Estetska dermatologija Dr Bojić

5.0 | 3 ocena
Ulica: Rackoga 7
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Estetska dermatologija Dr Bojić
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.drbojic.com

O nama

ESTETSKA DERMATOLOGIJA DR BOJIĆ

Potreba da se izgleda bolje i mlađe dovelo je do razvitka posebne grane medicine: estetske dermatologije. Bazirana je na anti-age tretmanima i postupcima. Pravilnom negom i određenim dermatološkim tretmanima moženo mnogo poboljšati izgled kože, a na taj način i njene fiziološke funkcije. Savremena dermatologija nudi neoperativne postupke kojima se može unaprediti i zdravlje i izgled Vaše kože.

Postoje tri načina kojima utičemo na podmlađivanje kože:

 • podmlađivanje kože spoljašnjim delovanjem
 • podmlađivanje kože povećanjem volumena
 • podmlađivanje kože korekcijom bora

Lečenje ožiljaka od akni

Ožiljci se javljaju posle određenih stanja, bolesti ili povreda. Postoje dve glavne grupe ožiljaka od akni: iznad nivoa kože (uzdignuti) i ispod nivoa kože (ulegnuti). Posle nekoliko tretmana, uzdignuti ožiljci postaju mekši, manje su uzdignuti, postaju približni okolnoj koži. Ulegnuti ožiljci, ispod nivoa kože, stapaju se sa okolnom kožom, postaju mekši, manje su uočljivi, neravnine i nabori okolne kože postaju manji. Ubacivanjem aktivnih substanci, kao što su hijaluron, kolagen, elastin i dr., popunjavaju se defekti, a koža se podstiče da se sama regeneriše. Ovakvim postupcima moguće je lečenje ožiljaka od akni.

Celulit – nastanak i lečenje

Celulit je nepravilna, nalik pomorandžinoj kori, površina kože butina, trbuha i zadnjice kod više od 85 % žena. Nastaje utiskivanjem potkožnog masnog tkiva ka površini kože, u donje strukture dermisa, stvarajući neravnine. Pored genetske predipozicije, nastanku celulita doprinose i neredovna i nekvaltetna ishrana, fizička neaktivnost, dugotrajan stres, štetne navike ( na pr. konzumiranje alkohola i duvana), proširene vene i otežana cirkulacija.

Lečenje treba shvatiti ozbiljno, treba dosta upornosti i rezultati neće izostati. Jedino se mezoterapijom, nehirurški, može osloboditi jamica i nepravilnog rasporeda masnih naslaga na butinama. Mezoterapija deluje na sve faze celulita.

Detaljnije informacije potražite na našem sajtu www.drbojic.com estetska dermatologija: celulit – kako nastaje i lečenje

Epilacija – trajno uklanjanje dlaka

Vršimo trajno uklanjanje dlaka pomoću radiotalsa.

Pomoću radiotalasa – visokofrekventnom strujom može se tretirati svaka dlaka, i tamna i svetla, i tanka i debela. Metoda je pogodna za tretiranje manjih regija, najbolje na licu. Ne ostavlja ožiljke i nije bolna. U zavisnosti od kvaliteta dlake, broja dlaka i zahvaćene regije procenjuje se koliko je terapijskih postupaka neophodno da bi postigao zadovoljavajući efekat. Trajno uklanjanje dlaka je metod za rešavanje problema koji uznemirava žene širom planete.

Uklanjanje strija

Strije se pojavljuju na koži koja se stalno i progresivno razvlači kod rasta ili gojaznosti. Uglavnom se pojavljuju kod trudnica i dečaka i devojčica u pubertetu. Postoji nasledna sklonost ka nastanku strija.

Uklanjanje strija vrši se mezoterapijom i hemijskim pilinzima visokih koncentracija koji ih značajno mogu smanjiti, naročito ako se primenjuju rano, u početnoj fazi. Ubaciju se preparati sa hijaluronskom kiselinom, kolagenom i elastinom koji daju volumen koži. Podstiču se ćelije kože da sintetišu kolagen i tako popunjavaju nastali defekt.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sofija Katanic
  02.07.2018 12:34

  Estecka dermatologija Dr.BOJIC vam nudi razlicita resenjaa vezana za :lecenje oziljaka od akni,Celulit-nastanak i lecenje, Epilacija-trajno uklanjanje dlacica,uklanjanje strija kao i postupak podmladjivanja.Svaki vid ovakvog problema uspesno ce te resiti vasim dolaskom kod ovog strucnjaka.Ja sam konkretno saznala za njega putem preporuke. Zaista zasluzuje sve pohvale!

  Jovica Vitakic
  23.05.2016 09:51

  Podmladio sam lice posle amo nekoliko poseta ovoj klinici.Potreba da se izgleda bolje i mladje dovelo je do razvitka posebne grane medicine estetske dermatologije.Pravilnom negom i odredjenim dermatoloskim tretmanima mogu mnogo poboljsati izgled koze,a na taj nacin i njene fizioloske funkcije.

  Kristina Maric
  01.04.2015 04:15

  Estetska dermatologija u Beogradu moze se naci na svakom koraku. Ja sam uspela da izlecim oziljke od akni i prezadovoljna sam. Preporucujem svima koji imaju neki slican problem.

  Firme u blizini

  Bodyology estetic centar, Majke Jevrosime 10, Stari grad, Beograd
  Spa & Beauty Eden, Vlajkovićeva 23, Stari grad, Beograd
  Endermološki Centar LPG, Terazije 29, (II Sprat), Stari grad, Beograd
  Estetski centar Eterna, Hilandarska 16, Jermenska Ambasada, Stari grad, Beograd
  Biointegra - centar za bioregeneraciju lica i tela, Kumanovska 14, Vračar, Beograd
  Beauty Fit, Resavska 35/7, Vračar, Beograd
  Lpg Lift Group, Svetog Save 19/10, (Trg Slavija), Vračar, Beograd
  Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić, Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat stan 6, Vračar, Beograd
  Diva Estetski laser centar, Prote Mateje 9, Vračar, Beograd
  Estetic new hair center, Gospodar Jovanova 14a, I sprat, stan 16, Stari grad, Beograd