Per la beauty

5.0 | 3 ocena
Ulica: Bulevar kralja Aleksandra 280
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Per la beauty
Mobilni: 062/
www.zalepotu.com

O nama

PER LA BEAUTY

Salon lepote "Per La Beauty" nalazi se u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 280, u Beogradu. Sa željom da Vam pružimo najviši vid kvalitetne nege lica i tela, pripremili smo Vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih tretmana koji će istaći Vašu lepotu i ženstvenost.

Kozmetički tretmani:

NEGA LICA

 • higijesnki tretmani
 • hemijski pilinzi
 • RTL lica
 • kombinovani tretmani

NEGA TELA

 • RTL tela

DRUGI TRETMANI

 • trajna šminka

JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA

Sa modom su se menjali i oblici naših obrva. 20ih god. proslog veka u modi su bile jako tanke, 50ih oštrije, a 80-e većina nas pamti. Teško je biti sam svoj kozmetičar i odrediti pravi luk obrva za svoje lice. Nestručnim korigovanjem obrva, ali i usled disbalansa hormona, obrve na određenim delovima prestanu da rastu. Tada počinju i kašnjenja na posao, jer ne uspete svakog jutra isto da ih iscrtate.

Tetovaža obrva, do nekad jako popularna metoda, koja je zbog dubine aplikovanja boje nudila trajnu šminku zauvek, je prevaziđena. Imala je svojih mana, boja je aplikovana dosta duboko a lice je sa godinama gubilo na volumenu, tako da su i iscrtane obrve sa vremenom padale i davale tužniji izgled licu. Takođe su obrve posle određenog vremena primale zelenu ili plavu nijansu.

Kako se i trend menjao i estetski hirurzi, a i majstori trajne šminke se slažu da sve što je korigovano na našem licu ne sme biti vidljivo, tako je i japanska metoda, koja dolazi iz zemalja kao što su Korea, Japan i Kina preplavila ceo svet. Način na koji aplikujemo samu boju, dubina aplikovanja boje, kao i vešte ruke majstora u iscrtavanju dlačica garantuju efekat prirodno urednih obrva a ne tetovažu.

Sam proces iscrtavanja traje oko sat ipo vremena, gde se najviše potroši na na određivanje samog oblika. Za sam oblik obrva, posle par nacrtanih primera će se odlučiti sam klijent.

Nanosi se anestetik u vidu kreme, te je i sam tretman bezbolan. U narednih par dana će se izgubiti na volumenu oko 20%, boja će biti bleđa oko 30%. Na tretirani deo se nanosi pantenol, koji će ubrzati epitelizaciju. Petog dana od tretmana se obrve blago perutaju i tada dobijaju konačan izgled. Obzirom da će se izgubiti 15% dlačica, za dve nedelje do mesec dana dolazi se na korekciju, gde se docrtaju izgubljene dlačice ili dodaju u slučaju da želite gušće. Savet je da se sa bojom počne postepeno, tj. na tretmanu će se naneti svetlija nijansa, a po potrebi i želji promeniti u tamniju na prvoj korekciji.

Prvih sedam dana, bi trebalo izbegavati bazene, solarijume ili bilo kakvo nanošenje abrazivnih krema i pilinga.

Trajnost boje je u proseku 3-5 godina, a najviše zavisi od tipa kože. Boju je poželjno osvežiti jednom godišnje, a kod masnije kože i na šest meseci.

EDUKACIJA ZA JAPANSKU METODU OBRVA

Obzirom na popularnost same metode, ovo je postao jedan od vodećih zanata u svetu a samim tim i mogućnost dobre zarade. Postanite i Vi majstor ovog lepoga zanata. Obuka traje jedan dan, gde se prelazi teorijski deo, detaljno od određivanja simetrije, oblika boje, različitih tipova kože i naravno prakticni deo na modelu. Polaznici dobijaju sertifikat .

RADIOTALASNI LIFTING

Radiotalasni lifting - najdelotvornija nehirurška anti age procedura. Sa godinama se nivo kolagenih vlakana u našem licu smanjuje, sa 30 i više godina nivo kolagenih vlakana je manji za oko 4%, dok u periodu menopauze, u pedesetim godinama, kolagen opada još za oko 40%.

