Vratite se na mobilnu verziju sajta
Servis monitora Servis monitora - ovi servisi racunara nude uslugu servis monitora, saznajte sve vezano za popravku monitora, kao i cene i akcije za servis monitora www.navidiku.rs Servis monitoraSERVIS MONITORA Beograd - popravka, LCD monitora, cena SERVIS MONITORA Novi Sad - popravka, LCD monitora, cena SERVIS MONITORA Novi Beograd - popravka, LCD monitora, cena SERVIS MONITORA Čukarica - popravka, LCD monitora, cena SERVIS MONITORA Savski venac - popravka, LCD monitora, cena SERVIS MONITORA Vračar - popravka, LCD monitora, cena SERVIS MONITORA Zemun - popravka, LCD monitora, cena SERVIS MONITORA Zvezdara - popravka, LCD monitora, cena

Servis monitora

Kada se monitor pokvari, najčešće je u pitanju problem sa inverterom, procesorskom pločom ili panelima sa lampama. TFT i LCD monitori, nažalost, podležu različitim kvarovima, ali je dobra vest to što se ti kvarovi u najvećem broju slučajeva mogu brzo i povoljno otkloniti.
Kako je rad na računaru u potpunosti onemogućen pri nedostatku monitora, servis monitora svojim klijentima izlazi u susret pozajmljivanjem zamenskog uređaja dok je korisnikov monitor na popravci.

Popravka monitora

Popravka monitora umesto kupovine novog često se ispostavlja kao jednostavnija, brža i isplativija opcija. Najčešći tipovi popravki i zamena koje serviseri vrše na monitorima svih marki i dimenzija su:
  • zamena procesora na monitoru;
  • menjanje displeja;
  • zamena CCFL lampi;
  • promena dotrajalih i pokvarenih kondenzatora;
  • zamena elektirčnih kola, dioda i raznih drugih električnih komponenti.

Popravka LCD monitora

LCD (Liquid Crystal Display) monitori su sve popularniji za korišćenje u kućnom ili kancelarijskom okruženju usled njihovog visokog kvaliteta, modernog dizajna i pristupačnosti cene. Rutinske zamene potrošnog materijala i popravke LCD monitora zato su sve češća delatnost u servisima monitora.

Popravka TFT monitora

TFT monitori spadaju u LCD grupu monitora. Oni ne poseduju katodnu cev, već tečne kristale koji se nalaze između dve staklene ploče. TFT monitori su tanki i štedljivi – zauzimaju malo prostora na radnoj površini i ne troše mnogo elektirične energije. Određeni delovi TFT monitora su potrošni materijal, zato je potrebno obavljati njihove zamene i popravke kada uređaj pokaže znake neuobičajenog ponašanja.
Cena popravke monitora iznosi od 1500 do 3000 dinara, osim u slučaju vrlo ozbiljnih kvarova. Ovaj okvir cene je informativnog karaktera, stoga je preporučljivo da se oko tačnog iznosa konsultujete sa 
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:
Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Servis monitora
Napišite komentar:
Dragana Misic

Četvrtak, 30.08.2018. 11:19

Ukoliko trazite kvalitetan i povoljan servis monitora, onda je u svakom slucaju potrebno da na vreme odte kod nekog servisera, kako biste na sto pouzdaniji nacin utvrdili u cemu je problem. Toplo preporucujem mesto koje se zove Alfakomp.

Milen Jovanovic

Sreda, 30.08.2017. 07:36

Kada se monitor pokvari, posebno u danasnje vreme, onda se uglavnom moze desiti da je porpavka nemoguca misija i da cete sa njom nesto relativno tesko moci da uradite. Najbolje bi bil kada biste odmah kupili neki novi monitor a ne bacali pare na popravku starog.

Jovana Milinkovic

Utorak, 16.05.2017. 10:10

Po meni, kako god da okrenete, ovaj servis je sigurno pre ili kasnije morao da se debelo plati.

Filip Milutinovic

Petak, 28.04.2017. 01:18

Sto se mene licno tice, samo treba da se opredelite za kvalitet.

Lea Stankovic

Utorak, 18.04.2017. 09:25

kako god da okrenete, servis monitora je nesto sto je u slucaju da se ukaze potreba za tim cisto bacanje novca.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 05.04.2017. 06:54

Sto se ovog servisa tice, samo mogu da kazem da je kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo je samo po meni jedno cisto gubljenje vremena.

Simona Vucinic

Petak, 31.03.2017. 12:35

Sto se tice ovog servisa, pre ili kasnije sigurno da treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.

Todor Markovic

Petak, 17.03.2017. 07:31

U svakom slucaju servis monitora nije bas jeftin ako do njega dodje.

Marta Dencevic

Ponedeljak, 27.02.2017. 01:36

Licno smatram da sto se tice ovog servisa, kvalitet je veoma vazan. Sve drugo je sto se mene tice, deleko manje vazno.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 09.02.2017. 07:19

Koliko mi se samo cini, sto se tice ipravo ovog servisa, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno. To je ipak neka surova realnost.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 30.01.2017. 12:40

Koliko mi se samo cini, servis monitora je ipak nesto sto u svakom slucaju mora debelo dase plati. To je ipak nesto potpuno normalno.

Petar Jankovic

Četvrtak, 12.01.2017. 08:05

Koliko mi je samo poznato sve naravno zavisi od samog kvara. Pri tome, uvek mozete da budete sigurni da to nije nesto sa cime jeftino mozete da prodjete.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 22.12.2016. 11:24

Po pitanju servisa monitora, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.

Ivan Stojanovic

Utorak, 06.12.2016. 11:54

Ako imate neki veci problem sa monitorem, onda je u svakom slucaju najbolje da ga odmah bacite i da kupite novi. Nema potrebe da se sada nesto posebno oko toga zamajavate.

Jana Stankovic

Petak, 18.11.2016. 02:06

Po pitanju servisa monitora, samo treba da posetite mesto koje se zove Rabbit i sigurno se necete pokajati.

Biljana Brankovic

Utorak, 01.11.2016. 10:50

Po pitanju servisa monitora, definitivno najbolje resenje za vas je servis BGD koji predstavlja mesto koje je poznato po visegodisnjem iskustvu i sigurnosti.

Marko Petrovic

Četvrtak, 08.09.2016. 09:19

Ukoliko planirate da na kvalitetan nacin uradite servis monitora na vasem racunaru, onda je u svakom slucaju ubedljivo najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim struncim licem u koje mozete da imate puno poverenje.

Dusan Markovic

Sreda, 03.08.2016. 12:37

Ukoliko trazite kvalitetan servis monitora, onda je u svakom slucaju potrebno da na vreme odte kod nekog servisera, kako biste na sto pouzdaniji nacin utvrdili u cemu je problem. Toplo preporucujem mesto koje se zove Alfakomp.

Utorak, 05.07.2016. 09:56