Vratite se na mobilnu verziju sajta
Servis Apple računara Servis Apple racunara - ovi servisi racunara nude uslugu popravke Apple racunara, saznajte koji su najcesci kvarovi na Apple racunarima, kao i cene i akcije za popravku Apple racunara www.navidiku.rs Servis Apple računaraSERVIS APPLE RACUNARA Beograd cena SERVIS APPLE RACUNARA Novi Beograd cena SERVIS APPLE RACUNARA Čukarica cena SERVIS APPLE RACUNARA Savski venac cena SERVIS APPLE RACUNARA Vračar cena SERVIS APPLE RACUNARA Zvezdara cena SERVIS APPLE RACUNARA Palilula cena SERVIS APPLE RACUNARA Stari grad cena

Servis Apple računara

Računari koje koristimo najčešće su bazirani na Windows platformi, pa u skladu sa tom činjenicom, autentičnih servisa za Apple računare je veoma malo. Sa druge strane, svaki uređaj može da se pokvari u nekom trenutku, a da nam pri tome baš bude neophodan, na primer, za posao. 
 
 
 
U tom slučaju, brzo će nam biti potrebna popravka u Apple servisu kompjutera. Servisi koriste najnaprednije dijagnostičke alate, kao i aplikacije za rešavanje problema. 

Servis Apple računara – kvarovi

Moderni servisi u mogućnosti su da pruže uslugu popravke vašeg računara čak i ako je najsloženiji mogući kvar u pitanju. 
To mogu biti nepravilnosti u radu matične ploče, memorije, problemi sa hard diskom i CPU problemi. 
Sa višegodišnjim iskustvom, za profesionalne servise skoro da ne postoji Apple računar koji ne može biti popravljen.
Ukoliko vam je potrebna instalacija operativnog sistema, takođe će se odraditi brzo i povoljno.

Servis Apple računara – iskustva

Servisi nude niz usluga kao što su: zamena ili opravka hard diskova i matičnih ploča, otklanjanje uzroka pada sistema, nadogradnja procesora, zamena kućišta, zamena konektora i napojnih kablova, servis ili zamena tastatura i touchpadova, nadogradnja Mac memorija (RAM)...
Takođe, ukoliko ste izgubli neke podatke koji su vama jako važni, pisani dokumenti, slike, video zapisi, ovlašćeni Apple servisi ih mogu spasiti i preneti na drugu memorijsku jedinicu. 
Sva pitanja vezana za Internet konekciju, kao i žični i bežični networking, takođe će biti rešena. 
Možda ste lozinku toliko dobro smislili da ste je i sami zaboravili? Svi ovi kvarovi i nedoumice biće rešeni u najkraćem mogućem roku. 
Ipak, imajte na umu da je posao servisiranja računara namenjen za posvećene i strpljive ljude, pa bi trebalo imati strpljenja kada je potrebno, na primer, nabaviti deo iz inostranstva koga nema na domaćem tržištu. 

Apple iMac računar

Možda vam se nakupila prašina na kuleru, pa zbog toga ne radi i ne hladi vam procesor računara? Potrebno je naglasiti da se sami ne smete upuštati u akcije čišćenja Apple iMac računara, jer je njega veoma teško očistiti. 
 
 
Sa druge strane, nemojte ga ni iz nekog drugog razloga sami otvarati, jer postoji veoma realna šansa da oštetite izuzetno skup panel.
Ukoliko niste u mogućnosti da donesete lično vaš računar u servis, postoji mogućnost da pošaljete isti brzom poštom, i on će u servisu biti već narednog dana. 
Mi sami nismo serviseri, i zato ako imamo problem, da ne bismo napravili veću štetu nego korist, i da se ne bismo igrali majstora, potrebno je da se obratimo profesionalnim servisima, jer Apple računar je veoma skupa „igračka“.

Servis Apple računara – cena:

Cene su različite, u zavisnosti kakav kvar je u pitanju, recimo od 1000 dinara za Jailbreak, do 1500 dinara za Restore, odnosno slučaj kada vaš Apple računar neće da se uključi i stoji vam jabuka na ekranu. Bekap i spašavanje podataka, od 1500 do 7000 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Proizvodi Servis Apple računara

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Servis Apple računara
Napišite komentar:
Milana Aleksic

Četvrtak, 30.08.2018. 12:37

Mogu iz licnog iskustva da vam preporucima jedan veoma kvalitetan servas apple racunar.To je servis BGA computers koji zapravo ima visegodisnje iskustvo u radu.

