O nama - INDIVIDUALNI TRENING TONUS FITNES


Individualni trening Tonus fitnes je najbolja preporuka ukoliko želite da poboljšate Vašu kondiciju, snagu ili fizički izgled, a da pri tom iskoristite Vaše vreme na optimalan način. Koncept našeg rada zasniva se na potpunoj posvećenosti svakom klijentu ponaosob što nas čini drugačijim i uspešnim, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata.

Prednost individualnih treninga u odnosu na grupne je, pre svega, u većoj posvećenosti trenera i mogućnosti da lakše obrati pažnju na potencijalne greške ili nepravilnosti pri izvođenju vežbi. Rad sa stručnjakom eliminiše rizik od povrede tokom treninga i navikavanje na pogrešne pokrete. Takođe, pomaže Vam da pravilno iskoristite Vaše vreme, bez lutanja od jedne do druge sprave.

Individualne treninge u Tonusu vode naši profesionalni treneri sa višegodišnjim iskustvom i licencom nadležnog Nacionalnog granskog saveza – Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije. Stručni tim našeg kluba pružiće Vam svu neophodnu pomoć i savete kako biste što brže stigli do rezultata. U skladu sa Vašim željama i mogućnostima, osmislićemo kompletan program vežbi koji će pomoći da zajedno dođemo do željenog cilja.

Svi treninzi se održavaju u moderno opremljenoj teretani Tonus fitnes u ulici Zdravka Čelara, broj 14, na teritoriji opštine Palilula. Naša teretana poseduje najsavremeniju cardio liniju u gradu, uz koju vežbanje postaje pravo uživanje. Prilikom odabira opreme poverenje smo poklonili prestižnom i nagrađivanom proizvođaču cardio opreme, američkom brendu PRECOR, CYBEX i TECHNOGYM.

U sklopu našeg fitnes centra nalazi se i zatvoreni bazen dimenzija 13 x 8m, sa četiri odvojene plivačke trake i dve džet turbine (2 x 3,5kw). Zahvaljujući svojim idealnim dimenzijama i dubini, naš bazen je pogodan za akvarobik, kao posebnu rekreativnu aktivnost u vodi. Takođe, nakon napornog treninga, svim našim članovima na raspolaganju je kafe-protein bar, gde mogu da se opuste i nadoknade izgubljenu energiju, na zdrav i prirodan način.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07-23h
vikend od 09-21h

Individualni trening Tonus fitnes, Zdravka Čelara 14, Palilula, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2018 12:21
Milena Djukic

Pravilno vezbanje je presudno. Uvek je prvo neophodno da pravilno naucite kako da koristite odredjene sprave u teretani,nego da sami eksperimentisete i povredite se. Neka vas prvo strucan trener nauci kako da koristite sprave i opterecenja nego sami pa da se ozbiljno povredite!!Odlicni treneri u Tonus Fitnessu su vam za svu pohvalu i preporuku!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Individualni trening
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Individualni trening Tonus fitnes
  • Individualni trening Tonus fitnes,
  • Individualni trening Tonus fitnes radno vreme,
  • Individualni trening Tonus fitnes kontakt telefon