Radiotalasi se u kozmetologiji koriste tek par godina, ali su rezultati koji se dobijaju uticali na njegovu veliku popularnost. To je i jedini način da vratite licu jedrinu, tonus, odignete spuštene kapke i izbrišete bore, bez ikakvg hirurškog noža. Radiotalasima se probuđuju kolagena i elastična vlakna u koži. Naime, izazivaju vrlo mala oštećenja u dermu, a sa njima i podstiču regeneraciju tkiva, te se u narednih nekoliko nedelja stvaraju depoi kolagenih i elastičnih vlakana.

Sam tretman izgleda kao masaža sondom koja je bezbolna i vrlo prijatna. Vrlo je važno podeliti sam tretman na zonu lica i područje oko očiju. Lice bi trebalo tretirati 30 -35 min, a područje oko očiju 15-20 min.

Dobar tretman nije puko šetanje sondom po licu bez ikakvog cilja. Jednom rukom se zateže deo koji se tretira, a drugom se određenim pokretima sondom planski tretira deo lica. Jako je važna jačina, tj. sama izlazna snaga na aparatu, jer se tada i postižu bolji efekti. Blago crvenilo je propratna pojava i nestaje u narednih par sati.

Idealno je već u 30-im krenuti sa preventivnim tretmanima, kako bi se sprečilo formiranje bora i gubitak tonusa. Nekoliko tretmana treba uraditi u seriji u razmaku od 5 - 10 dana, kako bi se pobudio kolagen, a zatim i raditi tretmane održavanja na oko 3 meseca.

Usne i područje oko očiju se isto tretiraju radiotalasima. U narednih mesec dana od tretmana se podižu kapci, umanjuju kesice ispod oka za oko 40%, tonus je podignut, a brižne bore gotovo nestaju. Licu se vraća hidratacija, jedrina i mladolikost, a koža je baršunasta i meka.

Radno vreme:

- radnim danima od 11 - 19h
- subotom od 09 - 15h

Kontakt telefon:

062/ 355 322

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:

www.zalepotu.com

Vrhunski kozmetički tretmani za negu kože lica i tela.
Japanska metoda - japansko iscrtavanje obrva.
Radiotalasni lifting.
U službi Vaše besprekorne lepote.

Salon lepote "Per La Beauty" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ivana Mladenovic
  02.07.2018 01:15

  Salon lepote PER LA BEAUTY vam pruza najvisi vid kvalitetne nege lica i tela, za vas su pripremili na jednom mestu siroku paletu kozmetickih tretmana koji ce istaci vasu lepotu i zenstvenost.Fenomenalno japansko iscrtavanje obrva koje vam nudi jedan sasvim prirodan efekat obrva. A za sve vas koji ste zainteresovani da savladate ovu jedinstvenu metodu iscrtavanja obrva mozete doci i na njihovu savrsenu obuku.

  Milos Topalovic
  22.04.2017 12:13

  Nacin na koji aplikuju samu boju,dubina aplikovanja boje,kao i veste ruke majstora u iscrtavanju dlacica garantuju efekat prirodno urednih obrva a ne tetovazu.Sam proces iscrtavanja traje oko sat ipo vremena.

  valentina
  05.11.2014 10:45

  Poštovani, zanima me edukacija Japanske metode i prodaja preparata, te s kojim preparatima radite? Zahvaljujem!

  Firme u blizini

  Estetska dermatologija Dr Bojić, Rackoga 7, Palilula, Beograd
  Bodyology estetic centar, Majke Jevrosime 10, Stari grad, Beograd
  Akademija Purity Kozmetički i estetski tretmani, Dimitrija Tucovića 105, Zvezdara, Beograd
  Esthetic Style Centar, Đevđelijska 27, Zvezdara, Beograd
  Biointegra - centar za bioregeneraciju lica i tela, Kumanovska 14, Vračar, Beograd
  Beauty Fit, Resavska 35/7, Vračar, Beograd
  Lpg Lift Group, Svetog Save 19/10, (Trg Slavija), Vračar, Beograd
  Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić, Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat stan 6, Vračar, Beograd
  Centar Za Estetiku Body Beauty Balance 2020, Golubačka 11, Zvezdara, Beograd
  Diva Estetski laser centar, Prote Mateje 9, Vračar, Beograd