Adresa: Maksima Gorkog 53
Beograd
Adresa: Kraljice Natalije 17, Pariske komune 53
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 383
Beograd
Adresa: Ustanicka 189
Beograd
Adresa: Ustanička 204a, lokal 19
Beograd
Adresa: Zemunska 35
Beograd
Adresa: Stevana Brakusa 4, Beograd
Beograd
Adresa: Balkanska 35-39, I sprat, lokal 8
Beograd
Adresa: Krunska 36
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Servis MacBook
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Servis MacBook

Mac računari privlače veliki broj ljudi. Na pitanje zašto, odgovori su veoma jednostavni – Mac računari poseduju barem desetak konkretnih prednosti. Kako budete dalje čitali, verujemo da će vam se zavrteti u glavi.
 
 
 

MacBook iskustva

Dakle, Mac računare odlikuje najpre savršen dizajn. Elegantne i jednostavne linije ostavljaju utisak savršenosti i perfekcije a vas bez daha. Ovakvi računari su besprekorno izrađeni, jer su napravljeni od jednog komada aluminijuma, perfektno oblikovanog. 
Dalje, Apple veliku pažnju posvećuje izboru hardvera koji će se naći u Mac mašinama. Žična i bežična napredna konektivnost, još je jedna stavka koja preporučuje Mac računare. Po pitanju komfora, ne postoji konkurencija, dok OS X operativni sistem, već više od jedne decenije slovi za najstabilniji i najfunkcionalniji.  
U svakom slučaju, kada jednom sednete za Mac računar, i počnete da kucate tekst, ili da surfujete, uočićete odmah značajnu razliku posle koje više ništa neće biti isto.
Ali, mašina kao i svaka mašina, može da ima neki problem u radu, da se pokvari i da sasvim stane. Ne očajavajte, skoro svaki problem se može rešiti sem teških fizičkih oštećenja, zato bi trebalo da pozovete servis MacBook računara.

Servis MacBook laptopova

Možda vam je potrebna nadogradnja Apple Mac, jer je računar usporen i počeo je da vas nervira? Profesionalci iz ovlašćenog servisa predložiće vam najbolje i najjednostavnije rešenje. 
Ukoliko je u pitanju punjač, ili zamena tastature, takođe brzo možete rešiti problem. Na tastaturu veoma lako možemo proliti kafu ili čašu soka, i u tom slučaju najbolje je odmah pozvati servis da bi vas posavetovali šta dalje da uradite.
Pored zamene LCD ekrana, tu je i usluga servisa hardvera i podrška, kao i podrška za software, ukoliko imate neki problem sa softverom ili aplikacijama, kao što su: Mac Mail, Adress Book; Mac operativni sistem i slično.

Servis MacBook pro

Ukoliko je vaš MacBook pro usporen ili ima staru verziju OS X softvera, ili ga je potrebno očistiti, reinstalirati ili nadograditi ram memoriju ili neku drugu komponentu, da bi funkcionisao brzo i precizno, Apple stručnjaci odabranog servisa su tu za vas.
 
                       
 
Možda vam je potreban servis matične ploče, ili grafičkih i drugih čipova, ili imate problem sa kulerom, za koji se kaže da je „srce“ laptopa? Jer, najčešći uzroci kvara na laptopovima su upravo začepljeni ili loši kuleri.

Servis MacBook air

Ako vam je potrebna instalacija OSX softvera, odnosno optimizovanje laptopa i instalacija svih korisničkih programa koji se podrazumevaju uz sistem za standardne korisnike, servisi će vam ovu uslugu pružiti u najkraćem roku.
Pored toga, moguća je reparacija odnosno popravka LCD ekrana, koja se vrši samo kod ekrana koji nisu fizički slomljeni, već iz nekog razloga elektronske prirode, nisu u funkciji. Može se desiti da imaju liniju po sebi, fleke, nemaju osvetljenje i slično. Ako popravka ne uspe, ili je ekran slomljen, ne brinite jer profesionalni servisi imaju u ponudi nove ekrane za Mac računare. 
U svakom slučaju, kakav god kvar da imate, nemojte se sami igrati majstora, jer ovo je skupa „igračka“, ipak namenjena profesionalcima kada je u pitanju njena popravka.

