O nama - DEČIJA IGRAONICA PUSLICA I DRUGARI


Dečija igraonica Puslica i drugari je jedno od najslađih mesta u Beogradu za zabavu drugara uzrasta do 8 godina, ali i najveselije proslave rođendana. Pored dnevnog igranja, u prijatnom ambijentu igraonice koja je počela sa radom u septembru 2017. godine, postoji i opcija čuvanja dece po najpovoljnijim cenama u gradu.

U jedinstveno uređenom i maštovitom ambijentu igraonice Puslica i drugari koja se prostire na 160 kvadrata sve je novo i u potpunosti prilagođeno potrebama dece i njihovih roditelja. Tokom letnjeg perioda gosti mogu da uživaju u prelepoj bašti koja se prostire na 40 kvadrata.

Sa željom da našim drugarima omogućimo da nauče zanimljive stvari, igraonica redovno organizuje kreativne radionice na kojima mališani mogu da se zabave, ali i steknu nova prijateljstva. Igraonica Puslica i drugari organizuje i najzabavnije proslave dečijih rođendana pod vođstvom odličnih animatora koji garantuju nezaboravan provod. Kapacitet igraonice je 40 odraslih i 35 drugara.

Rođendaonica Puslica i drugari nudi veliki broj termina za proslavu rođendana po pristupačnim cenama:

-Vikend
10:00 - 13:00 – 8.000 din
14:00 - 17:00 – 10.000 din
18:00 - 21:00 – 10.000 din

-Radni dani
14:00 - 17:00 – 7.000 din
18:00 - 21:00 – 7.000 din

Organizacija rođendana u igraonici Puslica i drugari podrazumeva kompletnu ponudu koja obuhvata: dva animatora, konobara, šankera, pribor za jelo za decu i odrasle, salvete i svećice. Trajanje rođendana je 3 sata, hranu možete doneti u sopstvenoj režiji, dok se piće služi iz našeg šanka. Ukoliko se odlučite da sami donesete piće, cena zakupa prostora se plaća 15.000 dinara za sve termine.

Rođendaonica Puslica nudi rođendanske pakete za decu koji obuhvataju ukusne pice, kao i prirodne Greeny sokove za osveženje, koji su potpuno bez aditiva i konzervansa. U našoj ponudi nalaze se sokovi od jabuke, kao i miks jabuke i cvekle.

Ukoliko morate da završite neke lične obaveze, a nemate kome da ostavite Vaše dete na čuvanje, dečija igraonica Puslica nudi mogućnost dnevnog čuvanja dece po popularnoj ceni od 300 dinara po satu. Tokom boravka u igraonici, drugari mogu da se zabave uz brojne kreativne sadržaje, a u cenu je uključen i sokić.

Smeštena u novom naselju Vojvode Vlahovića na Voždovcu, igraonica Puslica i drugari u potpunosti se prilagođava potrebama roditelja i njihove dece. Vrlo rado ćemo Vam izaći u susret i otvoriti vrata naše igraonice i van redovnog radnog vremena, po dogovoru.

Dođi i ti da se družimo u igraonici Puslica!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 14:00-21:00h
subota i nedelja od 10:00-21:30h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: Igraonica Puslica
Instagram: @igraonica-puslica

Dečija igraonica Puslica i drugari, Vojvode Vlahovića 35a, Voždovac, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

30.04.2018 11:04
Radomir Petrovic

Decija igraonica PUSLICA I DRUGARI pruzice vama i vasem detetu nezaboravne rodjendane.Sa svojim ljubaznim osobljem i mnoim desavanjima vreme ce vam proleteti.Sve pohvale!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dečija igraonica Puslica
 • Igraonica Puslica,
 • Dečija igraonica Puslica Voždovac,
 • igraonica na Voždovcu,
 • igraonica Puslica Beograd,
 • Puslica igraonica,
 • Igraonica za decu Puslica,
 • Rođendaonica Puslica,
 • proslava rodjendana Puslica,
 • proslava rodjendana Voždovac,
 • Organizacija rođendana igraonica Puslica,
 • Dečija igraonica Puslica i drugari radno vreme