Kontakt podaci za vašu firmu

Technovert softversko-hardversko održavanje računara

  • 4
  • %
5.0 | 7 ocena
Obezbedite savršen rad Vaših računara, izaberite firmu Technovert iz Beograda. Osnovna delatnost našeg rada je pružanje usluga IT podrške, tj. održavanje računara i računarskih mreža brzo i kvalitetno, po pristupačnim cenama. Takođe, nudim...
Pročitaj više
6. ličke divizije 16
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Dragan Opacic Dragan Opacic
Dobar dan, kupio sam novo kućište bez programa, koliko košta instaliranje
Uros Vukicevic
Instalacija operativnog sistema je jedna od prvih i osnovnih stvari koje je potrebno da uradite kako bi racunar mogao normalno da vam funkcionise i kako biste od njega zapravo mogli da imate bilo kakvu korist.
Stojance Ristovski
Instalaciju operativnog sistema moze svako naravno bez nekih mnogo velikih problema da uradi. Ukoliko odete na YouTube tamo cete moci da pronadjete bukvalno mali milion razlicith tutorijala koji se bave upravo sa temom instalacije operativnog sistema.
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, nije na ni malo jeftina. To je nazalost jedna surova realnost.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju mora da se debelo plati.
Lea Stankovic
Po pravilu, sto se ove instalacije tice, kvalitet je nesto sto je manje vise svima potrebno.
Filip Milutinovic
Po meni je u danasnje vreme ovo zaisat jedna i vise nego rutinska stvar od koje tesko da mozete da pronadjete nesto bolje. Naravno, sve to se podrazumeva samo dok se ne opredeliti za kvalitet.
Simona Vucinic
Po pravilu je ona i svakom slucaju nesto posebno. Sve drugo je daleko losije resenje.
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, sigurno je najbolje da imate potpuno legalnu verziju.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, ovo je posebna vrsta instalacije.
Todor Markovic
Mislim da je ipak instalacija operativnog sistema jedan rutinska aktivnost koja zaista nije bas nesto previse komplikovana. Pre svega smatram da svaki operativni sistem ima odredjene svoje prednosti i mane.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je jedna veoma znacajna instalacija. Ukoliko se za nju opredelite sigurno je to da se necete pokajati.
Petar Jankovic
ovo je veoma nezahvalna aktivnost. Ako se za nju odlucite najbolje je da za to platite onda nekog vrhunskog profesionalca.
Nikolina Pantelic
Ovo je ipak nesto sto u danasnje vreme i deca iz osnovne skole umeju da urade.
Ivan Stojanovic
Instalacija operativnog sistema je u danasnje vreme ipak nesto toliko lako da i deca bez nekih velikih problema mogu da urade.
Jana Stankovic
Instalacija operativnog sistema je nesto sto mozete bez problema da vam uradi servis Sector M u koji zaista mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Instalacija operativnog sistema nije preterano tezak i zahtevan posao ali ipak treba da se kvalitenot uradi. Zbog toga je to nesto sto treba da prepustite servisu PC Doktori.
Marko Petrovic
Instalacija operativnog sistema je jedna od prvih i osnovnih stvari koje je potrebno da uradite kako bi racunar mogao normalno da vam funkcionise i kako biste od njega zapravo mogli da imate bilo kakvu korist.
Dusan Markovic
Uglavnom u danasnje vreme kada kupujete nov racunar, jedna od opcija za koju mozete da se opredelite je da izvrsite instalaciju operativnog sistema. Najboljeje da u danasnje vreme instalirate legalnu verziju.
Janko Zivanovic
Obicno u danasnje vreme prilikom kupovine desktop ili laptop racinara, postoji mogucnost da isti kupite sa vec instaliranim licenciranim operativnim sistemom. Cena jeste nesto skuplja ali su zato benefiti veliki.