Servis MacBook – cena:

Cene su različite u zavisnosti koja vrsta intervencije vam je potrebna, na primer: servis matičnih ploča, od 6000 do 15000 dinara; za cenu popravke punjača potrebno je izdvojiti 2000 din, dok je za opravku tastature neophodno 4000 dinara. Cena instalacije OSX sistema je u proseku oko 950 din, što je prosečna cena i čišćenja kulera; za opravku WiFi bežične kartice, potrebno je izdvojiti od 2000 do 4500 dinara.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod teksta.
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Sinisa Peric
Po pitanju servisa Macbook racunara najbolje je da cim primetite jedan problem da posetite servis Rabbit.
Stojance Ristovski
Kada vidim samo koliko Macbook kosta, nista vise ne moze da me zacudi. Cene su naravno nesto sto bi trebalo da bude u drugom planu, posenbo ukoliko uzmete u obzir da je Macbook nesto za sta je potrebno da imate dosta novca kako biste ga kupili.
Jovana Milinkovic
Po meni, kako god da okrenetel nije ovaj servis previse dobar ili nije bas dobar kakav bi inace trebao da bude.
Milen Jovanovic
Ovo je odlicna vrsta servisa.
Lea Stankovic
Po pravilu je ovo servis koji mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po meni je u svakom slucaju ovo odlican servis. Ukoliko se po meni odlucite za kvalitet, sigurno se ni pre a ni kasnije po ovom pitanju necete previse pokajati.
Simona Vucinic
Sto se njega tice, kvalitet je sigurno i vise nego vazan. Sve drugo je daleko losije resenje.
Mihajlo Nastasovic
Naravno da su cene veoma jake, posebno kada dogovorimo o nasem trzistu.
Marta Dencevic
Licno mislim da kako god da okrenete, servis MacBook je nesto sto dosta kosta.
Todor Markovic
Ne samo da je potrebno da imate dovoljno novca da kupite MacBook vec je u svakom slucaju potrebno i da ga adekvatno platite sto se tice servisa. Mada, Macbook je nesto u svakom slucaju sto bas onako moze ozbiljno da kosta.
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo da kazem da je sto se ovih racunara tice, imaju zaista jedan od najboljih hardvera na svetu.
Petar Jankovic
Licno mislim da je najvaznije da se po ovom pitanju samo odlucite za kvalitet. Sve ostalo slobodno moze d padne u drugi plan.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da se brinete.
Ivan Stojanovic
Do sada nisam koristio MAcbook tako da zaista ne znam kako bi stvari po tom pitanju mogle da stoje u Beogradu.
Jana Stankovic
Po pitanju servisa Macbook racunara najbolje je da cim primetite jedan problem da posetite servis Rabbit.
Biljana Brankovic
Do sada nisam imala MAcBook tako da ne znam kako stvari sa njim konkretno funkcionionisu ali sam zato mislim da znam jedno kvalitento mesto gde mozete da pitate. To je PC Master. Zaista zasluzuje svaku pohvalu.
Marko Petrovic
To su vec servisi koji sigurno spadaju u kategoriju ekskluzivnih servisa. To su oni servisi u kojima svakako morate debelo da platite.
Dusan Markovic
Mislim da je u svakom slucaju najbolje resenje za vas ukoliko imate MacBook da posetite po pitanju servisiranja ono mesto na kojem ste ga kupili. Mislim da ce vam oni najbolje reci sta vam je ciniti.
Janko Zivanovic
Ne posedujem ga. Cuo sam da su servisi jako skupi i da se sto se tice cena krecu od 7000-15000 dinara. To je poprilicno jaka cena po mom misljenju. Ne znam sta ostali posetioci misle.