O nama - CAFFE IGRAONICA ZVONČICA


Caffe igraonica Zvončica je mesto kao stvoreno za uživanje malih i velikih drugara, ali i njihovih roditelja. U prijatnom i lepo uređenom prostoru na Vračaru možete organizovati nezaboravnu proslavu rođendana Vašeg deteta, po promotivnim cenama. Takođe, nudimo dnevno čuvanje i igranje dece.

Dečija igraonica Zvončica obuhvata 90 kvadratnih metara maštovito i veselo uređenog prostora koji je klimatizovan tokom letnjeg perioda, dok je u hladnim danima u funkciji centralno grejanje, a sami radijatori su zaštićeni strunjačama. Kapacitet igraonice je 20-oro dece i 20 odraslih.

Posebno mesto u igraonici Zvončica ima veliki lavirint sa toboganima, penjalicama, bazenom sa lopticama, kao i strunjačama za maksimalnu bezbednost tokom igre. Važno je napomenuti da se kod lavirinta uvek nalazi neko od našeg profesionalnog osoblja koje je pored zabave mališana, zaduženo da pazi na njihovu bezbednost.

Sa ciljem da uposli vredne ruke drugara, igraonica Zvončica organizuje različite kreativne radionice na kojima se razvijaju dečija mašta i kreativnost. Još jedna mogućnost koju nudimo jeste dnevno čuvanje dece, što je odlično rešenje ako morate nešto hitno da završite, a nemate kome da ostavite dete na čuvanje.

Kada poželite kratak predah i nekoliko trenutaka samo za sebe, caffe Zvončica je pravi izbor. U prijatnom prostoru kapaciteta 20 mesta, sa odvojenim pušačkim delom, možete uživati u najboljoj crnoj kafi ili nekom drugom napitku, dok se mališani ludo zabavljaju u igraonici. Prostorija poseduje i veliki prozor koji je okrenut prema igraonici, tako da možete pratiti Vašu decu dok se igraju.

Od proleća svim gostima na raspolaganju je velika bašta od 120 m2 u kojoj ima mesta za 40 ljudi. Smeštena u unutrašnjosti zgrade, naša bašta sa dosta zelenila, prava je oaza mira i opuštanja, daleko od gradske buke i gužve. U samoj bašti nalazi se i zanimljivo opremljen prostor za igru dece.

Igraonica Zvončica postala je prepoznatljiva po najboljim proslava rođendana koje su isključivo zatvorenog tipa za Vas, mališane i Vaše goste. Standardna ponuda obuhvata zakup prostora na 2,5 sata, piće se služi iz našeg šanka po popularnim cenama, dok posluženje donosite Vi. Tokom trajanja proslave na usluzi su Vam šanker, konobar, 2 animatora, kao i kompletan escajg, tanjiri, čaše...

Sve roditelje koji se odluče za naš All inclusive paket očekuje zakup prostora u trajanju od 2,5 sata uz neograničeno piće iz naše ponude: sokići za decu, kafe i drugi topli napici, piva, vina, aperitivi, žestoka pića... Što se tiče posluženja obezbeđena je vrhunska ketering ponuda za decu i odrasle, kao i torta od 2,5kg.

Za maksimalno uživanje tokom proslave na usluzi su Vam šanker, konobar, 2 animatora, profesionalni fotograf, kao i kompletan escajg, tanjiri, čaše... Spremili smo i originalne pozivnice kako biste mogli da pozovete sve drage goste. Nezaboravnu zabavu mališana garantuju profesionalni animatori, Klovn Srećko, Zvončica, muzika po izboru i face painting.

Radno vreme:
svaki dan od 08-20h

Pratite nas putem društvenih mreža
Facebook: zvoncica.igraonica
Instagram: @caffe_igraonica_zvoncicaa

Caffe igraonica Zvončica, Maksima Gorkog 78, iznad II ekonomske škole, Vračar, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe igraonica ZVONČICA
  • Caffe igraonica ZVONČICA,
  • Dečija igraonica ZVONČICA Vračar,
  • Igraonice na Vračaru,
  • Proslava rodjendana na Vračaru,
  • Kafe igraonica ZVONČICA Beograd,
  • Caffe igraonica ZVONČICA radno vreme