Lpg Lift Group

0.0 | 0 ocena
Ulica: Svetog Save 19/10, (Trg Slavija)
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Lpg Lift Group
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.lpgliftgroup.rs

O nama

LPG LIFT GROUP

Stručni i ljubazni tim centra LPG LIFT GROUP svojim klijentima pruža kompletnu uslugu nege lica i tela. Nalazimo se u ulici Svetog Save 19/10, na Vračaru.

Radom na najsavremenijim laserskim, engermološkim i ultrazvučnim aparatima pružamo visok kvalitet usluge u procesu oblikovanja tela, mršavljenja i anti-ageinga.

Pouzdani, efikasni i bezbolni tretmani učiniće da se Vaše telo totalno preoblikuje. Za nekoliko nedelja Vaši kilogrami će se „istopiti“, a celulit nestati. Vaše lice će mladalački zablistati uz naše estetske i lifting tretmane.

Naš LPG LIFT GROUP centar nudi sledeće usluge:

 • LPG tretmane
 • shock wave
 • maderoterapiju
 • kavitaciju
 • dermo roler
 • radiotalasni lifting.

LPG tretmani su prirodan put do savršenog tela. U našem centru koristimo aparat CELLU M6 koji nudi veliki izbor programa i protokola za negu tela, a radi na principu mašinske stimulacije kože pomoću dva rotirajuća valjka.

Korišćenjem ovog aparata našim klijentima značajno umanjujemo celulit i zatežemo kožu, stimulišemo cirkulaciju celog tela, poboljšavamo protok kiseonika i hranljivih materija, podižemo zadnjicu i preoblikujemo telo, a samim tim i dugotrajno smanjujemo lokalizovane masne naslage.

Shockwave ili tretman akustičnim talasima je najnovija i najefikasnija metoda za uklanjanje celulita, smanjenje obila, oblikovanje tela i limfnu drenažu. Tretman je bezbolan, a uređaj radi na principu komprimovanog vazduha koji oscilira na frekvencijama od 1 khz do 22 khz. Ovim uređajem mogu se tretirati nadlaktice, stomak, prednji i zadnji deo butina kao i zadnjica. Nakon tretmana koža je i do 70 % elastičnija što je 3 puta bolje od raznih krema i losiona za zatezanje kože koji se mogu naći na našem tržištu. Povećana elastičnost kože tretirane regije ostaje i do 3 meseca nakon tretmana.

Madero terapija ili poznatija kao terapija oklagijama je potpuni hit kod nas. Ovo je efikasan način da se uklone masne naslage i celulit, izbaci višak tečnosti i detoksifikuje organizam. Oklagije koje koristimo pri ovom tretmanu su napravljene od drveta u više različitih oblika. Tokom tretmana oklagijama se vrši pritisak na sve slojeve tkiva ravnomerno, stimuliše se limfna drenaža, pospešuje se izbacivanje viška tečnosti i ubrzava međućelijski metabolizam. Regije koje se mogu raditi su noge, zadnjica, bedra, stomak i ruke. Za optimalne rezultate preporučuje se serija od 10 tretmana.

Ultazvučna kavitacija je revolucionarna metaoda za razgradnju i otklanjanje lokalizovanih masnih naslaga i tretiranje celulita. Pri tretmanu specijalnom sondom prelazi se preko kritičnih zona i pod uticajem određene frekvencije ultrazvuka dolazi do uništavanja masnih ćelija tj. same kavitacije. Prilikom prodiranja ultrazvučnog talasa ne štećuje se površina kože, mišići, tetive i nervi. Tretman se može raditi jednom u sedam dana po tretiranoj regiji.

Dermo roler je sprava sa rotirajućim valjkom, na čijoj površini se nalazi čak 540 mikro sterilnih iglica kojima se prelazi po površini kože. On omogućava laše prodiranje aktivnih supstanci u kožu, dolazi do stimulacije sinteze kolagena i posledičnog zadebljanja kože.

U našem salonu pri terapiji dermo rolerom koristimo Aesthetic dermal preparate u vidu ampula i koktele. Kokteli mogu biti gotovi, namenjeni za određeni problem kože ( Reparestim HA za anti-ageing tretmane sa hijaluronskom kiselinom i sa 60 aktivnih supstanci) ili u vidu ampula koje estetičar sam kombinuje za svakog klijenta ( npr. hijaluronska kiselina, vitamin C, organski silicijum, glikolna kiselina).

Terapija derma rolerom utiče na smanjenje vidljivosti bora, ožiljaka, strija i hiperpigmentacije (fleka).

Radiotalasni lifting je najpopularniji metod za zatezanje kože lica i tela nehirurškim putem. Radiotalasima zagrevamo srednji sloj kože (gde se nalaze elastin i kolagen). Koža na to zagrevanje reaguje pokretanjem procesa objavljanja elastičnih ćelija. Radiotalasnom stimulacijom dolazi do učvršćivanja vlakna kolagena, koža postaje zategnuta i glatka, duboke bore se smanjuju, a plitke se u potpunosti eliminišu.

Smršajte lako, preoblikujte svoje telo, podmladite se! Isprobajte neki od naših fantastičnih tretmana.

Ukoliko niste sigurni koji tretman je pravi za Vas, zakažite besplatnu konsultaciju i prepustite se vrhunskim stručnjacima salona LPG LIFT GROUP.

LPG LIFT GROUP, Svetog Save 19/10, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Bodyology estetic centar, Majke Jevrosime 10, Stari grad, Beograd
  Esthetic Style Centar, Đevđelijska 27, Zvezdara, Beograd
  Spa & Beauty Eden, Vlajkovićeva 23, Stari grad, Beograd
  Endermološki Centar LPG, Terazije 29, (II Sprat), Stari grad, Beograd
  Estetski centar Eterna, Hilandarska 16, Jermenska Ambasada, Stari grad, Beograd
  Biointegra - centar za bioregeneraciju lica i tela, Kumanovska 14, Vračar, Beograd
  Beauty Fit, Resavska 35/7, Vračar, Beograd
  Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić, Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat stan 6, Vračar, Beograd
  Centar Za Estetiku Body Beauty Balance 2020, Golubačka 11, Zvezdara, Beograd
  Diva Estetski laser centar, Prote Mateje 9, Vračar, Beograd