Stojance Ristovski

Sreda, 30.08.2017. 08:13

Kako god da okrenete, ni jedan servis Apple racunara nije toliko jednostavan. Pre svgea, svi su na jako viskom nivou usluznosti sto mi se cesto granici sa laznom ljubaznoscu i kurtoazijom. Cene su nravno nesto sto ne bi trebalo da u ovom slucaju bude problem posto se podrazumeva da imate dovoljno novca.

Jovana Milinkovic

Utorak, 16.05.2017. 10:36

Po svemu sudici, tesko da je ovaj servis previse jeftin.

Milen Jovanovic

Petak, 28.04.2017. 01:27

U svakom slucaju je ovo jedan veoma zahtevan servis.

Lea Stankovic

Utorak, 18.04.2017. 09:36

Ja kada bih kupio Apple racunar ne bih nikada ocekivao da se pokvari.

Filip Milutinovic

Sreda, 05.04.2017. 07:07

Po pravilu, sto se tice ovog servisa cesto je kvalitet nesto sto moze da bude i vise nego izlisno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Simona Vucinic

Petak, 31.03.2017. 01:51

Po pravilu je ovo jedan voma zahtevan servis u ciji kvalitet zaista ni pre a ni kasnije ne treba da sumnjate.

Mihajlo Nastasovic

Petak, 17.03.2017. 07:44

Surova je cinjenica i realnost da ne moze svako da na kvalitetan nacin sredi ovaj racunar.

Marta Dencevic

Ponedeljak, 27.02.2017. 01:47

Moje licno misljenje je takvo da kakav god servis da izaberete, da se pre ili kasnije necete pokajati.

Todor Markovic

Četvrtak, 09.02.2017. 07:39

U svakom slucaju je ovo bas onako zahvalana servis. Ako se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati. Mislim tu pre svega na neki zvanicni i ovlasceni servis.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 30.01.2017. 12:52

Koliko samo mogu da vidim, nekada je bas za ovakve racunare veoma tesko uraditi kvalitetan servis kod nas.

Petar Jankovic

Četvrtak, 12.01.2017. 08:18

Ako vec neko ima dovoljno novca da kupi Apple racunar, onda svakako ima i dovoljno novca da ga servisira.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 22.12.2016. 11:39

Mislim da zaista servis za ovaj tip racunara moze da bude bas onako skup.

Ivan Stojanovic

Utorak, 06.12.2016. 12:10

Bas sam skoro gledao cene Aplle racunara i mogu samo da kazem da su poprilicno velike, tako da samo mogu da se pitam koliko bi kostalo da se uradi servis.

Jana Stankovic

Petak, 18.11.2016. 02:22

Mogu iz licnog iskustva da vam preporucima jedan veoma kvalitetan servas po ovom pitanju. To je servis BGA computers koji zapravo ima visegodisnje iskustvo u radu.

Biljana Brankovic

Utorak, 01.11.2016. 11:08

To je ipak servis koji moze da bude nesto zaista posebno. Zbog toga terba da posetite servis koji se zove PC expert u sta posebno mozete da se uverite.

Marko Petrovic

Četvrtak, 08.09.2016. 09:41

Ukoliko ste vec resili da uradite servis svom Apple racunaru onda slobodno treba da se setiti koliko ste samo taj jedan racunar platili i da odmah budete spremni da mozda malo manje platite za njegov servis.

Dusan Markovic

Sreda, 03.08.2016. 01:02

Nije samo problem to sto ne postoji preveliki broj servisa. Generalno, ne posotji ni preveliki broj samih racunara od ovog proizvodjaca. Zbog toga, je najbolje da se oko toga posavetujete sa vasim prodavcem.

Janko Zivanovic

Utorak, 05.07.2016. 10:45

Ovo su racunari koji su u danasnje vreme jako skupi. Ukoliko se odlucite za neki od ovih racunara, morate dopbro da obratite paznju na mogucnost odrazavanja. Nazalost, ne postoji preveliki broj servisa koji se bave ovim tipom racunara kod nas (u Beogradu).