis. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati. Mislim tu pre svega na neki zvanicni i ovlasceni servis.
Ljubinka Sreckovic
Koliko samo mogu da vidim, nekada je bas za ovakve racunare veoma tesko uraditi kvalitetan servis kod nas.
Petar Jankovic
Ako vec neko ima dovoljno novca da kupi Apple racunar, onda svakako ima i dovoljno novca da ga servisira.
Nikolina Pantelic
Mislim da zaista servis za ovaj tip racunara moze da bude bas onako skup.
Ivan Stojanovic
Bas sam skoro gledao cene Aplle racunara i mogu samo da kazem da su poprilicno velike, tako da samo mogu da se pitam koliko bi kostalo da se uradi servis.
Jana Stankovic
Mogu iz licnog iskustva da vam preporucima jedan veoma kvalitetan servas po ovom pitanju. To je servis BGA computers koji zapravo ima visegodisnje iskustvo u radu.
Biljana Brankovic
To je ipak servis koji moze da bude nesto zaista posebno. Zbog toga terba da posetite servis koji se zove PC expert u sta posebno mozete da se uverite.
Marko Petrovic
Ukoliko ste vec resili da uradite servis svom Apple racunaru onda slobodno treba da se setiti koliko ste samo taj jedan racunar platili i da odmah budete spremni da mozda malo manje platite za njegov servis.
Dusan Markovic
Nije samo problem to sto ne postoji preveliki broj servisa. Generalno, ne posotji ni preveliki broj samih racunara od ovog proizvodjaca. Zbog toga, je najbolje da se oko toga posavetujete sa vasim prodavcem.
Janko Zivanovic
Ovo su racunari koji su u danasnje vreme jako skupi. Ukoliko se odlucite za neki od ovih racunara, morate dopbro da obratite paznju na mogucnost odrazavanja. Nazalost, ne postoji preveliki broj servisa koji se bave ovim tipom racunara kod nas (u Beogradu).