Servis računara Sonic Electronic

  • 4
5.00 | 5 ocena

O nama - SERVIS RAČUNARA SONIC ELECTRONICServis računara Sonic Electronic bavi se servisom i održavanjem svih vrsta računara: desktop, laptop, tablet, notebook, MacBook. Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo servisu matičnih ploča, grafičkih kartica, kao i čišćenju računara od prašine. Takođe, vršimo servis svih vrsta monitora i televizora.

Ukoliko Vaš računar radi otežano, usporeno ili uopšte ne radi, servis računara Sonic Electronic je pravo mesto za Vas. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu nudimo Vam brzu i pouzdanu uslugu servisa, kao i sve vrste intervencija na Vašim laptop, desktop i tablet računarima. Naš stručni tim servisera će Vam pružiti i svu neophodnu pomoć kada su u pitanju Vaši MacBook računari.

Servis računara Sonic Electronic nudi Vam sledeće usluge:


Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i alata uspešno vršimo servis i popravku desktop, laptop i tablet računara svih proizvođača koji se nalaze na našem tržištu. Nakon izvršene dijagnostike, naš stručni i profesionalni tim servisera, brzo i lako će dijagnostikovati i otkloniti kvar na Vašem uređaju. Pored servisiranja svih modela računara, nudimo Vam i usluge kompletne reinstalacije operativnih sistema – sve vrste Windows-a i Linux.

Najbitniji servis na Vašem računaru je redovno čišćenje od prašine kako bi sprečili eventualne kvarove na matičnoj ploči Vašeg laptopa koji su prouzrokovani pregrevanjem. Toplota i prašina predstavljaju najveće neprijatelje za računar, tako da Vam preporučujemo da Vaš laptop redovno čistite od prašine kako biste izbegli kvarove.

Pored popravke računara, servis Sonic Electronic nudi Vam i usluge servisa LCD i LED monitora, kao i popravku svih vrsta televizora.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-18h
subota od 10-16h

Pratite našu Facebook stranicu

Servis računara Sonic Electronic, Bulevar kralja Aleksandra 383, Zvezdara, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

05.06.2016 07:13
Ana Milosavljevic
Sve preporuke za saradnju.Ukoliko vas racunar radi otezano,usporeno ili uopste ne radi,servis racunara Sonic Electronic je pravo mesto za vas.Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu nude vam brzu i pouzdanu uslugu servisa,kao i sve vrste intervencija na vasim laptopovima.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TEHNIKA Servis racunara i laptopova
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Servis računara Sonic Electronic
  • servis racunara sonic electronic,
  • servis racunara sonic electronic radno vreme,
  • servis laptop racunara zvezdara,
  • servis tablet racunara zvezdara,
  • popravka maticnih ploca zvezdara,
  • popravka grafickih kartica zvezdara,
  • ciscenje laptopa od prasine zvezdara,
  • zamena displeja na laptopovima zvezdara,
  • servis i ugradnja video nadzora zvezdara