Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 383
Beograd
Adresa: Maksima Gorkog 53
Beograd
Adresa: 6. ličke divizije 16
Beograd
Adresa: Ustanicka 189
Beograd
Adresa: Krunska 36
Beograd
Adresa: Ustanička 204a, lokal 19
Beograd
Adresa: Nehruova 51, lokal 43
Beograd
Adresa: Kneza Višeslava 63, TC Bazar Vidikovac, lokal br. 032, Beograd
Beograd
Adresa: Zemunska 35
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije PC dijagnostika
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dijagnostika kvarova na laptopu

Akcija -67% 499 Din.
Dijagnostika kvarova na laptopu po ceni od 499 din samo u Laptop servisu!
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

PC dijagnostika

PC dijagnostika predstavlja precizno utvrđivanje stanja u kom se nalazi računar i prethodi svakoj popravci softverskog ili hardverskog kvara.
Softverski kvarovi mogu biti izazvani loše napisanim, neadekvatnim ili oštećenim drajverima, prisustovom virusa i drugih malicioznih programa, oštećenjima na operativnom sistemu ili na nekoj od aplikacija itd.
Uzroci hardverskih kvarova najčešće svoje poreklo imaju u neispravnosti ili oslabljenosti neke od komponenata kvarova. Rešenje u ovakvoj situaciji najčešće je zamena problematične komponente, međutim, kako isti simptomi mogu da budu posledica kvarova u različitim komponentama, potrebno je najpre izvršiti preciznu dijagnostiku.

Dijagnostika računara

Iako se na internetu u današnje vreme mogu naći različiti programi za PC dijagnostiku koje svako može da nabavi i koristi, ovaj posao ipak treba prepustiti profesionalcu. Dijagnostiku računara najbolje može da obavi serviser koji poseduje dovoljno znanja i veštine, kao i odgovarajuću opremu. Amaterski pokušaji dijagnostike mogu nenamerno dovesti do ozbiljnih kvarova na računaru.
Dijagnostika podrazumeva test svih pojedinačnih komponenti računara (napajanja, kulera, procesora, grafičke kartice, memorije itd.), odnosno vizuelno pregledanje ispravnosti, detaljno ispitivanje komponenata i upoređivanje propisanih vrednosti sa zatečenim na konkretnom računaru. Propisane vrednosti tiču se, na primer, optimalne temperature kulera na napajanju ili na procesoru.
Pažljivom dijagnostikom utvrđuju se poreklo i karakter kvara, kao i procena isplativnosti popravke. Tako PC dijagnostika ubrzava postupak utvrđivanja i servisa bilo koje vrste kvara.

Cena PC dijagnostike

Pojedini servisi imaju praksu besplatnog dijagnostike kvara ukoliko odlučite da se za popravku obratite upravo njima. Cena PC dijagnostike kreće se od 1200 do 3000 dinara.
Navedena cena je predstavljena u službi informativnog okvira. Molimo vas da se za tačan iznos obratite firmama čiji kontakti slede za tekstom.
 
 

Iskustva i komentari posetilaca

Milica Markovic
Ukoliko imate neki problem sa racunarom, onda je u svakom slucaju potrebno da posetite neko provereno mesto po pitanju pc dijagnostike. Moja topla preporuka je Rabitt servis racunara koji se nalazi na Novom Beogradu.
Stojance Ristovski
Kvalitetna PC dijagnostika je ono sto razlikuje dobrog servisera od onog koji to nije. Problem je u tome sto PC dijagnostika mora da se kvalitetno plati da biste mogli da na jedan brz i efikasan nacin resite sve kako je to na jedan kvalitetan nacin potrebno.
Jovana Milinkovic
Po meni je sigurno samo to da ona mora da se debelo plati.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju je PC dijagnostika nesto sot bi trebalo da se plati kako god da okrenete.
Lea Stankovic
U svakom slucaju je pc dijagnostika i danasnje vreme izuzetno brzo napredovala tako da nije bas vise toliko komplikovana a ni skupa.
Filip Milutinovic
Po meni, ona nekada mora da se lepo i debelo plati. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena. Ukoliko se vec sada odlucite za takav jedan kvalitet sigurno se necete pokajati.
Simona Vucinic
Po meni je ona narocito poznata po svom kvalitetu. Sve drugo je daleko manje vazno.
Mihajlo Nastasovic
Po meni sto se ovoga tice, kvalitet treba da bude na prvom mestu.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, ipak ovo nije dijgnoastika koja je nesto posebno teska da se nauci. Za sve ipak postoji lek.
Todor Markovic
Sto se tice PC dijagnostike, veoma je vazno da se licno odlcuite za kvalitet. Sve drugo je u svakom slucaju daleko manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovoga tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo i nije bas toliko vazno.
Petar Jankovic
Licno mislim da je najvaznije sto se tice ove dijagnostik da se uverite u kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Ako mene licno pitate, ovo mogu samo kvalitetno da urade samon eki provereni servisu. U suprotnom slucaju, zaista nemate sta previse oko toga da trazite.
Ivan Stojanovic
Po pitanju PC dijagnostike samo treba da se opredelie za kvalitet i ako to budete uradili siguron se necete pokajati.
Jana Stankovic
Po pitanju PC dijagnostike, ubedljivo je najbolje resenje da posetite servsi Fix Dx i onda sam sigurna da ce vam tamo najbolje ustanoviti sta je problem.
Biljana Brankovic
Pravilan PC dijagnostika je prvi i neophodan uslova da na kvaltetan nacin popravite vas racunar. Zbog toga je po tom pitanju najbolje da posetite BGD servis.
Marko Petrovic
Za ovo vec treba da se obratite nekom strucnom i proverenom servisu u koji mozete da imate puno poverenje. Pc dijagnostika je nesto sto veoma kvalitetno mozete da uradite u Rabbit servisu racunara.
Dusan Markovic
Ukoliko imate neki problem sa racunarom, onda je u svakom slucaju potrebno da posetite neko provereno mesto po pitanju dijagnostike. Moja topla preporuka je Rabitt servis racunara koji se nalazi na Novom Beogradu.
Janko Zivanovic
Ukoliko imate problem sa racunarom a da ni sami niste sigurni o cemu se radi, onda je najbolje da o tome kontaktirate neki ovlasceni servis. U Beogradu postoji dosta takvih servisa, samo je pitanje koliko ste za to spremni da platite.